Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. Kornet 75

Kornet 75 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Винница
    Мій не ложняче ! Але брав там же знакомий, не така робота, як у мому ! Тоесть як лотерея :D

роман25 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    3. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    4. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    5. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
  3. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Я дивлюсь на ті піни то мені малиш більше подобаеться метали розрізняє що немаловажно бо в нас в землі таке робиться без розпізнавання ніяк...Дивлюсь цікаво але не користуюсь непотрібні вони мені і так викопую все що під катуху попаде а то тільки возні більше добавиться:beer:

4. VOL.VO

VOL.VO Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    277
    Адреса:
    Украина Ивано-Франковск
    Я ваш пин тоже видел, прикольный. Сам имею таких ручек несколько штук. Посмотрю, подумаю, может сними и выйдет шо путнее. А как схема в работе. Ложняки, мороз, зависания? На Термика не реагирует?

5. VOL.VO

VOL.VO Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    277
    Адреса:
    Украина Ивано-Франковск
    Юра, когда уже после двух ямок руки не можешь от глины оттереть , а про лопату я вообще молчу, починаеш думать как бы то землю меньше колупать. И пин тут поможет. У меня тут шрапнели полно, и пока тот шарик нащупаеш... А ведь может быть и монетка, надо землю пальчиками перебрать.

6. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Да когда болото согласен пробегали мысли о пине...Но когда болото на коп не хожу только зимой могу выйти потому что бывает крышу сривает если долго без копа...А летом если плохая погода то жена радуется что я дома потому что невидет целыми днями и дома робота не делается а ее в деревне всегда полно...:D:beer:

7. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Дик раба найми .блін робота не робиться котра ?:eek: Юр ти з копом трохи завязуй раз жінка каже шо робота нероблена .:D:beer:

Аэродром подобається це.
  8. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    З тою роботою про яку ти подумав слава Богу все добре хоч і жінка на 13 років молодша....А з копом не зав'яжу ні защо буду копати пока могтиму рухатись і дихати:D:beer:

9. Kornet 75

Kornet 75 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Винница
    Не обовязково щоб розрізняв метали ! Ти викопав сігнал, провірив мд, тоді шукаеш піном. На мій погляд лучше статіка, і щоб чув мілке золото, і не глючив :D

10. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Дик Ваш вроді статіка .чи ні ?

11. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Я вам відповідаю що я ними не користуюсь бо нема потреби...:D

12. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Спец є спец .:cool: А мені треба полюбому .

13. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Спєц не спєц але цілі навіть в розмір сірникової головки викопую з прибором без додаткових засобів і як для мене це лишні прибамбаси з якими тільки більше метушні так як з цифровими приборами тільки час витрачаєш...Повторюю це для мене і це моя думка...Може комусь допомагає і це добре...А те що розрізняє метали це краще як не крути ви б покопали у нас там де кольоровий сигнал в тій ямі купа залізних осколків то з піном який не розрізняє в тій ямі будеш возитися пів години....

14. Kornet 75

Kornet 75 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Винница
    Да статика !

роман25 подобається це.
  15. Kornet 75

Kornet 75 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Винница
    Я ним пользуюсь тільки на ЧК, і то коли неможу знайти щось маленьке ! А динаря я и без піна найду !:D

16. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Розкажу коротко історію не по темі...Було пару років тому..ідемо з товаришом на рибалку з бамбуковими удочками біля ставка стоїть пару модних тачок і таких же пациків біля кожного по 6 штук модних спінінгів різних снастей стільці як на пляжі з нас сміються...Порибачили як завжди по 4-5 кіло рибки несемо.. вони до нас ну що рибаки натягали.. ми та так собі як завжди...а ну покаж як глянули і роти по роздявляли...продайте продайте а то жінка скаже де були а у нас на всіх один карась...ми не продали бо як так сиділи пару годин...І так само з камрадами не раз бачились...обвішані різним причандалами як воїни НАТО...Продай динарика продай динарика.....:D:beer:

17. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Розкажу і я коротко,не про Терм ну про коп.Ще був у мене АТ ПРО поїхали копати по берегу р.Псел.Ходимо по берегу копаємо,сидять двоє полтавських рибаки заряжені снастями сильно.Ну як кажуть просто сидять-не клює,а приїхали вони на сутки з палатками..А тут бабка якась прийшла до річки метрів 30 від них і залізла в кущі,достала з кущів вудку з горішини і стала ловити.Ловила вона минут 15-20 і висмикнула вона рибину ну майже на пів руки,закинула її на плече і пішла до дому.Таке як у магазин сходила.Мужики були в ауті,ми теж посміялися і пішли далі копати.От і висновок шо,як у них так і у нас похожі заняття але "фірма" не завжди означає удачу.З нас теж фірмачі сміються,шо самоделками махаємо,але сміються як правило не довго.

Михаил Михалков, Mytno, Vasiliy65 та 3 іншим подобається це.
  18. зам78

зам78 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    152
    Адреса:
    Полтавская обл.
    З нас теж фірмачі сміються,шо самоделками махаємо,але сміються як правило не довго.

Золотые слова...

