Обсуждение Терминатор Трио от Димы (Stuff)

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем BART28, 28 гру 2015.

1. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    Не знаю, не зважував, я ж написав «ходив» , бо таки не легенький він:D:D:D:D

Cladotrix подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Плата металошукача Fortune M3/M2 Плата призначена для самостійного складання металошукача Fortune M...
      99 грн.
    3. Утримувач для ліхтарика або пінпоінтера - надійне та компактне кріплення дозволяє закріпити, наприкл...
      115 грн.
    4. Багатофункціональна лопата Допоможе справитися з завданнями які звичайній лопаті не під силу. Наприк...
      350 грн.
    5. Продаю механизм для складывания блока управления металлоискателем Minelab Equinox 600/800. Для удобс...
      300 грн.
  2. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Надіюся що хоч в рюкзаці, бо по ходу махова рука стала як в губернатора Каліфорнії, в ньому ваги щось біля 1,5кіло. :(

3. corbie

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    На поясі тягав)) Потім взяв 1.3 Аг, того вже до штанги примотував ізолєнтою+два пласт.хомути.
    Зараз вже акуми 4 АА :beer:
    Бо права рука стала обганяти ліву за габаритами))

4. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Мне нравиться ваше упорство - его бы, да в мирных целях! Ну, вы привели технические характеристики, о которых я уже упоминал. А ваш цветной график - это что-то новенькое. Почему вы так уверены, что в данном случае применима именно линейная экстраполяция? О явлении насыщения слышать не приходилось? Если принят вашу теорию за истину, мы в конце-концов придём к тому, что при разряде аккумулятора исчезающе малыми токами, когда ток потребления стремиться к нулю (равен току саморязряда), критическое напряжение разряда окажется равным напряжению полного заряда, и полностью заряженный аккумулятор нужно считать полностью разряженным, что есть полный и абсолютный абсурд.
    Не проще ли предположить, что значение напряжения критического разряда для значений разрядного тока менее 0,2С остаётся неизменным, и ваш черный участок линии должен оставаться горизонтальным? И тогда, отбросив все "теории всемирного заговора производителей аккумуляторов", мы получаем нормальный инженерный даташит, полностью описывающий свойства данного изделия.

5. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    По моему излишняя щепетильность не к добру, лучше не углубляться в такие споры по графикам и др.. Ну взял я акум за 180, проработает он у меня три года при приближённо верной недорогой зарядке. У кого то проработает 6 при навороченной дорогой. Ну так я лучше куплю два акума, по деньгам выйдет то же, и такая сумма раскинутая на 6 лет вообще не повод морочить себе голову. Выяснили нюансы как не ушатать акум за год и хватит.

1980dies та Wolfgrey подобається це.
  6. Ihgul

Ihgul Obergefreiter

Повідомлення:
    70
    Адреса:
    Хогвартс
    DSCN5538.JPG DSCN5540.JPG Взял терма, первый выход, достойный прибор))))

Останнє редагування модератором: 22 чер 2017
    1980dies, BART28, Sem 07 та 2 іншим подобається це.
  7. Олег Калужний

Олег Калужний Stabsgefreiter

Повідомлення:
    280
    Привіт камради, сталася паскудна річ. Вчора мене на копі застала злива. Дома вже виявив в рюкзаку що ел. Блок мого терма весь в воді. Як думаєте мому мд. Вже прийшов пипець? Чи після просушки ел блоку, мд далі працюватиме без глюків?

8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    50/50 просушіть акуратно, час покаже. Взагалі то спирт воду витягує з потаїв , але не знаю чи не зробите гірше, заженете каку під мікрухи.
    Поки що теплом сушіть, а там майстри може по ділу підкажуть.

9. masyasya82

masyasya82 Oberschütze

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    102
    Всем доброго! Владею тоже Термиком Трио от Димы. Выходов было не много, так полазить размятся. Заметил интересные вещи. Кусочек проволки размером как сапожный гвоздь вырыл с глубины 40-45 см на огороде, а цепочку 9 грамм золотую вообще не видит. Вообще разделение по цвету и размеру не могу понять все по разному, плоскогубцы на тесте сигналил цветом, а гильзу копал - сигналил черным? И еще вопросик - катушку можно в воду опускать?

10. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Спирт не зашкодить. Промийте плату безводним спиртом (можна купити у аптеці). Тхнічні спирти, не знаючи їхнього складу, краще не застосовувати - іноді вони містять багато води. Просушіть до повного висихання.

11. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Я мав на увазі медичний 96%, а не бодягу з сивушними маслами. Але не певен щодо не зашкодить, якщо в нього плата в товстому шврі пилюки наприклад і він зажене її болотом під ніжки мікрух то по ідеї все буде не так просто. В вологу погоду ота кака буде набувати провідності і можливо коротити. ХЗ просто думки в голос.

12. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Якщо плата дуже забруднена пилюкою, спершу її варто змести сухою жорсткою щіточкою, а вже потім мити.

13. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    На моїй кардиналовській майже сажа, і ніяк не зміталася, то милося якось не дуже, ватним тампоном протирав, а занурювати повністю в спирт і трясти якось страшнувато.Тонкощів промивки я не знаю

14. Олег Калужний

Повідомлення:
    280
    катухи герметичні. Свою нераз в воду пхав і нічого.

masyasya82 подобається це.
  15. Олег Калужний

Повідомлення:
    280
    камради я звязався з Дімою, також каже що варто промити спиртом.

16. Олег Калужний

Повідомлення:
    280
    спасибі за підсказки. Спирт є, медичний. Попробуватиму розідрати ел. Блок

17. Олег Калужний

Повідомлення:
    280
    Все норм. Плату протер спиртом. Мд працює.

Cыч83 та SirEdmund подобається це.
  18. Олег Калужний

Повідомлення:
    280
    камради є така думка. Варто ставити на терм тріо пару світодіодів для індикації метал.предметів під катухою. по одому на низький і високий тон. Чи достатньо динамика-пищалки?

19. Hunter-god

Hunter-god Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    989
    Адреса:
    Україна.Кропивницький
    Мені вістачае динаміка,а на колір і смак невгадаеш ніяк.

20. matveu

matveu Gefreiter

Повідомлення:
    62
    Адреса:
    Полтавская область
    вот пин бы не помешал, а лампочки, противоугонки, магнитолы на трио точно не нужны. мое мнение. с ув.

Cыч83, BART28 та Der Pirat der Felder подобається це.
  21. corbie

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    Якщо шумно, натягаю навушники, а лямпочки… навіщо? Під ноги дивитись тре, а не на лампочки))

Cыч83, BART28 та Cladotrix подобається це.
  22. 1980dies

1980dies Gefreiter

Повідомлення:
    51
    Адреса:
    Минск
    таки вот история. запитал терма в обход преобразователя 12 в., сижу по воздуху монетками машу. ок, решил зарыть. выбрал место не чистое, звинящее всяким мусором, закопал на штык. машу клюшкой - тихо, нет монетного писка, хрюкает, полупищит, ну ни как не монетный звук. бляяяха.... отрыл землю, разбросал... ща найду... херас - хрюкает, полупищит... нет монетки.
    темнело))). зарыл ямку, ушол спать с чувством хоть плач хоть смейся)
    утром достал с полки аську 150, пыль протер, батары поставил, принес на место. звенит переливами... выключил алметал, тишины и дылинь-дылинь в одном месте, опа, вот она пропащая монетка.
    хз что это было...
    термом тоже махал в разных режимах - херас.
    сего вернул питалово в прежнее состояние. проверю на том же месте с той же монеткой как будет.
    а да, монетка 1 коп. ранний ссср

23. masyasya82

masyasya82 Oberschütze

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    102
    Прибор чувствительный к любым изминениям схемы.

24. 1980dies

1980dies Gefreiter

Повідомлення:
    51
    Адреса:
    Минск
    надеюсь, что из-за изменения.
    хотя выше писано - включай 12 и не ссы)))

25. corbie

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення: