Символічно! Проте, цій зеленій падлоті навіть 5 років не треба, воно з країни вже посміховисько зробило, лишень за рік... Дякуючи "зрітєлям сКатов" та іншим примітивним організмам... Цього року в цього "вєласіпєдіста" та його промосковських кураторів головне завдання - проштовхнути тіпа "вибори" в ОРДІЛОСОСіі, впарити Україні цілий шмат сепарського лайна, зараженого антиукраїнською бацилою "свінокацапскава міра", через це зняти з московських "швайнехундов" санкції, та почати кормити коштом України все це сепарське прокацапстке лайно, ще й прописавши в Конституції України забаганки ху@ла... Над цим вже працює зелена команда зрадників, ЖОПАблох Мертвєчука, вже дістали з шафи та обтрусили від нафталіну тушку Крачука, хочуть додати в цей "коктейль" сєпара-комуняку Фокіна... Не дарма ж цей рік - рік "крис"... зелених крис... Проте на кожну зелену крису завше знайдеться крисолов
Вот это реально жесть? А на подконтрольной помогают каким образом и додавливают народ , зажали покращенням дальше некуда. Опзж с мертвечуком промоет тут дырявые мозги и стадо с этой территории, как всегда будет делать на противность не как нормальные украинцы. А власть тут и не меняется, все как и раньше, бегают туда сюда думая только про себя и лакеям оставляя хорошее довольствие.
Пригадаємо що саме уособлював та що пропагував Кравчук у 2006 р. разом з кумом ху@ла Мєдвєдчуком в блоці "НєТак"... Тепер зрозуміло чому саме його зелені прокацапські "слуги" обрали "перемовником" в ТКГ ...
Звісно я не буду відповідати тобі у тому ж дусі, вишиватничку мій чубатенький) Комуняки не мої, вони суто українські...були. Мені на них нахезати, вони своє отримали. То шо відмовилися від батонів - це гут, я наприклад проти щоб коло мене у шахтах досі стояли гнилі сотони.
ай-яй-яй як некрасиво брехати ще пару постів тому ти казав, що ностальгуєш по "батонам-сотонам" та по шахтам, звідки їх пускали за "совка": дивись твій пост #214 Що, знов троха забрехавсь (споткнулся и навернулся)? чи мо брехати то твоє кредо?? ...
Ностальгія стосувалась моїх подорожей до точок розміщення ракет, та покопушок на цій місцевості. То шо ти знов склав галімий пазл у своїй просиченій чоколятом башці - твої проблеми
"ПОВНЕ І ВСЕОСЯЖНЕ" ПЕРЕМИР'Я/ПРИПИНЕННЯ ВОГНЮ??? Спостерігачі ОБСЄ на Донбасі зафіксували з 00:01 27 липня загалом 225 порушень режиму припинення вогню. Про це йдеться у звіті ОБСЄ № 182/2020.
Читай уважно:"Комуняки не мої, вони суто українські...були. Мені на них нахезати, вони своє отримали." Як, скажи як тобі вдалося зробити такий блискавичний висновок?
мирнодружбовая кукурузка... https://www.radiosvoboda.org/a/news-krym-medvedchuk-pidtverdzhennya/30762663.html «Віктор Медведчук перебуває у відпустці як народний депутат і перебуває з родиною в Криму», – сказав Бабанін. Крим.Реалії, проєкт Радіо Свобода, шукали в декларації кримські сліди і з'ясували, що сім'я Медведчука володіє в Криму бізнесом, який з'явився там уже після російської анексії.
Більш за всіх "за мір" на Бамбасє (за "рузьге мір"), звісно, після зеленої наволочі , бореться ЖОПАблок під проводом кума мацковскава ху@ла Мєтвечука... Так ось цікавий матеріал щодо того, як ЖОПАблохівська сепарська наволоч, котра ще недавно була просто безробітньою єнакієвською "ватою", тепер живе на широку ногу, витрачаючи мільйони баксів в столиці московської орди - Мацквабадє... Історія про те, як втрапити із "ватной" грязі в сєпарскіє "князі"...