Mytno, Паша Бойко та pavel2009 подобається це.
  19. Happy Man

Happy Man Stabsgefreiter

Повідомлення:
    187
    Адреса:
    Херсонская область
    Підтримую Вас у вище сказаному!!!!! І додам!! На полюванні присутні люди з різними статками, і як правило ЕЛІТА вся така крута із себе - курить бамбук по трофеях, а як побачить домашній самогон ладна все занього віддати. - Пацани ,а це у вас домашній? _ Так та щей з обрикосу! - Ой, ой, а якби, якби, його?? - Та на пий, чого ти ойкаеш!! Вибачьте, що не по темі!!!

ut4ly.vasilij, pavel2009 та Паша Бойко подобається це.
  20. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Гарного дня .Паша прочитав Ваш пост и як кажуть невижу логики .
    Яке воно маэ видношення до пина яж не хфирму вибираю а самодельний бо хвирма коштуэ грошей .
    Хто щитаэ шо пин не потрибний то я думаю шо думка ошибочна особливо це видносетця до дд 30 катух не тильки терма .
    Особливо коли циль глибоко або велика и у видвали чи вниз тре копать не ясо поверхневи цили зроумило шо не конче можно и обийтись хочу попробуэти найти капсуль вид гильзи у груди викопаного чорнозьома це не писок.
    В моэму випатку це буде таяк Ви писали вище це вудочка з лищини е не хвирма .
    А по похожих историях я можу росказать кучку у самого дви лодки сам куча движкив правда робочих лиш два .
    Тими роками то практично каждай тиждень пятнця чи субота ми на рибалку з ночоками по дви и по три сутки не раз ночували особливо як туристи прачалювали и дивчат багато.
    Ну тут не опишеш довго прейдеться писать из крайних виходив на рибо коп тепер так називаю.
    Коротче нич настала и э у нас село попри ричку Городниця зваться архи там золоту деодему вирили .
    Ну значить вудилища на сома позакидувани повечеряли ушицею и жариним судаком и трохи конячку домашньог настоянои на орихових перегородках .
    Ну мени пора копать ихать биля того села впритул до хатив но для утро потрибно питнятися у верх по Днистру десь два км .
    Кототче темна нич завожу я движка из камрадом поперли вин на носи наблюдаэ шоб не налетить никакого и блима фанариком простим зараз купив такий шо на шо берих як на долони а той був китаэць ним хиба виповски ночю збирати.
    Ну ми валим витер у харю камрад поблимуэ и тут спереду холст на води вмикаэ фонаря и свити на нас фонарь зирьозний ну я хотим обминуть и кинечному ми очутилсь на берези матрив так за двацять вид води .
    А там ричка повертаэ ризко у ливо а я повернув у право а той шо свитив то вин опшето на берези ловив а не злодки .
    Ну дальше шо було описувать не буду .
    Э шо росказать .

Паша Бойко та Happy Man подобається це.
  21. Kornet 75

Kornet 75 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Винница
    Рома а ти з де живеш ?

22. baxxter

baxxter Gefreiter

Повідомлення:
    49
    Адреса:
    киевская обл
    Зирьозний текст ели осилив

роман25, yorg38, Паша Бойко та 2 іншим подобається це.
  23. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    305.jpg 259.jpg 261.jpg 264.jpg 228.jpg 254.jpg 213.jpg 202.jpg 205.jpg 180.jpg 185.jpg 184.jpg 188.jpg 208.jpg
    Звиняйте писав з пленшета там української нема тай не шипко грамотний до писання думаю оде а ліплю друге.
    Копнесую фото природи .

Burgut, Александр 3470, Be Happy та 2 іншим подобається це.
  24. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Рома я просто описав випадок на копі і порівняв з рибалкою за якою наблюдав з сторони.Про пін не писав нічого,але тоже можу запевнити, шо саморобний пін зроблений "прямими руками" не буде хужий від фірменного девайсу.Я сам вибираю пін з саморобок і на всякі там пропоінтери даже не дивлюся.Шо по ціні не потяну,шо просто не бачу смислу переплачувати за допоміжний прибамбас.Пін потрібний,з ним і бистріше і комфортніше вести пошук.Але повинен бути і розум, не такі ми і багаті шоб за такі гроші купляти "самотик" з написом "гаррет".

@vadim@ подобається це.
  25. Александр_Полтава

Александр_Полтава Obergefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Зеньков, Полтавская обл
    якщо у людини єсть гроші,вона починае купляти усе що десь почула ,або побачила, бачив теж одного починаючого камрада,я зразу подумав що турист, а він виїхав на коп з 4 катушками,лопата совкова штикова,пін,наколінники налокотники,панама москітна сітка,планшет з картами,витягнув з машини розкладний столик стульчик,розложився,а потім питае а що з собою брать на коп,мужики кажуть якщо накупив то бери з собою зразу усе,перепробував він усе що було,знайшов одну копійку до вечора і недовольний поїхав додому,з термом моя думка копати можна з простою лопатою,без ніяких прибамбасів,

piston, Mytno, yorg38 та ще 1-му подобається це.
  26. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення: