Обсуждение Терминатор Трио от Димы (Stuff)

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем BART28, 28 гру 2015.

1. ТУРБОСУСЛИК

ТУРБОСУСЛИК Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    37
    Повідомлення:
    882
    Адреса:
    Acapulco de Juarez
    В некоторых описаниях Терминатора Трио читал, что он плохо видит "белые" сонеты СССР (10-50 копеек). Это такая особенность прибора или нужно правильно выставлять настройки? Если этот вопрос уже обсуждался, то ткните носом, чтоб почитать :)

2. Цікаві лоти

1. Устройство служит для оснащения портативных устройств (пинпоинтеры/металлоискатели и т. д.) вибратор...
      215 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного годографа V-BOX2,для балансных металлоискателей. К...
      270 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя White's SurfMaster...
      140 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя Trac...
      160 грн.
    5. ОООчень легкий и надежный , также многие делают из него сверхлегкие карбоновые штанги для металлоис...
      2900 грн.
  3. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Сам сплав специфічний. Якщо говорити про дореформу мельхіорову, то 15 і 20 коп. бачить норм, а от з 10 коп. є проблєми. Думаю, що тут все від частоти залежить, а не від самого приладу.

ТУРБОСУСЛИК та BART28 подобається це.
  4. Alex_Go

Alex_Go Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Жмеринка
    Всім добра під катуху! Підскажіть по балансу грунта, як перевірити чи правильно відстроївся, читав десь чо закопують радянські 10 коп. щоб перевірити відстройку. Дякую!

Supermen подобається це.
  5. Ігор Задорожній

Ігор Задорожній Obergefreiter

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    Черкаська область
    Я пробував у себе на трио фериттом махав то виходить БГ 4,5 і ще трішички на 2мм в сторону 5. тоді не реагує на феррит.
    А від грунту пробував відлаштуватись нічого невиходить звук одинаковий що в ліво що в право.

Alex_Go та Supermen подобається це.
  6. Alex_Go

Alex_Go Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Жмеринка
    В мене є позначка на відстройку від фериту, я страюсь в її діапазоні десь ловити грунт, але цікавить чи не вирізаються якісь метали на зразок срібла чи золота, якщо неточно відстроївся?

Romeoсс та Supermen подобається це.
  7. Ігор Задорожній

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    Черкаська область
    я думаю це просто перевірити, берем срібло та золото та перевіряємо.
    В суботу на городі в тестя перевіряв роботу терма при відлаштуванні на феррит, бо тесть жалувався що нічого нехоче шукати крім гвоздів, то натягав монет з десяток пувиць з десяток пуль від мушкетів як дикий тягав я аж здивувався, але глибина в мене не більше штика до 20-25см більше чомусь небаче недоработка автора, але витягує непогано на середньму замусереності.

8. Alex_Go

Alex_Go Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Жмеринка
    Тобто ти відстроївся від фериту і пішов шукати, так?
    Цікавить саме які метали можуть пропасти, якщо неточна відстройка від грунта?

9. Ігор Задорожній

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    Черкаська область
    Не ламайте голову аж так , візміть все те що ви хочете приблизно знайти та протестуйте і буде вам результат.

10. Alex_Go

Alex_Go Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Жмеринка
    В тім і справа, що динариків та лунниць під рукою немає:(

11. Ігор Задорожній

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    Черкаська область
    В мене динарик та наконечники є, знайшов деусом , тепер хочу перевірити цим як баче та на якій глибині мах. Протестую напишу

12. Ігор Задорожній

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    Черкаська область
    якщо заручений візьми золоте кільце і провірь як реагує та на якій глибині та при якому балансі вирізається .

13. Alex_Go

Alex_Go Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Жмеринка
    О, це вже діло, буду щиро вдячний!

14. Alex_Go

Alex_Go Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Жмеринка
    На обручку пробував десь 20 см. на більшу), але не закопував, але черняхи трохи не таке золото клепали!

