Обсуждение Whites classic c VDI

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем niksat, 13 жов 2015.

1. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Наверно будет правильно ,,,но не факт.. В грунте должны сравнятся показатели. НО по более легкому грунту наверно справедливо будет сказать что чуика будет по круче:p:beer:

2. Цікаві лоти

1. Новый неодимовый магнит d32mm толщина 7мм…смотрите другие мои лоты…
      159 грн.
    2. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    3. Поисковый магнит D 90mm толщина 18мм,+ паракорд d4mm длинна 20м.Все новое…
      1125 грн.
    4. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    5. Новый неодимовый магнит D48mm высота 18мм..смотрите другие мои лоты..
      599 грн.
  3. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Повітря хай хоть так буде... А що? Нехай як у всіх, я що крайній)):beer::beer::beer:

gans1969 подобається це.
  4. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Вполне СПРАВЕДЛИВО . Я за . Думаю Николаи зробить як потрибно :beer::beer::beer:

5. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Не парся сильно.Це нормальна глибина.Пограйся з грунтом,чуйкою і трешем,і глибина добавиться.В тебе прибор такий як і у всіх.

zhura, Авдей, gans1969 та ще 1-му подобається це.
  6. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    :beer::beer::beer: Згідний але в мене фортовий))) Сьогодні свято і я трішки на емоціях:) А Миколі тільки здоров'я і всіх благ, йому і його сім'ї) Честно я просто так все вище писав, думав зрозумієте))) :beer::beer::beer:

alex.harkevitch подобається це.
  7. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Зи святом витаю .... =....... шутника Ваню :D .......и всих камрадив .и Николаю здоровья от души желаю :beer::beer::beer:

Останнє редагування: 8 січ 2019
    niksat, J1981, Maus M та 4 іншим подобається це.
  8. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Свято вроде вчера было?:D:beer: Или сегодня продолжение банкета?:D

gans1969 подобається це.
  9. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Західна Україна - три дні))) Сьогодні Собор Пресвятої Богородиці, або в кого є Марії)) А завтра Степана)) І це тільки перше свято ще два мають прийти))) Нехай модератори вибачають за оффтоп)

gans1969, Лясник, zhura та 3 іншим подобається це.
  10. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    Ну нарешті вийшло :D . Ну і сантиметри в студію . Чи критики боЇтесь?

zhura подобається це.
  11. Luftkurs

Luftkurs Feldwebel

Повідомлення:
    305
    Адреса:
    Черкасская об.
    Скорее всего не от не возможности выехать на коп, а от зимней депрессии и не возможности запасть в спячку. Так как на иных сайтах не требующих выезда на природу и того хуже, "бабки на скамейках молча отдыхают" )) . Здесь в теме более 250 страниц текста, а прошвирнуться по которым в поисках информации уже становиться в лень. Информации, видео предостаточно особенно для начинающего поклонника прибора. Настройки с применением шаманского бубна, марсианского грунта возможно далеко в будущем, не доросли к этому технологии. Также и для меня прибор был новинкой, не скрою изначально созванивался с Автором прибора, следил за темой и Спасибо Всем и не только от меня за полезные советы по МД. Прибор с 32/12 реагирует на свинцовую полу картечь, фрагменты фибул.. Сейчас в зимнею пору с приятелями устраиваем выезд. Настройки прибора, их необходимо подкручивать в зависимости от места. Находки идут, также четко определяются глубокие сигналы, а они всегда радуют. Фото с мобильного.

Images:

2.jpg
    1.jpg
    PANZAR, shanik, Авдей та 6 іншим подобається це.
  12. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Панове, ви самі жалієтесь, що у сотнях сторінок важко щось знайти, і тут же флудите з усієї сили. Свята закінчилися, усі обмінялися "цьомочками", як на райдужному святі. Усе, зав'язуйте обнімашки і починайте спілкуватися по суті.

J1981, zhura, alex.harkevitch та 3 іншим подобається це.
  13. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    Окей . По суті з тестами на 5 коп в повітрі вже розібрались. А ще хотілось почуть в кого на яку відстань показує ВДІ . Як приклад , в мене кіпьце 24см. - 14кгц вді ловить 5 коп до 38см. , потім пропадає . ДД 26см. - 15кгц. вді ловить до 36 см. , потім пропадає ( в повітрі).

