Обсуждение Whites classic c VDI

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем niksat, 13 жов 2015.

1. Luftkurs

Luftkurs Feldwebel

Повідомлення:
    305
    Адреса:
    Черкасская об.
    С виду обыкновенная катушка упоминаемая как "32". В размерах по корпусу (диаметр) где то в пределах до 340 мм. Полагаю что обмотка катушки и имеет в радиусе 320мм. Не вижу смысла вникать в подробности момента. Также и с весом естественно она тяжелее по сравнению с меньшим диаметром.

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Новый лоток для промывки золота D38см…
      448 грн.
    3. Наушники до любих металоіскателів. Пару раз пробував у дома на працю, нові. Наложкой не відправляю.
      2450 грн.
    4. Чохол на блок керування всіх моделей металошукачів Garrett серії ACE. Головне призначення - захист д...
      200 грн.
    5. Якісний щуп з автомобільного торсіону і привареної на кінці кулі Міцний, преварена ручка з металевої...
      1500 грн.
  2. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Насколько я знаю катуха продаётся как 32.У меня такая есть.Почему и спросил- где надыбали 32*34.

3. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Там же, в темі продажів, Микола так і написав 32х34...

https://reibert.info/threads/t-rex-turbo.952101/

alex.harkevitch, Авдей та zhura подобається це.
  4. zhura

zhura Stabsgefreiter

Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Украина,центр
    Я 20-ку брал специально для мусорки( по весне острова на Днепре где были сёла) потому как из своего опыта с 32-й там делать нечего(сплошное железо). Когда ходил ещё с Аськой- то там только со стандартной. Да 32-ка универсальная и самая необходимая, но иногда нужна и малышеа.

alex.harkevitch та Авдей подобається це.
  5. niksat

niksat Feldwebel

Повідомлення:
    175
    Всем привет и всех с Новым годом!:beer:
    По поводу настройки ВДИ. Там действительно есть подстроечник, но не многооборотный, а обычный смд и пределы регулировки буквально доля градуса. Даже визуально не заметить, на уровне тактильных ощущений. Так что лучше не надо))).

PVados, Лясник, shanik та 5 іншим подобається це.
  6. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Авдей подобається це.
  7. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Как то так .Ээх ,.:beer: .Извиняюсь что нарушил тишину

8. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Хотел спросить .Гравитекс\\\аэрозоль\\\ кто пользовал ,? На катушку

9. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    Тю , нічого не зрозумів:confused: . Якщо про монку то вона і досі у мене , я просто кабель замінив на дві жили рх і тх кожна в своєму екрані , тепер 40см на пятак . А був чотири жили в загальному екрані і ложнячив із за того що рх і тх не були екрановані один від одного . Доречі Микола також писав , що двухжильний кабель кращий , він такі зараз і ставить. Якщо про , очкую чи замовлять 32 на 12 , то я її замовив , моїх відео з нею вдосталь , лупить далеко , навіть дальше ніж у камрада , бо в нього на 55 а у мене за 60.
    Після того як купив 32 на 12 , на радостях обкутав її плотним паралоном потім ізолєнтою типу захист від ударів і царапин , так і ходив . А коли похолодало вона почала гавкотіть короткими чергами через кожні 5 секунд , я тут в темі запитував що може буть . А відповідь знайшов коли зняв ту (защиту) , катушка була розфігарена в декількох місцях , я її реанімував , навіть згадав де зміг так розбить . Тепер ніяких горезахистів , гравітексів . Прийшов з копу , оглянув візуально і порядок. А катушечка файна.:D.

PVados, gans1969, zhura та ще 1-му подобається це.
  10. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Золоті слова.

vovan.975, PVados, zhura та ще 1-му подобається це.
  11. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Правильно делает, ибо нех....
    Авдей, вы писали:"Навіть копійку ссср на 41см лупить ," - это с какой катушкой и на какой частоте? И прибор от кого, в смысле изготовления?

12. Slonidze

Slonidze Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Киев
    По-моему kadet1705 в теме про T-REX видео выкладывал, где катухи антигравийным аэрозолем обрабатывал, попробуйте у него спросить, как результат.

gans1969 подобається це.
  13. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    У жены датчик от НЕЛ, Торнадо, только давнего поколения, начал глючить везде.... При тщательном осмотре оказались 2 трещины на расстоянии около 5 см друг от друга. Залил для начала Суперклеем 555, дал сутки выдыхаться/застынуть, потом уложил шинки из стеклотекстолита, нефольгированного, где-то 0,3 мм толщиной, умотал всё стеклотканью и обмазал эпоксидкой. Глюки ушли, жена говорит - щас лучше работает чем раньше! Прибор Текнетикс Альфа 2000, катушка НЕЛ Торнадо старого поколения(ненавижу слово "генерация", поэтому и не пишу). Щас, точнее ещё осенью, жена забрала у меня Маску, которую дал ей попробовать)))). Усердно паяю Маску себе....

