Обсуждение Терминатор Трио от Димы (Stuff)

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем BART28, 28 гру 2015.

1. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Огороды сейчас самые хабарные после пляжа ;)

corbie подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Устройство служит для оснащения портативных устройств (пинпоинтеры/металлоискатели и т. д.) вибратор...
      215 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      180 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Крот 2/3-XM. Балансн...
      190 грн.
    4. Х-Терра 30, без штанги, прибор рабочий , катушка моно 7.5
      3500 грн.
    5. Металошукач MD6350 Це пристрій, призначений для пошуку металів, таких як монети, золото, срібло та...
      4280 грн.
  3. ITimur

ITimur Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Киев
    Спасибо, наконец-то просто и понятно))
    Да искал я, но либо заумно очень, либо бестолково. А вот популярно, увы, не нашел.
    Честно говоря, буду брать второй)) - заказал у Димы Трио и в ожидании прибора, пытаюсь разобраться что-куда.
    Дело в том, что по роду работы я иногда оказываюсь на природе и там, бывает, выдается свободных пару часов, которые нужно чем-то занять)) Сначала попробовал 2500 Гарретт, но чуть сума не сошел)) Вот и решил купить что-то попроще и понятнее, а больше всего понравился Трио.

LEXXX та BART28 подобається це.
  4. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    После Гаретта 2500 на трио ?

5. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    може 250-й… чи таки 2500?

BART28 подобається це.
  6. grigor67

grigor67 Gefreiter

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    Полтавська область
    Якщо вже мова пішла про ферит , то скажіть камради , чи у вас точка його відсікання переміщається залежно від температури повітря . В мене оце так , якщо жарко то приблизно на 12 год , а якщо було +10 , то на 15 год , і там уже мідь починає підрізатися. А що буде при 0 градусів... Мабуть баланс котушки пливе?

Таггер подобається це.
  7. ITimur

ITimur Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Киев
    Да, именно так. Просто б/у Гарретт мне продали очень недорого. Я, естественно, выяснил, что это, хоть и старый, но флагман.
    Вы, когда-нибудь, сидели за рулём настоящего спорткара? Ощущения сходные - хоть я и тридцать лет за рулём, но для того, что бы на нём, спорткаре, ездить... нужно специально обучаться вождению. Так и здесь.

Останнє редагування: 16 вер 2016
    BART28 подобається це.
  8. Hunter-god

Hunter-god Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    990
    Адреса:
    Україна.Кропивницький
    У мене треба заміну м-схеми щоб було при -10 відстройки від грунта,тоді пливти не буде.
    це на ранніх термах.

9. Hunter-god

Повідомлення:
    990
    Адреса:
    Україна.Кропивницький
    Да за Спорт Гаретом сидів,но щоб зоріентуватись купив ТЕРМ-ТРИО.
    Гарет не тягне на флагмана проти Трио.

10. ITimur

ITimur Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Киев
    Нет, именно 2500: http://www.garrett.com.ua/documents/Products/Ground/Profi/gti-2500.html#1
    Потом подержал в руках Garrett EuroACE... Позвонил нашему оператору, который давно копом занимается и он меня отговорил его брать. Похоже, что правильно. Мне-то металлоискатель, скорее всего, нужен будет только эпизодически - когда съёмки, а я на ТВ работаю, проходят на природе и есть пауза на час-два между сценами.
    К тому же... мне понравилась компания владельцев Терминатор Трио))

Таггер, BART28, corbie та ще 1-му подобається це.
  11. Павел Аморалов

Павел Аморалов Oberfeldwebel

Повідомлення:
    402
    Адреса:
    Украина
    Раз уж пошла такая свистопляска...То хочу спросить кто из Вас, реальных пользователей, Терма-Трио ходил кто с ГМ-4про? Поглядываю на высокочастотник. Друг ходит рядом со мной с Тесоро Сибола 14 кГц находок поболее чем у меня. Я не ленивый цвет. мет. и спорные копаю всегда. Не брезгую иной раз, когда нет полезных сигналов копнуть и черный. А мислишки то в голову лезут зараза, мол пропускаешь ты Павел полезные вещи так как их в чернинку забрасывает (наверное). На практике такого не заметил все черные сигналы были хламом. Заметил такую тему что двундели дореформенные в конце чернинкой подпискивают робко.

12. grigor67

grigor67 Gefreiter

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    Полтавська область
    У мене треба заміну м-схеми щоб було при -10 відстройки від грунта,тоді пливти не буде.
    це на ранніх термах.[/QUOTE]

Я трохи не зрозумів , треба замінити мікросхеми lm393 ? чи якісь інші. Моєму прибору три роки.

13. corbie

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    у мене часто при вертикальному переміщенні датчика люмінявий дріт чорним гуде, по горизонталі пищить кольором

14. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Пикалку Вы правильно выбрали :smile_12:
    А с катушкой определились ?

