Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.075
    Адреса:
    Киев
    Ничего подобного

Это малолетки, дураки и зеки разводят с телефона.

На рынке продаются старые аккаунты, с телефона можно ВПН или через ТОР-браузер сменить айпи.
    А по айпи или телефону вычислить...можно, но или с большими связями или только через СБУ под криминальное дело и с подписью начальника управления.

ТРАКТОРИСТЫ, давайте бытовуху и флуд вынесем в отдельную тему
    https://reibert.info/threads/kurilka-zimnjaja-lomka-obsuzhdenie-md-flud.870365/

Паша Бойко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
    2. Новый неодимовый магнит ,диаметр 120мм толщина 18мм…смотрите другие мои лоты….с уважением…
      2078 грн.
    3. Новый поисковый магнит d60mm h 15mm + паракорд d 4mm длинна 20 м + карабин с закруткой…
      649 грн.
    4. Новый неодимовый магнит D48mm высота 18мм..смотрите другие мои лоты..
      599 грн.
    5. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
  3. vovchan

vovchan Stabsgefreiter

Повідомлення:
    140
    Адреса:
    Украина
    Паша.Если есть желание напрягите ментов,пускай поработают.
    Вот как образец,остальное подкоректируете.Но есть вероятность что продавец с которым был созвон уже давно на зоне,а вот хозяин карты
    куда перевели деньги на свободе.
    ЗАЯВА В ПОЛИЦИЮ.
    Сума спричиненої Вам шкоди достатнядля зверненняз заявою в поліцію для відкриття кримінального провадження за ст.190 КК України.

Після подання заяви, працівники поліції зобов’язані зареєструвати Вашу заяву та протягом семи днів визначити підслідність, тобто хто саме має проводити досудове розслідування по цьому факту. Кажу відразу, що місцем розслідування буде там, де особа отримувала готівкові кошти. До заяви додайте КОПІЇ підтверджуючих документів (платіжки, скріншоти та ін.) Копія заяви :

Начальнику
    … (вказати район)
    Головного управління (вказати область)
    Національної поліції
    від ПІП…
    (адреса місця проживання, контактний телефон)

Заява
    про вчинення шахрайських дій

Я, ПІП, користуюсь послугами сайту ОЛХ, протягом тривалого часу. "___"____________ 201_р. мною було здійснено замовлення товару у особи під псевдонімом (вказати нік), при цьому дана особа надала свій номер телефону №___________, для зв’язку та уточнення способу оплати та пересилання даного товару. Так "__"_____ 201_р. мною було надіслано грошові кошти в сумі ____ грн. на банківську карту №____ (вказати ПІП та назву банку). При цьому на мою електронну пошту прийшло (або не прийшло) підтвердження від даного громадянина про те, що моє майно, а саме кошти в сумі ______ ним отримано. Станом на даний час товар, а саме ______, на мою адресу надійшли, однак не в тій кількості за яку було здійснено оплату, відповідно дана особа заволоділа моїми коштами в сумі ____ грн., Станом на даний час цей громадянин уникає телефонних розмов та на зв’язок не виходить, в зв’язку з чим вважаю що гр.____шляхом обману та зловживання довірою заволодів моїм майном, а саме коштами в сумі _________грн. чим скоїв кримінально-каране діяння передбачене ст.190 КК України. Дана сума являється для мене значною.
    Враховуючи вище викладене, керуючись ст.ст.55,56, 214,215 КПК України, -

Прошу:
    1) Прийняти та невідкладно зареєструвати подану мною заяву про вчинення злочину до Єдиного реєстру досудових розслідувань та видати мені пам’ятку про процесуальні права та обов’язки.
    2) Розпочати за цією заявою про вчинення злочину досудове розслідування у формі досудового слідства за вчинення дій, які мають ознаки складу злочину, передбаченого ст.190 Кримінального Кодексу України.
    3) Повідомити мене письмово у встановленому законом порядку та строк про початок кримінального провадження та закінчення досудового розслідування вказаного злочину за ст..190 Кримінального Кодексу України.

Про кримінальну відповідальність згідно з ст. 383 КК України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину повідомлений (підпис).

Заява написано власноручно: _________/___________________
    « »___________ 201… р.

Основні моменти підмінете під свою ситуацію.
    Також Вам повинні надати корінець про прийняття заяви та повідомити про прийняте рішення.

Також в процесі (до чи після написання заяви) можете звернутись в банк в якому продавець (покупець) отримували платіжну карту та тимчасово заблокувати йому карту до вияснення обставин.

Burgut, loptop та evgeny*** подобається це.
  4. Александр 3470

Александр 3470 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    украина

5. Александр 3470

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    украина
    Паша дуй к полицаям!!! Уродов надо учить!

6. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Мужики!!! Хай товариш розбирається сам ,якшо йому мочі хватить.Пост написав не для розсуду,а щоб уберегди вас від похожих ситуацій.Давайте закінчимо по моїй темі і далі по течіі про Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect.
    Всім спасибі.

роман25 подобається це.
  7. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    Паша эта тема и есть как река,со своими течениями, изгибами,а мы в ней рукава притоки-так думаю,а они разные

Burgut, Паша Бойко, tichka64 та 3 іншим подобається це.
  8. Александр 3470

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    украина
    хорошо сказано! и ни каких курилок!!!!

