Обсуждение Закона об оружии, принципы

Тема у розділі 'Українська асоціація власників зброї', створена користувачем boss138, 12 вер 2013.

1. dima4x4

dima4x4 Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    75
    Адреса:
    dnepr
    Никто не провоцирует
    Просто хотим чтобы закон был иего исполняли а не набивали корманы
    А то разговоров много а дела нет

1. (в наявності 4 шт.)
      Смещённый пин держатель буфера (титановый) для AR 15, полирован, устойчив к влаге ( не ржавеет)
      950 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Отличительные особенности: Сделан из титанового сплава , почти на 50% легче, чем другие ударники; Дв...
      1100 грн.
    3. (в наявності 7 шт.)
      Трофейні російські магазини АК-12 Калібр: 5.45*39 Підходять до наших АК-74 Ємність: 30 патронів
      2000 грн.
    4. Продам бланк 5.6
      5000 грн.
    5. (в наявності 7 шт.)
      Поршень выполнен из титана , имеет высокую прочность, в 2 раза меньший вес (в сравнении с заводским...
      1150 грн.
  2. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    То напевно він лох в квадраті. Тому і чекав 7 місяців. Не поширюйте чутки-сплєтні - не давайте "чорний" заробіток рішалам і дозвільникам.

Gogi 514 та Atmel подобається це.
  3. Zt7777

Zt7777 Gefreiter

Повідомлення:
    47
    Адреса:
    Bogota
    Якщо у Вас є нарізна зброя - Ви отримували на неї доки самостійно і з оплатами тільки в касу? І ще скажіть коли це було

4. dima4x4

dima4x4 Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    75
    Адреса:
    dnepr
    скажу так
    Free people have weapons
    slaves have nothing
    выберите кто мы

5. Zt7777

Zt7777 Gefreiter

Повідомлення:
    47
    Адреса:
    Bogota
    Подивіться фільм "Шалений макс 4" - ми всі напівживі войовники яким несмертан Пєтя і Ко втирає всяку фігню

6. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Так, маю три одиниці нарізної зброї. Продовжував в вересні 2017року. Всі три одиниці відстрілював в НДКЕЦ. Написав заяви - оплатив рахунки - відстріляв - забрав документи у встановлені "відомчими інструкціями" терміни. А про тарифи 350-400$ то ви напевно наслухались страшних історій ще до Євромайдану. Який ідіот віддасть 350-400$ за дозвіл, якщо беушний нарізняк в дорослому калібрі коштує приблизно ці гроші? Хіба напевно людина типу Вашого знайомого який чекав на дозвіл 7 місяців.

DarkElf, Gogi 514, Atmel та ще 1-му подобається це.
  7. Zt7777

Zt7777 Gefreiter

Повідомлення:
    47
    Адреса:
    Bogota
    Продовжувати дозвіл і вперше отримати "зеленку" на придбання - то 2 великі різниці.
    Який ідіот заплатить? Мабуть ті що і в МРЕВ посвідчення водія купують

Tsenturion подобається це.
  8. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    На якому форумі? Можна ссилку на цю тему?

9. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    В листопаді-грудні отримував дозвіл на придбання четвертого нарізняка - вирішив купити старий добрий Калаш (МКМ). Зробили дозвіл на придбання в передбачені "відомчими наказами" строки. На Єреванській в Києві оперативно оформили документи знявши з обліку з попереднього власника та переоформили на мою зеленку (за 10-15хв.разом з оплатою квитанції в банку) без жодних проблем і проволочок. Для чого тут на ніч Ви страшні історії розказуєте про цифри грошей, без яких ніхто нічого в "дозвільній не порішає".

10. Zt7777

Zt7777 Gefreiter

Повідомлення:
    47
    Адреса:
    Bogota
    Не репрезентативна статистична вибірка. Для того щоб дізнатись -+ точні результати можна створити нову тему про отримання доків на гладкоствол і нарізняк, з опитуванням. Тоді і можна буде судити - страшні мої історії, чи неприємно правдиві.

11. maksim2020

maksim2020 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    902
    Адреса:
    Sunshine State
    Я в минулому році отримував дозволи на нарізне без жодних проблем та хабарів. До чого тут історії жахів з серіалу Наркос?

DarkElf, Gogi 514 та POMAH-Lviv подобається це.
  12. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Правдиві вони в одному випадку - якщо ви або ваш знайомий сам вирішив занести бабло. А тут та на суміжних форумах почитайте - то багато громадян скористалось своїм правом не даючи жодних грошей. І отримали дозволи в строк.

