Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Это называется каждому свое, спорить смысла нету , есть ребята которым терм в руку не лег, и вернулись к аськам

Иван1974 та Блукач подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Магнит d 60 mm толщина 15 мм,паракорд d 4mm длинна 20м.Все новое …
      621 грн.
    2. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
    3. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    4. Поисковый магнит D 90mm толщина 18мм,+ паракорд d4mm длинна 20м.Все новое…
      1125 грн.
    5. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
  3. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Кстате сравнивать Терма и Деус считаю не очень корректно, в дусе настроек тьма, на все случаи жизни, Терм простой как веник, единственное надо понять его призвуки, ну и не ленится настроить.

Вован Чик подобається це.
  4. Пробував я аналог, для мене неможливо тому що слух нікудишній, копати усе не для моєї спини і років, тому можливо вельми глибоко і класно але є альтернатива навіть не цифра а аналог з вді той же вайтс різних варіацій, тесорики та інш. Якщо судити по квазару то на вді я часто заглядаю і дроти та шмурдяк бачу на ура якщо скачуть декілька стовпчиків а не один-два а це вже можна не копати, дуже значимо щось бачити як на мене. Якщо вже терм то проспектор з вді.

Вован Чик подобається це.
  5. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Ось я і про це...я знаю про ваші проблеми зі здоров'ям ( Терм це прибор якого треба почути і зрозуміти...для мене він як частина тіла я навіть більшість цілей що у землі розрізняю...шкода що в навушниках вже не хожу тоже проблеми шум....там інформативність просто бомба...Це не реклама...

Блукач подобається це.
  6. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Я же говорю, каждому свое,

Mytno подобається це.
  7. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Я дуже звик і зрозумів роботу Термінатора-про його робота дійсно дуже хороша...Вірте чи не вірте то ваша справа...Мені брат пропонував продати терми доложити і купити деус так як маю проблему з плечем...Але чесно я відмовився....

8. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Ещё раз говорю, каждому свое, есть люди которым нравится прибор, есть которым нет, давайте заканчивать.

9. kopboy78

kopboy78 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    666
    Адреса:
    Сумщина
    Всем привет.Рядом со мной ходит т про от Дениса.В озвучке и настройке нет ничего сложного.Первый прибор кума.Чесно сказать вди этому прибору и ненужно,все ясно по звуку.Муз сдух не пригодится это точно.Меня всегда удивляет,я пользуюсь дорогими приборами,кум т про.По находкам одинаково.Все больше и больше смотрю в сторону прошки.

yorg38, Блукач та Вован Чик подобається це.
  10. kopboy78

kopboy78 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    666
    Адреса:
    Сумщина
    Только что посмотрел видео терминатора про се.Как то срочно захотелось в дополнение к сигу такого аналога.:beer:

Al_Tobacco подобається це.
  11. це відео/?

12. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Да, другого нету

Блукач подобається це.
  13. зам78

зам78 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    152
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Розрешите пару слов в поддержку Терма, хожу не один год, всем доволен, если буду менять то на спец выпуск. Мне лег в руку, вот у товарища все наоборот, в руку не лег, хочет фирму. Денис правильно сказал, спорить безполезно, каждому свое. Хотя не один прибор не способен сам родить находку.

Otryta, evgeny***, Wodan-Gora та ще 1-му подобається це.
  14. Хто порівнював терм з квазаром? У квазара швидкість покращується фільтрами але падає глибина. У терма швидкість стала на усій глибині і яка вона наприклад на смітнику і в загальному навіть на глибині?

15. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Я тестив терм про Динисовий 30 дд 14 кГц ,квазар АВР дд 26 9кГц від Андрейкі ,після тестів квазар був проданий.

Блукач подобається це.
  16. ну то авр не дотягує до арм та датчик таки меньший. Просто у армі з швидкістю дуже ріжеться глибина, але чи варто продати квазар ради терм про, я не маю змоги порівняти. У мене фортуна і квазар на глибинах зливають цілі, цікавить як терм справляється з близько лежачими глибокими цілями.

Вован Чик та роман25 подобається це.
  17. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Продавать квазара не надо, я думаю лучше сначало сравнить а потом решать кому остаться а кому нет.

Я ходил с квазаром рядом, поймали цель, я проверяю своим, чистый цвет, проверяет квазар, черный,
    Выкапываем, на глубине см 15-18 пол гильзы.
    Как то так

Mytno та Блукач подобається це.
  18. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Було оба варіанта як намене то АВР кращей був.
    Зробіть такий тест ,в шурф на 25 см поставте п'ять коп ссср і возьміт сотку цвях і втикайте його над монетою у верх чи в сторону на різні см від монети і пробуйте і побачити на які відстані прибор побачення монету .
    У мене квазар совсім не бачив тобіш скидав у чорне ,а терм не пам'ятаю точно які там показники були в см но відпрацьовував чотко.
    Далі динарика в грунті 26-28 см ловив ,дрібне тягнув класно ,а потім катушка на 14 кГц здохла ,а я так і другу не закупив.

Блукач подобається це.
  19. Усе так але проблема переходу стає у датчиках, якщо до квазара я можу докупляти різні катухи від будь кого чи будь чого з тієї ж фортуни, фішера різних характеристик та частот та ціни від 600 грн. до 1500грн. тим більше катухи довго не живуть то до терма як я зрозумів катух нема, ніхто не робить на продаж, нічого не підходить і т.д. тому привязуватись до одного майстра я не хочу і це не практично.

роман25 подобається це.
  20. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Чому Денис робить яку хоч і скільки хоч і недорого.

21. у тому то питання що тільки
    а завтра Денис емігрує в штати, майкрософт запросить на роботу і шукай вітра у полі)))

роман25 подобається це.
  22. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    :D:D предлогами в Канаду, остался тут;);)

Вован Чик, Блукач та Mytno подобається це.
  23. Юк.

Юк. Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    574
    Адреса:
    Житомир
    Доброго дня.Користуюся Терм.про від Дениса вже другий рік.Вже колись в цій темі писав,маю дві катухи 30на12 і 32на14кгц.Внизу розмістив фото дрібних знахідок по КР.Середня глубина 10-15см,
    матеріал знахідок оловяниста бронза.Піднімав катушкою на 14кгц,також дрібні польські і литовські соліди.Пишу глибину по дрібних знахідках.Якщо все буде добре на зиму
    замовлю кат.25на13кгц,бо великі катухи на 30 і 32 малоефективні для засміченої місцевості,
    наприклад як огород.На рахунок налаштування прибору для новачків,Денис всім хто звертається до
    нього все понятливо пояснює.Тож основний вибір за покупцем.Хай прицінюється,консультується і вибирає.
    З повагою.
    DSC04995.JPG

pavel2009, Вован Чик, Mytno та 2 іншим подобається це.
  24. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    25ка на смітнику це просто бомба..Як на мене це найкраща катуха...але у Дениса всі катухи класні сьогодні 30кою 12кгц фібули накладки дьоргав на ура цілу закриту фібулу дьорнув майде на пів штика фіскаря. ..

tichka64 подобається це.
  25. ramatyanet

ramatyanet Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Чернигов.обл
    У меня ваш терминатор.Покупал с рук.Но катушка уже свое почти отходила,заливке скоро капут.Изготавливаемый вами датчик подойдёт для моего мд любой или нужно высылать вам блок?Плюс хочу ещё снайперку (если делаете их)

26. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    Высылать блок.