Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    Всех благ!
    Поподробней могу,я сам токарем работаю. Кнопки и втулку выточил,пружини сделал из витой ,ее плоскогубцами выравниваешь и сгибаешь пополам,и на одном краю отгибаешь усик-который входит в кнопку. Все делал сам ,штанга обошлась в 250 грн.
    Покупать наверное дорого,двухсторонние кнопки,по ссылке выше -75 грн.там есть и зажимы под трубу 22мм.

Burgut, Паша Бойко та Happy Man подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Матеріал: пластик Всередині наповнювач Розмір зовнішній: приблизно 131х79х39 мм
      75 грн.
    3. Характеристики: Характеристики: Матеріал: 3Cr13 спеціальна сталь + нейлонова мотузка Розмір: 260 мм...
      350 грн.
    4. Надійне і компактне кріплення яке дозволяє закріпити ліхтарик або пінпоінтер до штанги металодетекто...
      100 грн.
    5. Новый паракорд L20m,D4mm…есть новые поступления..смотрите другие мои лоты…
      158 грн.
  2. Happy Man

Happy Man Stabsgefreiter

Повідомлення:
    187
    Адреса:
    Херсонская область
    Если нет станка можно для кнопки взять алюминиевую заклепку или любую другую - чють обдать на наждаку и пойдет. Для зажима можно использовать гермоввод нужного диаметра. С УВ...

Паша Бойко, SAB78 та роман25 подобається це.
  3. VOL.VO

VOL.VO Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    277
    Адреса:
    Украина Ивано-Франковск
    Доброго здоровья. Полистайте страниц 20 назад. Там я выкладывал фотки штанги как раз из костыля ( мылыци). Перегнул по форме. Нижнее колено от удочки с вклееным внизу наконечником для катушки. Все зажимается, никаких люфтов вообще. И вес маленький. С уважением.

SAB78 подобається це.
  4. loptop

loptop Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    880
    Адреса:
    Харьков
    SAB78 , кнопки для фиксации есть тут в разделе "запчасти" по 25 грн односторонние и 35 кажеться двухсторонние, дорогие это фирменные Гаретт, я в своё время разжился у мастера по штангам BMW 730, когда собирал вторую штангу, подлакотник брал тоже у него 80 грн делов ,лёгкий и уже с ремешком. Себестоимость собирания самому из приличных комплектующих мне стала в 320 грн, разница с готовой у мастера не велика.

Есть кое что нового в способе крепления корпуса Z80 к штанге от камрада с форума https://reibert.info/threads/prodam-kriplennja-lastivchin-xvist-dlja-deus.738772/

z80+deuc.jpg крепиться как блок дэуса типа "ласточкин хвост".

Burgut, iks-, IAMDI та 4 іншим подобається це.
  5. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    Спасибо. Особо не шастал здесь,надо посмотреть. По поводу купить у мастера -полностью согласен. Думаю камраду тоже инфа будет полезна.

Отправлено с моего SM-G355H через Tapatalk

6. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Покрив низ і боки шість слоїв верх не покривав...В надійності не впевнений сохне... як на мене певно краще зробити защиту...Пройде випробування відпишусь....

Images:

20170223_121829.jpg
    20170223_121841.jpg
    iks-, Be Happy, loptop та 4 іншим подобається це.
  7. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Молодец клас .защиту збокив треба шоб в каминь не бахнуть.

8. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    Рома із своїх наблюденій,камні іноді викришують і низ катухи. По випаленій траві часто замічав,стирчить каміньчик 1,2-2 см над землею,а зкол на ньому наче наконечник. Того думаю шо все таки нада пластік.
    Юра провіре отпишеться,будем знать на" верочку ".

9. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    Рома із своїх наблюденій,камні іноді викришують і низ катухи. По випаленій траві часто замічав,стирчить каміньчик 1,2-2 см над землею,а зкол на ньому наче наконечник. Того думаю шо все таки нада пластік.
    Юра провіре отпишеться,будем знать на" верочку ".

роман25 подобається це.
  10. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Треба може ще і зверху бо то така зараза якщо з одної сторони зачепиш то воно вже дальше піде треба щоб суцільний слой ішов...Мені здається воно не витримає тих нагрузок...Але практика покаже...

SAB78 подобається це.
  11. IAMDI

IAMDI Obergefreiter

Повідомлення:
    392
    Адреса:
    Сумская обл.
    Где то 2 года назад я брал катушку тут на форуме вроде Sevin. Так он покрывал катушку гравитексом, такая защита думаю нормальная... или же можно эпоксидкой защитный слой нанести грам 30-50, чтобы сильно не увиличивать вес катушки... или же я попробую защиту из крышки с пластикового ведра...