14. Димыч 79

Димыч 79 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    108
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    277
    Повідомлення:
    2.283
    Адреса:
    Центр
    По грунту все равно другие показатели будут. ВДИ просто помогает немного понять, мелкая, крупная цель, чернина ( и то уже с опытом ) Лучше ориентироваться на звук и если малейшее сомнение лучше копнуть, если перспективное место копнуть без раздумий

zhura та gans1969 подобається це.
  15. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    Питання в іншому. Зайду з іншого боку . Сьогодні прийшов товариш зі своЇм вайтсом на консультацію . Скориставшись нагодою я провів тести . взяв свою дд26 на 15 кгц і по черзі підключив до свого тірекса в режимі турбо потім до його вайтса . Отже по звуку обоє бачили 5коп.ссср на 50 см. , от по вді у мене до 36см. , у нього до 45см показувало. Отже в грунті на 40см. у нього буде і вді і сигнал , а у мене буде тіки сигнал без вді . Чи можливо збільшить чутливість вді , бо в мене вже виникло бажання поковирятись.:).

16. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    В грунте, может не быть этой разницы. Есть там "плечё" два резистора, точность подбора которых влияет на дальность. Не знаю как именно реализовано у Никсата - подбор постоянных или один постоянный и второй переменный который точно подгоняется под значения первого. Самому туда лучше не лезть, без спец знаний. И снова - в грунте этой разницы может и не быть. Не заморачивайтесь, одним словом.

Авдей подобається це.
  17. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Не бажано самому ковирятись.Я наприклад,в тому нічого не тямлю,от і боюсь сам лізти в схему.

18. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    Та ні камраде , з 32х6.6 можна тіки протитанкову гранату з метра вицепить . А от з 32х12 з тридцяти см. чешуйку на наших грунтах взять можливо.:D.

alex.harkevitch подобається це.
  19. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    А я колись в юності займавсь ремонтом радіол і лампових телевізорів , то ж і виникла ідея поковирятись , переробить на лампи , правда на копі прийдеться за собою блочок мд розмірами з чумадан тягать.;).

gans1969 та alex.harkevitch подобається це.
  20. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    Як би там не було , головне ,що тема живе , наші побажання , недовольства , суперечки , перехід на особистості . І на цьому фоні треба віддать належне майстру , людина не пижиться , не конфліктує і йде на зустріч клієнту ( хочете 5 крутілок - окей , хочете більшу частоту - окей , три тони - окей , хочете сильніший діскрім - окей , можливо далі і синограф появиться ). Коля - так тримати. :beer:.

PANZAR, niksat, J1981 та 2 іншим подобається це.
  21. Never Again

Never Again Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    138
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    309
    Повідомлення:
    1.047
    Адреса:
    Киев
    Был бы не лишним регулятор громкости чермета:oops:
    но то такое, из разряда фантазии

22. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    А давайте хто без діла зробить такий тест, беремо ферітік(наш любимий), вирізаємо по БГ його зовсім, ну або щоб при самій катушці ловило - до 3см, чуйку максимум, діскрім 0, треш 8-8.5. І помахаємо 5 коп СССР 1961р., і 1 коп СССР десь ті самі роки, в мене 1966. І що у Вас получилося по результатам, також цікавить коли появляється ВДІ?

Значить що получилося у мене з катушкою ДД26 на 12кГц: БГ вирізало феріт десь на 4,7-4,8 - 5 коп, 40 см, з вді 30-32) см, 1 коп - 30см, з вді - 24-25см. Що цікаво зробив тест на стопку монет мідних, на ребрі закидає в чорнину - це нормально для нашого прибору? І да, в режимі тритони - вді і глубина як в однотоні при появленні вді, тобто тритон іде виявлення і озвучення коли на однотоні починає показувати вді.

Молодой Копач подобається це.
  23. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    Так і є , в трьох тонах озвучка привязана до вді , і тут ні как. ( появилась цифра на табло - появився і звук). Осбисто вважаю самою удачною катушкою дд32х34на 12кц.по пошуковим показникам , да і по тестовим теж . Як що купите то добавите як мінімум 10см по всім показникам і по вді теж. Сорокова йде тіки для зачистки , а не як основна , двадцятка для інвалідів завдяки легкості :D ( хлопці не ображайтесь , що на думку спало те і написав , хоча сам інвалід ) . Тому 32 рулить і має найкращі показники , якщо не бракована.

Sanya-gensek, gans1969, alex.harkevitch та ще 1-му подобається це.
  24. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Это для любого прибора нормально, кажется только экванос на 5 кГц прошёл этот тест в цвете.

25. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Где Вы её надыбали?Фото в студию и вес.:beer:

26. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Відповім за камрада) Вагу потрібно пошукати, фото з продажу Т-Rex, фото Миколи)