Оцените Георгий Победоносец.

Dieses Thema im Forum "Скільки коштує?" wurde erstellt von misterick @mail.ru, 20. März 2015.

1. Подскажите про этот орден или медаль и оцените.Заранее благодарю.

Images:

P3181767 (Копировать).JPG
    P3181768 (Копировать).JPG
    P3181769 (Копировать).JPG
    P3181770 (Копировать).JPG
    P3181771 (Копировать).JPG
  2. Интересные лоты

1. 50 штук з вушками,5 в бонус без.
      500 грн.
    2. Лот один на 9 шт. - верхний ряд 5шт. на фото (гербовые и с клеймами изготовителей), нижний ряд - 4шт...
      300 грн.
    3. Редкое исполнение, диаметр 12 мм, тяжелый металл Пересылка Укрпочтой или Новой Почтой - оплата услуг...
      200 грн.
    4. Диаметр 23 мм, фото на листе в клетку для масштаба Пересылка Укрпочта или Новая Почта - оплата услуг...
      200 грн.
    5. Большая пуговица. Флот. РИ. Крымская война.
      60 грн.
  3. БОЛЬШОЙ ХОМЯК

БОЛЬШОЙ ХОМЯК Stabsfeldwebel

Дуже схожий на відомчу почесну відзнаку ГУБОЗ МВС України, але стрічка не та (має бути червоно-жовто-сіра) і є деякі відмінності в медальйоні.

Zuletzt bearbeitet: 20. März 2015
  4. Благодарю Вас.

5. Шось мені здається що це з опери так званого українського козацтва! Вони як дядько Брєжнєв вішают на себе Бог зна що,маршали віддихають! Там такі ордени що я і в очі таких не бачив!

6. Я тоже ничего по нему не нашёл. Может церковный? Укр церкви?

7. Та українського козацтва... Там вони самі на замовлення клепають,як душі завгодно!

David Jäger gefällt das.
  8. Благодарю.250-300грн стоит?

9. Навряд чи...
    Кілька років тому бачив картину як самозваний генерал УК Лебедевич присвоював ще одному такому самому генералу орден Мазепи (орден пан сам склепав) за 500 грн. Вони самі їх роблять а потім присвоюют за гроші один-одному..
    Це на любителя,може хто і 100 грн.запропонує.
    Історичної цінності він немає...

David Jäger gefällt das.
  10. Благодарю Вас.

Мурад аль-Шах gefällt das.