Обсуждение Терминатор Трио от Димы (Stuff)

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем BART28, 28 гру 2015.

1. serega ermolia

serega ermolia Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    671
    Адреса:
    Планета Земля
    Всем термоводам привет. вот что удалось наковырять сегодня, на терме. и в общем за три вечерних выхода.

Images:

100_7944.JPG
    100_7946.JPG
    100_7948.JPG
    100_7947.JPG
    Prapor-73!, Stuff, Hunter-god та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Х-Терра 30, без штанги, прибор рабочий , катушка моно 7.5
      3500 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор 3, termin...
      190 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор Про, term...
      190 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя Trac...
      160 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателяТерминатор Трио-просп...
      250 грн.
  3. Олег Калужний

Олег Калужний Stabsgefreiter

Повідомлення:
    280
    привіт камради! в неділю був на пляжному копі з терм.тріо. катуха "снайперка" ходив, умовно назву це пляжом, по березі водосховища. по налаштуваннях мд. чуйка на макс. но без ложняків, і "БГ" НА НУЛЮ! не було звичного низького тону на грунт, і при крутінні в щезгаданої круилки йшли невнятні попікування. я не став заморочуватися з нею. ходив в режимі "всі метали" , так як в режимі "пляж" мде знаходив язики з пивних бляшанок і пивні безкозирки з колечком

Images:

IMG_20160417_205240.jpg
    IMG_20160417_155436.jpg
    Останнє редагування: 18 кві 2016
    Prapor-73! та BART28 подобається це.
  4. Gunzel

Gunzel Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Центр
    Это так называемый "горячий" камень . Не тратьте время попусту , внутри нету ничего интересного .

corbie подобається це.
  5. Олег Калужний

Повідомлення:
    280
    та чогож, не завжди металодетектором махати, треба й кувалду до рук взяти щоб хабар знайти, як писав класик: "лупайте цю скалу, нехай ні жар ні холод не спинить вас..."

гринго80 та corbie подобається це.
  6. Gunzel

Gunzel Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Центр
    На здоровье , но смысла нету , я находил таких камней десятки . "Каменярі" - учил когда то в школе , наизусть помню до сих пор .
    Тут такое дело , я вчера не смог отстроиться от грунта . Вроде и в лесах и на полях ходил и возле речек и прудов , всё было нормально а вчера занесло меня на берег крупного озера , грунт чернозем но довольно влажный , пробовал отстраиваться в нескольких местах вдоль берега и метров 15-20 дальше - накрутил БГ на максимум все равно прибор видит землю . После этого перешел на поле метров 60-70 от этого озера , здесь отстроился нормально .
    Кто то сталкивался с подобной проблемой ?

Останнє редагування: 18 кві 2016
    Олег Калужний подобається це.
  7. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Щось схоже було...ходили по полю (чорнозем), згодом перейшли на випалену ділянку, яка прилягала до невеличкого потоку. Місцевість виявилась сильно перезволоженою і тут почались суцільні хибні спрацювання, спроби відлаштуватись від ґрунту результату не дали. Товариш з халтурним квазаром теж зіткнувся з проблемою постійного спрацювання на ґрунт. Десь за 100 метрів звідти прилади почали себе поводити більш менш нормально.

Gunzel подобається це.
  8. skif 77

skif 77 Oberschütze

Повідомлення:
    18
    Адреса:
    украина
    За дюросель нескажу ходжу з батарейками

Images:

DSCF1005.JPG
    DSCF1005.JPG
  9. LESNOI DED

LESNOI DED Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    267
    Адреса:
    На крутому березі р.Случь.
    Прибор нового зразку,стоять акуми 18650.Ходив три дні підряд по 6-7 годин без підзаряда.Довше не пробував.

10. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Какая катуха стояла на термике ?