Target подобається це.
  12. vovchan

vovchan Stabsgefreiter

Повідомлення:
    140
    Адреса:
    Украина
    Себе делал вот так,на Марс Тигер отходила 5 лет только хомуты менял пересыхают.На Терме сделал так же. http://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1501418&highlight=

n0kian70 подобається це.
  13. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    :eek: Все чотко з 25-12кгц. чи то резина чарівна:D Раніше під час експерементів катуху спирав на дверці шкафа а тепер поставив по середині кімнати прибор легенько звучить так як я хожу і опачки тест по воздуху...5коп. катьки 42см. 5коп. ссср 38-39см. солід білон і 10 грош 1840р білон 30см. буратінка і мідний солід 26см. :cool::beer:

tichka64, SAB78, роман25 та ще 1-му подобається це.
  14. Happy Man

Happy Man Stabsgefreiter

Повідомлення:
    187
    Адреса:
    Херсонская область
    ДОБРОГО ДНЯ!! Юра розкажіть як Ви налаштовуете прибор, просто цікаво почути це від Вас. С ПОВАГОЮ!!!

роман25 подобається це.
  15. IAMDI

IAMDI Obergefreiter

Повідомлення:
    392
    Адреса:
    Сумская обл.
    Да у меня тоже на 25 18 кгц похожие результаты :)

роман25 подобається це.
  16. Александр 3470

Александр 3470 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    украина
    iks-, роман25 та Energy-Sergey подобається це.
  17. Energy-Sergey

Energy-Sergey Gefreiter

Повідомлення:
    32
    Адреса:
    Че
    Не по предоплате хоть?:D

роман25 подобається це.
  18. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    Юра,моя 25/18 майже те саме видае без чудо балончика,там часом у тебе не залишилось. Ну шоб глибини добавить.
    А вообще прикольно вийшло,но скоріше всього те покриття до збільшення глибини не має відношення.

Burgut та роман25 подобається це.
  19. Александр 3470

Александр 3470 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    украина
    Наложка!:):):) Да ну нафиг после таких рассказов !!!:mad::mad::mad:.На себе проверю потом напишу!

Burgut, Energy-Sergey та роман25 подобається це.
  20. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Я приколовся на счет резіни:D я просто на шкаф спирав катуху а там метал утюги та інше...були помєхи...

роман25 та SAB78 подобається це.
  21. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    Эбоксидка штуковина при тонком слое крохкая.
    Вообще что думаю,в идеале все таки пластик(стерся-сменил). Но между катухой и пластиком нужна какая то прослойка аммортизатор,для гашения удара. Вот эта резина что Юра экспериментирует думаю будет нормально. Тоесть вкскрыл катуху а потом сверху защиту. Думаю будет самое то....
    Но честно наверное перебор,пластика хватит,это я так, мысли в слух.

IAMDI подобається це.
  22. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    В мене блок старий без термінатора...катухи 12кгц БГ ставлю 9 чуйку до легких ложняків..а найкраще чуйка на легких ложняках майже замовкає.... БГ пробуйте на якій поділці яка глубина на якій поділці найбільша глибина на тій і залишаємо і все...В мене на 30ці 12кгц. 25ці 12кгц.. БГ 9ка на 14кгц 7ка ...чуйка як кому подобаеться я хожу коли ідуть легенькі ложняки тільки в лісі без лож. Від землі вже не відстроююсь вже знаю баланс наших земель...

tichka64, Be Happy, Happy Man та ще 1-му подобається це.
  23. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Серега та резина слабенька перед тим як вскривати треба було борти які виступають на катусі нождачкою зняти...Тепер перший удар об камінець цеглину чи в тверду груде і мені здаеться вона надірвеця а дальше пошло поєхало...її надрізати то вона легко здирається як шкірка з сала:D

24. Happy Man

Happy Man Stabsgefreiter

Повідомлення:
    187
    Адреса:
    Херсонская область
    Дякую, обов"язково проведу експеремент з БГ.

25. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    А я доходився до того,шо мусив знову звонить Денісу і розпитувать як правильно це робить-забув . Але,далі все так як каже Юра-баланс у мене від 4,5 до 5,5,монеткою провіряю максимальну глубину і вперед. Правда чуйку накручую як казав Деніс "до усрачки"- но хто як привик.