Вітаю з Днем народження. всього найкращого. З.І. вибачте що з запізненням але маю випрадовування тим що був у бані.
Поздравляю с Днём Рождения. Желаю крепкого здоровья. Всего самого наилучшего и своего французика не обижать.
ну що спимо всі чи що?! ану швиденько вітаймо дядька Буча з його Днем Народження. бажаю всього найкращого, здоров'я, гроше', сала багато та до нього щоб завши чарка варення була. ну і звісно хабарю побільш різного. і кулемета теж. три. отакоєот. а ви кажете
Загадай свої бажання і нікому не кажи, Побажаю виконання цих бажань я від душі. Зичу щастя і здоров΄я, миру, злагоди й тепла Щоб уся твоя родина найщасливіша була. Ну а ти, як чоловік, Був в пошані цілий вік.
Вітаю з Днем Народження !!! Бажаю міцного здоров'я, щастя ,доброго статку , мирного неба та всього що вам треба !
Дозвольте і мені приєднатись до привітань! Щастя,здоров"я достатку та добробуту і мирного неба над головою! Многая літа!
Так же присоединяемся с ДЖОЕМ к ПОЗДРАВЛЕНИЯМ С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ. Желаем УДАЧИ ЗДОРОВЬЯ и ВСЕГО САМОГО НАИЛУЧШЕГО. И приезжайте к нам в гости в Крым.