Валерий Ч, Romeoсс та Supermen подобається це.
  15. Ігор Задорожній

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    Черкаська область
    можна в кульочок викопати ямку на 25см стінці виколупати ямку в сторону щоб повністю ховалося в землю і протестити глибину в землі як бачить, а відносно черняхів я думаю не пропустите

Alex_Go подобається це.
  16. Олег Калужний

Олег Калужний Stabsgefreiter

Повідомлення:
    280

камради, як думаєте, на порівняльньому відеотесті- терм.тріо/ace350, терм. збірки Діми Штуфа, чи якого іншого майстра? і звідки в терма можуть взятися такі пошукові показники?

17. Олег Калужний

Олег Калужний Stabsgefreiter

Повідомлення:
    280
    і питання на засипку, чому власник терма. крутилку Б.Г. накрутив на максимальну позначку?

18. ТУРБОСУСЛИК

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    37
    Повідомлення:
    882
    Адреса:
    Acapulco de Juarez
    У меня видео не открывается ((((

SirEdmund подобається це.
  19. верталик

верталик Oberschütze

Повідомлення:
    52
    Адреса:
    киевская обл.
    Всем добрый вечер. Я с трио новичок только учусь пользоваться, и у меня тоже крутилка БГ на максимуме и по ходу грунт без разницы какой.

ТУРБОСУСЛИК подобається це.
  20. ТУРБОСУСЛИК

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    37
    Повідомлення:
    882
    Адреса:
    Acapulco de Juarez
    Оно вроде и так, но при разных положениях БГ прибор может не видеть некоторых металлов. Я так думаю.

21. верталик

верталик Oberschütze

Повідомлення:
    52
    Адреса:
    киевская обл.
    Придерживался инструкции которая была в комплекте: поставить БГ в то положение где медь будет ловить на максимуме, на моём терме ето предел БГ. Или я делаю что то не так, мож кто подскажет.

Cыч83 та ТУРБОСУСЛИК подобається це.
  22. Cыч83

Cыч83 Feldwebel

Повідомлення:
    218
    Адреса:
    из СОЛНЕЧНОГО ГОРОДА МЕЛИТОПОЛЬ
    Доброе утро.я оба терма отстраюю до точки неопредел. И немного отпускаю чтоб немного видел грунт так посоветовал Дима.видет все прекрасно белые красные

Alex_Go подобається це.
  23. Cыч83

Cыч83 Feldwebel

Повідомлення:
    218
    Адреса:
    из СОЛНЕЧНОГО ГОРОДА МЕЛИТОПОЛЬ
    По поводу глубины ни.когда не мерял но заметил что в теплое время чюйку наваливаю хорошо без лажняков. Значит и видит глубже.

Alex_Go подобається це.
  24. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Як я раніше вже тут писав, максимальна чуйка без ложняків, що при невисоких температурах і що при нормальному теплі, в сантиметрах не сильно відрізняється, ну може +2-3 см додасться. Різниця тільки в положенні крутилки) Принаймні в мене так і це мене заспокоює)))

Щодо грунтбалансу, то завжди його виставляю по-новому на кожному новому місці. Зазвичай відлаштовується в межах поділки 3,5 +/-. Завжди докручую до кінця вправо і тоді поступово скручую вліво, доки не знайду межу коли є реакція на ґрунт і коли вона зникає. ХЗ чи правильно роблю, але вже трохи більше 2,5 років з термом і ніяких проблєм з глибинами чи відстройкою на нормальних місцях не було)

Alex_Go, BART28, вильгельм г.г 2 та 2 іншим подобається це.
  25. ТУРБОСУСЛИК

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    37
    Повідомлення:
    882
    Адреса:
    Acapulco de Juarez
    Значит всё правильно делаете :smile_12:

вильгельм г.г 2 та SirEdmund подобається це.
  26. Сергей Киба

Сергей Киба Obergefreiter

Повідомлення:
    67
    Доброй ночи. Вопрос к обладателям Термиков от Димы....есть ли перешагнувшие гарантийный срок 3 года?