Обсуждение Whites classic c VDI

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем niksat, 13 жов 2015.

1. Молодой Копач

Молодой Копач Obergefreiter

Повідомлення:
    114
    Всем привет! Выложил я ещё видео про металлоискатель вайтс заходите на Ютуб и смотрите, пожалуйста мне нужны просмотры.Вотс сыллка

West 1972 та gans1969 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Штанга для металошукача може використовуватись як для фірмових металошукачів усієї лінійки АСЕ, Garr...
      1200 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя White's SurfMaster...
      200 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор 3, termin...
      190 грн.
    4. Продам металошукач Pirat TL (Пірат ТЛ), прилад у хорошому стані, справно працює та гарно себе показу...
      1000 грн.
    5. Предлагаем вам вот такой прибор - остался от бывшего камрада . Продает внучка после ухода деда в мир...
      650 грн.
  3. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Доброго дня .Завтра еду забирать Ваитс с ВДИ \соседу.\:beer: ....Надеюсь будет с кем ездить. Все таки НиВа х 4. .В кратце скажите преимущества .= ВДИ от простого классика...На сколько меньше копать безкозырок и чермета \не крупнрго\ . пластину от транспортера ,подкова ,как с ними обстоят дела ? в плюс или минус показывает ? в пользу ВДИ . Про копать все ,то такое. .-на слух можно .Но можно и горшочек с АУ оставить без внимания. Ну по фольге понятно \мелкии АУ.\. Можно в кратце я понятливыи:D.Или даже в процентном эквиваленте:beer: .С ув. Борис

Останнє редагування: 30 жов 2018
  4. parovozFD

parovozFD Obergefreiter

Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Рубежное
    Всë от опыта, чем больше времени проводиш с прибором, тем выше процент.

Авдей, zhura, alex.harkevitch та ще 1-му подобається це.
  5. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Ну вот видите .,уже 46 см. на пятак:beer: ,а Вы говорили 37-37:p .Значит все нормально .Только про уши не забудьте .Можно и удлиннить кабель ,если не удобно:beer:

Авдей, zhura та alex.harkevitch подобається це.
  6. Молодой Копач

Повідомлення:
    114
    Я его просто заново настроил, что за уши?

7. zhura

zhura Stabsgefreiter

Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Украина,центр
    ВДИ примерно говорит тебе ,что под катушкой в плюсах 11- у меня ал.проволока(но может быть исолид) 16- пиницилиновая пробка(но может быть и советик) , 26 - пивная ржавая пробка(но может быть и серебрушка) ,47- консервная банка(но может быть и царизм) и т.д и т.д. Если ВДИ скачет обычно шмурдяк ,но не всегда - как то так.

Лясник, gans1969, Авдей та 3 іншим подобається це.
  8. Reinhard T.E. Heydrich

Reinhard T.E. Heydrich Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.905
    Адреса:
    Česká Republika
    Заячьи.:D
    П.С."Уши"--наушники.

zhura, Авдей та alex.harkevitch подобається це.
  9. Молодой Копач

Повідомлення:
    114
    Так бы и сразу, а наушники у меня есть :beer:

Reinhard T.E. Heydrich подобається це.
  10. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Кто пробовал -как дискрим влияет на глубину?А то я как начал ходить дискрим 0- полезли больше находок, причём не только пластика, но и динари.Понятно, что это может быть совпадение.

11. niksat

niksat Feldwebel

Повідомлення:
    175
    Не, не совпадение. Ровно так же как перекручивая грунт мы подрезаем медь (с плюсовой стороны ВДИ), то дискрим зеркально, с минусовой стороны тоже подрезает близлежащие по шкале ВДИ цели.

Лясник, бол, Авдей та 4 іншим подобається це.
  12. shanik

shanik Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    129
    Адреса:
    Луцьк
    Хто копає залізні наконечники стріл, будь ласка, підкажіть - в якому діапазоні чорного найчастіше проявляються? Так само як ковані іржаві цвяхи?

13. zhura

zhura Stabsgefreiter

Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Украина,центр
    А ну-ка по подробнее , как это с дискримом 0 вы отстроили ВАЙТС Улассик с ВДИ, у меня если дискрим менше 2 , вообще грунт не отстроишь.

14. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Да ну, не может быть, что-то не то у Вас.Я дискрим на ноль, ферит на 4.5 режится, я от грунта по факту 2.5-3 (бг), дискрим в этом сезоне вообще с нуля не подымаю.В т-рех так же дискрим на нуле(второй аппарат).

alex.harkevitch подобається це.
  15. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    И главное когда хожу , за день бг то 2,5 , то 3-3,2 подкручиваю, зависит на каком поле хожу

16. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Чуйка 7-7.5.Когда трава или стерня-6.Стараюсь больше не крутить чуйку, хотя могу и 8 поставить.Треш около 8.5

alex.harkevitch подобається це.
  17. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Второй вопрос- если треш на всю влупить, чем чревато?

Саня ZP.UA подобається це.
  18. shanik

shanik Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    129
    Адреса:
    Луцьк
    Чому чуйка не більше ніж 8?

19. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    додасть глибини

Авдей та volokhov*UA подобається це.
  20. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Посмотрите тему обсуждение т-рех за 24 октября этого года, там и видео есть.

21. zhura

zhura Stabsgefreiter

Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Украина,центр
    1)Еакой у Вас грунт,
    2)какая частота катушки
    У меня центр Украины,чернозём, катушка 32 на 12кГц, феррит режется 7,5. Хожу грунт -7-7,2 , чуйка 7-7,5, треш 5, грунт когда отстраиваю от ямки(что-бы немного кряхтела) всё равно при ходьбе по полю он не стоит в 0 , а прыгает до -16,а иногда до -35, если сделать что бы он не прыгал в минусах, он начинает прыгать в плюсах. Поэтому и спрашиваю как это с дискримом 0 можно ходить. Если кто то есть в Черкассах или рядом с таким же аппаратом могу подьехать и поучиться.

22. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Чернозем, Житомир, Катуха 26 и 32 , все на 12.Отстраиваю по грунту фактически 2.5-3, ферит 4.5. Если на ямку есть сигнал за + 85, подкручиваю бг на 4, проверяю , если проподает, подкручиваю опять назад под поверхностный грунт(тишина верх-вниз катухой), и иду дальше.Треш делаю на около 8,5, он суперово добавляет в глубине, ну и понятно при таком треше пином не пользуюсь

zhura, alex.harkevitch та volokhov*UA подобається це.
  23. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Але тоді поверхневі сигнали може ігнорувати.Або кидати в жорсткий перегруз.Треш 8,5 це самий оптимальний варіант.

Авдей, volokhov*UA, бол та ще 1-му подобається це.
  24. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Грунт настроюй по фериту,і не крути його при переході на інше поле.Якщо починає гавкати-зменш чуйку,якщо занадто мовчить-добав чуйки.Треш постав на 8,2-8,5.Піном не будеш користуватись,але глибини добавить.А діскрім можна і в 0 ставити.Але тоді доведеться вивчити показники мінусових сигналів.На ВДІ що скаче на грунт,не звертай уваги.Коли буде гарний сигнал,тоді дивись на ВДІ.Воно тоді грунт не показуватиме,а показуватиме показники знайденої цілі.

OLMO28, Авдей та zhura подобається це.
  25. shanik

shanik Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    129
    Адреса:
    Луцьк
    Шановне товариство. От момент з повальною рекомендацією відстройки по фериту самий незрозумілий. Адже у налаштуванні грунта найбільшу роль грає точність (я так зрозумів), а ферит імітує максимальну грунтову проблему - "гарячий камінь". Як де, а моїй місцевості таким камінням можна нехтувати. А от сам грунт, особливо в річкових долинах - може мінятись через 100 метрів, досить відчутно. А калібруючи це налаштування за умовним зразком (ферит) ми отримаємо максимальну тишину, і можливо комфорт, але не точність. Чи не так?

26. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    Саме так - відстроюватися треба по грунту. Чому, а тому, що параметр Б/Г призначений для зменшення впливу грунту на приймальний тракт металошукача. А грунт впливає таким чином - грунт так само як і монета має єлектропровідні та феромагнітні властивості. Для прикладу, на якомусь полі, грунт має 10 умовних одиниць впливу від єлектромагнітного поля і там лежить ще монета яка має 5 умовних одиниць впливу, тобто разом 15, а ви накрутили Б/Г по фериту (аналог самого складного грунту). І вийшло, що прилад налаштований на вирізку грунту з умовним впливом в 30 одиниць, а в нас насправді 15 одиниць разом з монетою, що металошукач покаже - нічого, він не побачить монету просто. А якщо буде налаштований на вирізку 10 одиниць, то він і виріже ці 10 одиниць і залишиться ще 5 - от тоді і буде реагувати на монету. Це дуже спрощено та на пальцях, щоб зрозуміти простим користувачам. Відстроюватися треба саме від грунту, якщо є бажання не пропускати маленькі цілі по ЧК та КР.

FARfOR, M_P, Молодой Копач та 7 іншим подобається це.