Обсуждение Терминатор Трио от Димы (Stuff)

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем BART28, 28 гру 2015.

1. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Вечір добрий, товариство!
    Одразу ж вибачаюсь за якість фото, камера на телефоні не дуже, а фотографувати зараз на фотоапарат якось вже дуже лінь...)
    Погуляв кілька годин по полю під дощем і по болоті, результат скромненький і хоч по вуха у болоті, але довольний як слон))) Значки мені чогось не дуже хочуть попадатись, тому другий значок за пошукову кар'єру для мене велика радість та ще й не якесь там жовтенятко, а ГТО 1 ступеню 1941-46 років випуску:D Дістав з цілого штика фіскаря)) Монетка 2 злотих 1977 року, мідне колечко просто фігнюшка якась) Потім правда терм трішки підмок, почав ложнячити при доторку до стерні чи просто руки, але вдома вже все працює нормально, тож ще пошукаєм)))
    Успіхів в пошуках, термоводи:beer:

P.S. забув додати, що значок це був перший сигнал і перша ямка, люблю так починати))

Images:

XD3Ia7OGQM0.jpg
    serega ermolia, LESNOI DED, SeregaAurum та ще 1-му подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Характеристики: Характеристики: Матеріал: 3Cr13 спеціальна сталь + нейлонова мотузка Розмір: 260 мм...
      350 грн.
    3. (в наявності 10 шт.)
      Алюминиевая заглушка для приборов Nokta Makro kruzer / Nokta Makro Multi kruzer / Nokta anfibio / mi...
      55 грн.
    4. Продаю механизм для складывания блока управления металлоискателем Minelab Equinox 600/800. Для удобс...
      300 грн.
    5. Наушники до любих металоіскателів. Пару раз пробував у дома на працю, нові. Наложкой не відправляю.
      2450 грн.
  2. Олег Калужний

Олег Калужний Stabsgefreiter

Повідомлення:
    280
    непогані знахідки. чим електронний блок від дощу захищали?
    риз ваш мд. почав підглючувати.

3. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Зробив раніше з звичайного файлика А4 і скотчу такий собі імпровізований чохол) Так зрозумів, що конденсат зайшов, бо з середини була волога між корпусом блоку і самим "чохлом", відповідно, могла б бути і всередині блока, тож довелось його зняти)

BART28 подобається це.
  4. Олег Калужний

Повідомлення:
    280
    зрозуміло. ненадійний захист. думаю звичайний політиленовий пакет краще б справився. так як не йде в обтяжку на блоці. а вільно натягається. тай з рештою при бажанні можна замовити зажист на ел. блок мд. хтось з камрадів наводив на форумі посилання

SirEdmund подобається це.
  5. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Саме так, минулого року з кульочком на блоці все було супер)

6. Gunzel

Gunzel Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Центр
    Тема , как бы , про Трио от Димы . При чем тут Тройка ?
    По ЧК ходим на "всех металлах" , и по КР тоже .

BART28 подобається це.
  7. L@V

L@V Gefreiter

Повідомлення:
    50
    Адреса:
    Не дом и не улица...
    Посмотрел , что "Терминатор", решил поделиться видеом)))

8. skif 77

skif 77 Oberschütze

Повідомлення:
    18
    Адреса:
    украина
    Відео супер, у мене в домашніх умовах 5 коп раніх сов дістає на 35 см,авот у полі приходиться зкручувати чуйку бо пищить,глибина падає, баланс грунту виставляю норм проблем нема.А по ч/к хожу в режимі пляж,тому що на всіх металах погано бачить дрібне золото для прикладу(тонка обручка). Це сугубо мої спостереженя за своїм прибором.Хто знає як підняти глибину пошуку в польових умовах пишіть ,буду вдячний.

9. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    Баланс ґрунту виставляєте?