13. Atmel

Atmel Leutnant

Повідомлення:
    3.347
    Адреса:
    Киев
    Народ прекратите херню писать. Да есть лохи , которые везде платят. Была ранее тема, тоже чесали подобное... я давал тф. и главка и руководства разрешительной...
    Если вам впадлу найти и позвонить на богомольца 10 и оформить по тф жалобу и далее (возможно) заявление (да хоть по 365.ч1), то вы или идиот или просто тролите тему!
    Я делюсь только личным опытом без слухов и басен. Была единажды проблема с задержкой выдачи зеленки на гладкий. Один звонок и в течении некоторого времени и после выдачи зеленки мне звонили периодически и спрашивали как у меня дела и не хочу ли я еще заяву написать. Поскольку вопрос решился и так, то заяву не писал. Причиной задержки был запой инспектора, которого уволили после. Все остальное (а у меня 3 единицы оружия , два из которых нарезное) оформлялись и переоформлялись без проблем. И дополнительный ствол на гладкое брал, то тоже все в лучшем виде. Никаких намеков и уж тем более требований дать взятку не было.
    Я не могу сказать от чего это зависит ..или от того, что человек лошара по жизни или от везения ... но одни никому взяток не дают ...другие просто таки страдают от этой болезни.
    Может когда менты вступают в диалог и понимают кто перед ними, то далее выбирают соответственно тактику поведения ... если лох, то можно и зарядить... если видят, что не та малина - не связываются.
    Ведь как никак , а работают они много лет и уже насквозь видят клиента.
    Короче - не будьте лохами- не давайте даже повода для взяток!

Останнє редагування: 14 бер 2018
    Yrii, Gogi 514, maksim2020 та 2 іншим подобається це.
  14. сем

сем Gefreiter

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    украина
    Киев, Львов, скорее всего отличаются силой корупции от Днепра или другого городишки. Жадность и безнаказанность, высота крыши решают сумму на разрешение. Год назад я себе покупал карабин, месяца полтора не было бланков, потом " генерал " уехал, короче, сказали прямым текстом, положите в заявление 3000 грн и завтра получите свою бамагу. Пока есть такие " лохи " их бизнес будет процветать.

15. Tsenturion

Tsenturion Hauptmann

Повідомлення:
    2.202
    Адреса:
    Південь України
    Доброго камрады.
    Ну Вы блин развели беседу...лошары, не платить. Конечно, если у кого

может и так, но я уже писал

Я сам не даю на лапу принципиально. И по главкам не звоню, просто захожу и разговариваю с их керівниками особисто...
    Но вижу только ухудшения в работе разрушителей, несмотря на переименование ментов в понтов.
    С ув.

DarkElf, Tayfun_U та Стрелок1 подобається це.
  16. Tsenturion

Tsenturion Hauptmann

Повідомлення:
    2.202
    Адреса:
    Південь України
    Ссылка для тех, кто надел радужные очки и решил, что всё прекрасно с получением разрешения на оружие,
    и перерегистрация его проходит без проблем :smile_13:
    Это совсем недавний случай, материал от 18.09.2017. Удачных просмотров :cool:.

https://news.pn/ru/public/188143

Там внизу ещё ссылку откройте и почитайте.
    С ув.

Стрелок1 подобається це.
  17. maksim2020

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    902
    Адреса:
    Sunshine State
    Причем тут радужные очки? Если у многих, если не большиства (в т.ч. и у меня), получается без взяток получать разрешения на нарезняк - это значит, что у всех розовые очки? Может, хватит оценивать жизнь по-кацапски, в черно-белых тонах?

DarkElf, Atmel та POMAH-Lviv подобається це.
  18. Tsenturion

Tsenturion Hauptmann

Повідомлення:
    2.202
    Адреса:
    Південь України
    С кацапами себя сравните :smile_7:
    Получается удачи, живите и радуйтесь, а только Киев не вся Украина!

Tayfun_U подобається це.
  19. maksim2020

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    902
    Адреса:
    Sunshine State
    Расслабьтесь, у меня прописка в зоне АТО. Так что я знаю, как работает государство со своими гражданами. Индивидуальный номер на машину я получал три месяца, в отличие от разрешения на оружие.

20. Tsenturion

Tsenturion Hauptmann

Повідомлення:
    2.202
    Адреса:
    Південь України
    Мы на Ресурсе занимаемся обсуждением, а не колотим понты кто какой крутой, и чё имеет.
    А я номер на машину получил за пол дня.

21. maksim2020

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    902
    Адреса:
    Sunshine State
    Обычный номер - да. Индивидуальный, если по закону - до месяца. Мне пришлось ждать три. Хотя ушлые люди предлагали за 300$ порешать вопрос за час. И я не о крутости сейчас.

dima4x4 подобається це.
  22. dima4x4

dima4x4 Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    75
    Адреса:
    dnepr
    Пацаны хватит людей оскорблять
    Мы здесь все и участники фригаты
    Но единомышленники и товарищи которые один за всех и все за одного

23. maksim2020

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    902
    Адреса:
    Sunshine State
    А никто никого не оскорбляет. Но - "Сократ — друг, но самый близкий друг — истина". :)

Ну и раз на то пошло, то вот:

dima4x4 подобається це.
  24. dima4x4

dima4x4 Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    75
    Адреса:
    dnepr
    Спасибо за позитив перед сном
    Автору жму руку
    С Ув к Вам Дмитрий

25. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Вот ви самі цією ссилкою дали відповідь на своє питання - можна отримати дозвіл і без грошей, просто для того потрібно мати певну сміливість. А якщо людина трус - то відповідно він лох і заплатить неправомірну вигоду. Заяву ж хтось написав про вимагання - не забоявся трохи відновити справедливість в нашому суспільстві.

->Alexander. та Atmel подобається це.