роман25 та SAB78 подобається це.
  9. shureken

shureken Gefreiter

Повідомлення:
    41
    Адреса:
    БАНДЕРШТАТ
    доброго...паши сдругом сочуствую сам натакиє грабли 2года назад наступал но є то впрошлом ви луче подскажите на самодельную штангу под мд нижнюю часть где крепится катуха обязательно пластик или можно метал ато мне ден скоро прибор вишлет аштанга неготова подскажите пожалоста

10. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    Металл ни в кем случае. Пластик,текстолит и т.д[​IMG]
    Вот мой,залит эбоксидкой. Ширина 20 мм,держит отлично.

Паша Бойко подобається це.
  11. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Только пласмас или оргстекло,никакого метала.

12. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
  13. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Не знаю хлопці як ви там купуєте чи продаєте...Я вже років шість на olx продаю купую все в нормі...і ось недавно дещо замовляв зробив предоплату і все добре...і в мене купляли робили предоплату...Велику суму кидає на карту тільки дурень...

14. shureken

shureken Gefreiter

Повідомлення:
    41
    Адреса:
    БАНДЕРШТАТ
    за креплениє понял спасиба ачуть вище сама штанга что держит єто креплениє

15. shureken

shureken Gefreiter

Повідомлення:
    41
    Адреса:
    БАНДЕРШТАТ
    за креплениє понял спасиба ачуть вище сама штанга что держит єто креплениє нижняя секция штанги

16. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Шлангу з металу роблять тільки верхне і середне коліно.Нижне роблять не металічне приблизно на мах.чуйку вашої катушки(шоб вона не ловила свою штангу)

17. shureken

shureken Gefreiter

Повідомлення:
    41
    Адреса:
    БАНДЕРШТАТ
    ясно зрозумів дякую буду щось робити що невийде запитаю

18. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Ну думаю по фото разберетесь.
    У меня кусок удочки,с другой стороны втулка,кнопка фиксатор,и внутри пружина. Зажимы брал водопроводные,но кабельные гермовводы лучше,среднее колено штанги аллюминий.

Burgut та shureken подобається це.
  19. Happy Man

Happy Man Stabsgefreiter

Повідомлення:
    187
    Адреса:
    Херсонская область
    Уважаемый камрад, мой вам совет купите штангу от БМВ и не мучайтесь!!!! Я тоже по началу сделал самодельную штангу вышло не плохо, НО В ПРОЦЕССЕ ЭКСПЛУАТАЦИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ЛЮФТЫ а это плохо сказы-а на работе прибора. И при изготовлении все равно прису-ет затратная часть. НАПРЕГИТЕСЬ И КУПИТЕ СРАЗУ НОРМ ШАНГУ - ВЫ БУДЕТЕ наслаждаца процесом копа, а не думать ОТ БЛ_ТЬ ЛЮФТ ПОЯВИЛСЯ!!!!!

Burgut, iks-, loptop та 4 іншим подобається це.
  20. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    Согласен с вами,но кроме люфтов. По возможности канешно лучше купить,а вот когда денег не очень,тебя накрывает эйфория предвкушения будущего копа. А на коп нету с чем пойти. Вот тогда и начинаешь выкручиваться.
    Самый бюджетный и быстрый вариант-это удочка. Обрезал,вклеил наконечник,сделал подлокотник и ручку вместо катухи с леской.
    Ну то такэ,смотрите сами ....

yorg38 подобається це.
  21. Happy Man

Happy Man Stabsgefreiter

Повідомлення:
    187
    Адреса:
    Херсонская область
    Я Всегда за ЗА ЭКОНОМИЮ, ведь сэкономленные деньги это заработанные деньги!!!! НО рано или поздно все равно человек купит норм штангу из-за того что его самоделка вымучивала. ЭТО МОЁ ЛИЧНОЕ МНЕНИЕ!!! Я тоже считал что лучше самому сделать штангу, но поверьте подержав в руках нормальную штангу Я своё мнение поменял!! С УВ...

Be Happy, plooton, yorg38 та ще 1-му подобається це.
  22. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    Согласен полностью,было бы бабло у Комана тоже взял бы,ну или Марсовскую

Burgut та роман25 подобається це.
  23. Happy Man

Happy Man Stabsgefreiter

Повідомлення:
    187
    Адреса:
    Херсонская область
    ДАСТ БОГ ЗАРАБОТАЕТ, А ОН ПО-ЛЮБОМУ ДАСТ, ПОВЕРЬТЕ!!!!

хаджи66, yorg38 та роман25 подобається це.
  24. shureken

shureken Gefreiter

Повідомлення:
    41
    Адреса:
    БАНДЕРШТАТ
    я вас понял спасибо жаль что сечас на работе яб сделал фото у меня єсть алюминевий медецинский костиль сподлокотником трєх секционний походу таже штанга даже єсть изгиб нужно токо нижнюю часть сделать под креплениє катушки вот испрашую какую делать нижнюю секцию

25. SAB78

SAB78 Feldwebel

Повідомлення:
    413
    Адреса:
    boybond78@gmail.com
    Колега себе из него делал,там на нем даже кнопки фиксаторы есть. Так что работы там не много,а со временем себе что то то возьмете лучше-от мастера.

26. IAMDI

IAMDI Obergefreiter

Повідомлення:
    392
    Адреса:
    Сумская обл.
    Можно здесь по подробней с чего это где найти ?