Обсуждение Whites classic c VDI

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем niksat, 13 жов 2015.

1. slav75

slav75 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    310
    Адреса:
    Украина
    Колеги здравствуйте. Подскажите катушка 32 от Тирекса подходит навайтс класик без екранчика.Спасибо большое.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    3. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
    4. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    5. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
  3. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    Підходе

Авдей подобається це.
  4. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Залежно коли був виготовлений Вайтс.Якщо Ваййтс без екранчика був виготовлений по принципу перших моделей,то не підходить.Треба звертатись до Миколи.

Саня ZP.UA, Авдей, Ацетил та ще 1-му подобається це.
  5. Ацетил

Ацетил Stabsgefreiter

Повідомлення:
    106
    Саме так...я відсилав прилад, коли замовляв катушку до Миколи.

6. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    Если Вайтс без экранчика был с катушкой на 6 кГц изначально, то катушка на 12 кГц возможно, ещё будет работать корректно, а с 15 кГц корректно работать уже точно не будет. Выше всё правильно написали - смотря когда был сделан сам прибор, а понять это можно по катушке с которой был - 6 кГц из первых приборов и 12 кГц приборы поновее.

Авдей подобається це.
  7. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    Підходить , потрібно рішить питання з конденсаторами від старої катушки . Микола доробляє і можна користуватись як старою так іновою катушками . А от на 15 кгц. то дійсно там треба баланс грунта перероблять . В мене був такий прибор , залишилась тіки катушка з виносними конденсаторами на 6,6кгц. Якщо блок новіший то питання відпадають.

alex.harkevitch подобається це.
  8. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Приветствую .Кто пользуется безпроводнои гарнитурои ,плюсы- минусы какие ? \\ В ФМ диапазоне \\ .Или все же лучше простые наушники , с проводочком:D по длинее. Я хожу с проводными наушниками \к примеру\...

9. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    Тут каждому своё и под свой слух. Я с ФМ уже слышу задержку звука, а аналог тем и хорош, что скорость обработки высокая. Есть такие, кто задержку не слышат и им нормально. Лично я - смысла занижать скорость беспроводными технологиями - не вижу.

10. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Наверно так оно и есть . Остались в наследство:D ФМ наушники ... ,думал прикупить передатчик ,,Но так и не купил.

11. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    в навушниках по лісі при хорошому вітру ходить небезпечно - сигнал чути добре , а як дерево на тебе падає то не чуть . Перевірено. :D

paul99, Gviga, M_P та 4 іншим подобається це.
  12. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Вы правы .Но можно отодвинуть наушники от ушеи ,и падающее дерево или диверсанта будет слышно при подходе:D .

Авдей подобається це.
  13. Ацетил

Ацетил Stabsgefreiter

Повідомлення:
    106
    Скажіть будьласка...що значить не коректно буде працювати катушка 20×15 ? В чому це проявляється? Я відсилав прилад до Миколи, коли замовляв 32×12, то він мені робив перемикач на 12-ть в самому блоці. Знайомий замовляв у Миколи прилад недавно з додатковаю катушкою на 20×15....так от я пробував ставити її собі, то вона працює начебто гарно...показники, по повітрю не чім не гірші за 32×12. Чи можливо це і є не коректна робота цієї катушки, якщо у неї такі показники? З пов.

14. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    У новіших блоках бг настроєний ( умовно , вирізка фериту) : 6кгц - 8поділка , 12кгц - 4 поділка , 15кгц - 2 поділка на регуляторі бг. Перші блоки були тіко під 6,6 кгц і вдповідно : 6кгц -5 поділка . 12КГЦ - 2 поділка ( ще є незначний запас шкали бг для відстройки на грунт) , 15кгц - навіть при нульовій поділці бг - фірит буде перекручений , що унеможливлює відстроїти прибор на грунт ( нема куди скручувать) , відповідно глибина і мідяки не коректно . Попробуйте , якщо у вас є запас на регуляторі бг відносно 15 кгц , то можете сміло користуватись. В любому випадку майстер може перестроїть мд під ваш каприз.

15. Ацетил

Ацетил Stabsgefreiter

Повідомлення:
    106
    Дякую за роз'яснення. ...то був тест в повітрі...то було все гарно. ..треба спробувати в грунті, тоді точно покаже. Знайомий брав новий прилад з вді і ми разом тестили його і мій старенький. То 20×15 на моєму приладі (похилого віку))) мав навіть трішки кращі показники. Буду тестити на грунті по можливості....результатом поділюсь.

16. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Вы знаете, почти правда.

17. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    ( умовно) :D . Особисто мій вайтс ферит вирізає десь поділка 3.6 - 3.8 на 12 кілогерцовій.

alex.harkevitch та zhura подобається це.
  18. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Но ходите на каких?

19. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    Хожу на тройці . На глибокі колії від колес в грунті реагу
    є ,але порожніх ям не копаю .

gans1969, zhura та Лясник подобається це.
  20. zhura

zhura Stabsgefreiter

Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Украина,центр
    Я думаю как отстроен прибор, у меня 12кГц феррит режет на 7,2 . а 15кГц на 4,5. Грунты чернозём - хожу на 6,8 и на 4. Как то так.

21. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Вырезает на 4.2-4,5 .Хожу- чернозем 3, лес 2-2,5.
    Ну как у Всех.

22. ADRSH

ADRSH Obergefreiter

Повідомлення:
    67
    Доброго Дня. Уважаемый niksat, хожу с Вашим прибором уже третий год, добавил глазки стало вообще замечательно..., но терзает меня огромное желание добавить еще один канал РВ(как в сигнуме, или fonscan f-pro), с другой тональностью и возможностью регулировки треша и громкости... возможно ли сотворить такую вот приблуду?

Лясник та lesnoi подобається це.
  23. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Это что такое?

24. ADRSH

ADRSH Obergefreiter

Повідомлення:
    67
  25. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Ну да, без него в одном тоне я б с ним не подружился бы.Наверное.
    Понятно, что половина сигналов я не смотрю на вди, но есть такие сигналы - что по звуку монета, а по вди и факту- чёрный.

26. ADRSH

ADRSH Obergefreiter

Повідомлення:
    67
    рв+кт, во было бы отлично.

Лясник подобається це.