10. Carmilla-De Regrets

Carmilla-De Regrets Oberschütze

Повідомлення:
    38
    здравствуй Дима,у Вас сейчас в продаже терминаторы с четырьмя регуляторами или с тремя,без регулятора дискрима,потому спрашиваю,что не понятно,на этом форуме у тебя на фото 4 регулятора на терминаторах с s образной штангой,а на форуме где реклама на изготовление и продажу,фотки с тремя регуляторами,тое сть без регулятора дискрима,я имею в веду приборы по цене 1700гр?спасибо за ответ

Останнє редагування: 28 бер 2016
  11. skif 77

skif 77 Oberschütze

Повідомлення:
    18
    Адреса:
    украина
    так баланс грунта виставляю все в нормі.

12. corbie

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    чуйка може лізти вгору при мінусовій температурі, якщо я вірно все зрозумів

13. Hunter-god

Hunter-god Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    990
    Адреса:
    Україна.Кропивницький
    при мінусовій температурі у мене чуйка була близько <0>.

BART28 подобається це.
  14. Gunzel

Gunzel Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Центр
    При -2ºС у меня чуйка становится ниже 0 , и прибор переходит в постоянные попикивания ложняками . Но как говорил Дима выше , это из за микросхем , и легко устраняется их заменой . Перечитайте тему .

BART28 та SirEdmund подобається це.
  15. Олег Калужний

Повідомлення:
    280
    камрди поділюся особистими спостереженнями роботи терм. тріо в режимі "пляж" так от мд. в пляжному режим добре бачить Ag,Au, мідь і іржаве залізо. можливо і латунь но не було чим перевірити

16. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Тільки що провів даний дослід на своїй трійці. Добре бачить дрібну срібну низькопробну монету Речі Посполитої, в тому числі уламки до 5 мм, але в режимі "тільки колір" не бачить, латунь теж бачить, але порівняно з режимом "тільки колір" не так глибоко. Також бачить дрібну металопластику. Відповідно алюміній, фольгу і золото теж бачить непогано, а от мідь бачити відмовляється, що на мою думку логічно, якщо режим "пляж" розширює діапазон шкали металів, де розташовуються низькопровідні складні цілі, то на високопровідні просто не лишилось місця) Ну це на мій хлопський розум, майстри поправлять, якщо щось не так..

BART28 подобається це.
  17. corbie

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    От невже Ви думаєте, що я її не читав? Я відповів камраду на питання «чому падає чуйка»

18. Олег Калужний

Повідомлення:
    280
    от власне мені інфа цікава попалася... вирішив перевірити її. от терер думаю що там пищало високим тоном в землі мідь чи Au.

BART28 подобається це.
  19. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Ну тут тільки "вскритіє" покаже)

BART28 подобається це.
  20. Hunter-god

Повідомлення:
    990
    Адреса:
    Україна.Кропивницький
    При мінусовій копав все підряд,бо боявся пропуусить щось цікаве.і ось результат при наступному копі знаходив дуже багато гарних речей.

21. Олег Калужний

Повідомлення:
    280

SirEdmund подобається це.
  22. LESNOI DED

LESNOI DED Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    267
    Адреса:
    На крутому березі р.Случь.
    IMG_20160401_162915.jpg Доброго вечора камради.Отримали мд вiд Дiми .Перший вихiд з сином недалеко вiд дома до лiсу.Шмурдяка багато(на фото не весь,всього 40кг),але i пару монет випало.Терминатор трио показав себе суперово.Легко настроiти i легко з ним працювати. IMG_20160401_162906.jpg

Останнє редагування: 1 кві 2016
    ponomar, BART28, serega ermolia та 5 іншим подобається це.
  23. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Діма писав вище, що зараз ставить мікросхеми з ширшим діапазоном температур, то в трохи старших приладах інші мікросхеми.

24. Hunter-god

Повідомлення:
    990
    Адреса:
    Україна.Кропивницький
    У мене така стоїть досі.

25. a2111105

a2111105 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    143
    Адреса:
    планета земля
    Почитайте инфу о 5коп 31 года (есть супердорогие экземпляры)- возможно Вам повезло и Вы за первый выход уже окупили раза 2 прибор.

Gunzel, serega ermolia та SeregaAurum подобається це.