ITimur подобається це.
  15. ITimur

ITimur Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Киев
    Наверное буду брать со стандартной "бабочкой". Правда раздумываю еще - брать ли для неё защиту и, кроме того, нужна ли мне "снайперка"? Хотя последнюю, всегда и докупить можно. Мы, достаточно часто, снимаем кино в сёлах.

16. corbie

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    Снайперку краще брати одразу, бо щоб взяти її потім, доведеться прилад відсилати для настройки котушки

17. serega ermolia

serega ermolia Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    671
    Адреса:
    Планета Земля
    Всем здраствуйте! Знакомство с новым прибором. На выбитом месте с одной ямки.

Images:

Фото0681.jpg
    BART28 та corbie подобається це.
  18. Hunter-god

Повідомлення:
    990
    Адреса:
    Україна.Кропивницький
    Я трохи не зрозумів , треба замінити мікросхеми lm393 ? чи якісь інші. Моєму прибору три роки.[/QUOTE]
    Я буду відсилати прибор Дмитру він змінить м-схеми.

19. grigor67

grigor67 Gefreiter

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    Полтавська область
    Я буду відсилати прибор Дмитру він змінить м-схеми.[/QUOTE]
    Я замовив у Діми додаткову котушку і заодно , так як прибор буде у нього , також прохатиму замінити що треба щоб стабілізувати роботу мд.

Hunter-god подобається це.
  20. Олег Калужний

Олег Калужний Stabsgefreiter

Повідомлення:
    280
    бачу на нових терм. тріо тумблерів побільшало. третій тумблер під крутилкою Б.Г за що відповідає?

serega ermolia та corbie подобається це.
  21. serega ermolia

serega ermolia Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    671
    Адреса:
    Планета Земля
    на фото трио-м!. тумлер глубина дискрима.

22. Олег Калужний

Олег Калужний Stabsgefreiter

Повідомлення:
    280
    зрозуміло. компактно зібраний електронний блок. я зі звичайним терм.тріо спутав.

23. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Усім привіт!
    Сьогодні трішки походив по городу, було холодно і чуйку на термі довелось збавляти з нормального значення на цифрі 3, до трішки меншого за 2,5...знахідки є, сигналів було багато, як і ложняків, бо не хотів сильно різати чуйку. Опісля копу вирішив замірити дальність по повітрю на 1 і 3 коп СРСР, які викопав, і був дуже здивований - на 1 коп було трошки більше за 20 см, а на 3 коп - 30 см, тобто нормальна дальність, ніби на максимальній чутливості за нормальних умов (позначка 3). Вдома вирішив перевірити показники на сьогоднішніх ходових настройках на тих же цілях і дальність по повітрю виявилась вдвічі меншою, ніж на вулиці.
    Висновок, не треба боятись зменшувати чутливість на холоді, коли йдуть ложняки. Міняється лиш числове значення на шкалі, а максимум яким був, таким і лишається. Ще треба буде почекати на невеличкий мінус на термометрі і перевірити знов)
    P.S. мікросхему поки не заміняв.

Images:

IMG_2551.JPG
    IMG_2554.JPG
    IMG_2555.JPG
    IMG_2557.JPG
  24. grigor67

grigor67 Gefreiter

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    Полтавська область
    Все , Вами описане , в мене також так працює , але в мене до того ж при похолоданні зміщується точка відстойки від грунту і на грунт взагалі немає ніякої реакції , а якщо крутнути трохи від краю регулятор балансу грунту то відразу вирізається ферит і зменшується чутливість до міді.

25. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Зазвичай, все відлаштовується в мене норм. Навіть при нульовій температурі чи при -1-2 градусах. За два роки тільки раз не зміг відлаштуватись від ґрунту: було прохолодно, падав дощ, прилад трішки підмок і місце було надто сильно перезволожене - заплава потічка. А так все норм, деколи навіть не треба відстроюватись.

26. L@V

L@V Gefreiter

Повідомлення:
    50
    Адреса:
    Не дом и не улица...
    День добрый,Ув. Форумчане) Прибор Терм Тио, норм прибор!!! По началу тоже думал, что прибор многое что пропускает в земле, но...оказалась совсем не так!!! Копаю только цвет, и иногда смешанный непонятный сигнал!!! До Терминатора ходил с Теркёй 505, 705, и с АтиПро... что могу написать, глубина, цель аналогичная!!! Привыкал к прибору, мин. 40 от силы, прибором сделал выходов 9 за несколько мес., категорически не хватает времени(((Хожу по Черняховской культуре. Аналогичный прибор заказал у Дмитрия своему знакомому. Спасибо Диме за Трио)

SirEdmund подобається це.