14. M_P

M_P Feldwebel

Повідомлення:
    219
    Адреса:
    Киев
    Я с катухи б/у гравитекс еле смыл , растворителем. Глянул целая ли, все ок. Лишнее это, от трещин не спасет, а ложное чувство безопасности только позволят быстрее разбить катухи. Да и вес. У меня кстате разница до и после смывки 80 гр была))) это 32х12 катуха, взвешивал из интереса. Имхо - лишнее. Обмотал тряпчаной изолентой от царапин и не более.

Останнє редагування: 13 січ 2019
    zhura, Авдей, Wolfgrey та ще 1-му подобається це.
  15. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Отличный результат от "Гравитекса" Еот хрен отдерёшь от основы, настолько сильная адгезия к любому основанию, лишь бы не жирное было.

16. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    Прибор Ніксата , катуха 32х34 на 12 кгц. Сама далекобійна. Але ж Ви розумієте , що однакові катухи ну не можливо зробить по різним причинам , навіть із за того що одна робилась в понеділок , інша в четвер .

zhura та alex.harkevitch подобається це.
  17. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    І що за копійка...))) Десь на форумі читав що людина в ролі копійка - розумів любу копійку, тобто монетку любого номіналу)))

А по суті що маємо з глубиною:

Зі своїм датчиком на 26(!!!), я це побачу в повітрі(+-), в тому що Микола написав вище правий, слово про грунт небуло, що і правильно, бо грунти різний, тай про повітря правильно - це як мінімум з катушкою 32, в кого вище тому грубо говоря(накрутили собі грань) повезло, але головне щоб не менше))) Так що, прибор хороший. Зараз картає одне чому не заказав 32 - адже глубина, а потім жеж) 26 - по тих місцях де я буваю, в самий раз - багато мусору, ліс, думаю 32-кою важче булоб виловити ті цілі... Тепере в голову цифра лізе а потрібна з нашими можливостями?) Хіба здурі на Фортуну ломанусь от тільки М-ки хватить чи М2 взяти щоб зрозуміти цифра чи аналог в подальшому розвитку)))

П.С. Якщо невнятно пишу, то все Щедрий вечір))) Зі Старим Новим Роком ВАС!!!

zhura, alex.harkevitch, Авдей та ще 1-му подобається це.
  18. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    Купив мій товариш фортуну м. ,походив і знахідки були , Потім я йому замовив вайтса , то він в нього вцепився і не випускає , а фортуна залишилась без діла . Якщо є можливість , краще позичте , попробуйте , потім вирішуйте.

PVados, zhura, Ваня_ та ще 1-му подобається це.
  19. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Ну по перше-копійка може бути і машина(жигуль першої моделі)-:D ЖАРТ.
    А якщо серйозно,то я маю і Фортуну М і Вайтса.І Вайтса теж з рук не випускаю.А з Фортуною ходить мій колега.
    Авдєй правильно сказав.Візьми в когось Фортуну,для проби.
    Я мав різні фірмові прибори (в основному цифра),але вибір вже давно зупинив на Миколиному Вайтсі.І міняти не збираюсь.

PVados, zhura, Авдей та 2 іншим подобається це.
  20. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    З Фортуною вже вирішили, якщо і візьму, то на попробувати собі, лишу або для дружини, щоб збоку ходила а не сиділа))) Або татові-рибаку піджену, загорівся коли побачив як я своїм Тірексом копаю різну старовину у батьківському саду, коли приїжджаю)))

Авдей, zhura та alex.harkevitch подобається це.
  21. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Да конечно я спросил и он ответил ,ЧТО все отлтчно с гравитексом получилос,Называется питон

22. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.

Останнє редагування: 14 січ 2019
    бол подобається це.
  23. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Но показания в грунте у всех уровняются .,в зависимости от грунта . Проверено на разных местах копа

zhura, Авдей та alex.harkevitch подобається це.
  24. niksat

niksat Feldwebel

Повідомлення:
    175
    Останнє редагування: 20 січ 2019
  25. Archicod

Archicod Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    251
    Адреса:
    Запорожье
    Смотрю тайгероподобные катушки становятся популярными.Николай, в чем преимущество эллипса перед обычной ДД той же частоты?
    С ув.

lesnoi подобається це.