11. LESNOI DED

LESNOI DED Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    267
    Адреса:
    Доброго вечора камради.Хочете продовження історії про камінчик?.Тож вмощуйтесь зручніше і слухайте.;)Цей камінчик не давав мені спокою,тож я взяв мд, пінпоінтер,кувалду,літру пива сів на вело і покрутив,благо недалеко 10 км:eek:.Поки докрутив був не радий,старію:)Провірив камінчик ще раз,піщить зараза..Спробував піном і побачив ,що ціпляє з однієї сторони.Що одне погано телефон забув дома,тож фоток з місця немає.Буду в тих краях обовязково сфоткаю.Повернемся до камінчика.Як я став краще роздивлятися то помітив щось схоже начебто на цементне пятно,і пін в тому місці давав добрий сигнал.Руки спітніли,пиво випив одним махом..:beer:Взяв до рук кувалду і з великим азартом і приємними думками про безбідне життя приступив до діла................................Хай йому грець,пиз...ц,чуть руки не повідбивав.І ось нарешті ,ось воно чудо: нахрена комусь було таке робити...Виявилось в камінчику отвір був а в отворі ось така приблуда замурована.Ось і вся історія,як то кажуть ПИЛИТЕ ГИРИ ОНИ ЗОЛОТЫЕ.Приблуда бронзова може хто знає ,що це таке?Назад додому крутив довго і без настрою......Може хто з камрадів пожартував? IMG_20160416_202307.jpg IMG_20160418_210115.jpg IMG_20160418_210130.jpg IMG_20160418_210155.jpg

Олег Калужний, serega ermolia, SirEdmund та ще 1-му подобається це.
  12. LESNOI DED

LESNOI DED Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    267
    Адреса:
    бабочка

13. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    Гм… я б тепер цю штукенцію в рамочку і на стінку)))
    З фотографіями камінця

гринго80 подобається це.
  14. Alex_Go

Alex_Go Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Жмеринка
    Молодець шо роздолбав. А приблуда мала для когось видно велику цінність, або оберіг якись. Закинь на форум Віоліті, там може підкажуть.

15. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Штуковина старовынная спору нет ! Только по што её запхнули в булыгу ?
    Может на том месте стояла когда то церковь ? А штуковина из утвари , или часть светильника . Как вариант ...

16. Stuff

Stuff Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Кривой Рог
    Всем привет! Немного сегодня поковырялся с Термиком и снял небольшое кино. Как по мне глубина на несколько см повысилась, но самое интересное другое. Появилось что то похожее на Треш, как на Кардинале, а также что то на подобии амплитудной зависимости уровня отклика, как на Трио М, но не так ярко выражена.

ponomar, a2111105, serega ermolia та 3 іншим подобається це.
  17. Gunzel

Gunzel Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Центр
    Думаю необходимо еще потэстить проибор на грунте , а потом делать выводы . Не знаю прав ли я , но что то мне подсказывает что с Трио можна выдавить еще больше .

BART28 та serega ermolia подобається це.
  18. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Дима привет ! Дим , заметил я что с большой катухой батареи садятся быстрее чем с меньшей . Это так и должно быть ?

19. Hunter-god

Hunter-god Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    989
    Адреса:
    Україна.Кропивницький
    Как по мне то чем больше катушка тем больше потребление.

BART28 подобається це.
  20. Stuff

Stuff Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Кривой Рог
    Привет! Потребление отличаться может конечно, но разница будет очень маленькой!

BART28 подобається це.
  21. serega ermolia

serega ermolia Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    671
    Адреса:
    Планета Земля
    Комрад это же святой грааль.:D:beer:

гринго80, Gunzel та Stuff подобається це.
  22. Олег Калужний

Повідомлення:
    280

а всі казали що то гарячий камінь. скоріш за все це фрагмент церковної чаші або підсвічника.

23. Олег Калужний

Повідомлення:
    280

получається чим ближче металева ціль до катухи, тим виразніший сигнал виидає мд. пане Дмитре коли будуть польові тести?

24. Павел Аморалов

Павел Аморалов Oberfeldwebel

Повідомлення:
    402
    Адреса:
    Украина
    Може LESNOI DED пожартував?

Берите кувалду, я знаю одну дорогу, на трехверстовке отмечена как неудобная, укреплена такими камнями гранитными- пищат все высоким тоном!!! В каждом по подсвечнику!!! Только чур я не на кувалде. :beer:

Gunzel та serega ermolia подобається це.
  25. Stuff

Stuff Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Кривой Рог
    На счет тестов пока не знаю.

26. Gunzel

Gunzel Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Центр
    Поделитесь секретом апгрейда ? Возможно ли его сделать самостоятельно дома без осцила ? Как прибор теперь реагирует на железо ?