Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Во пля жо Ви такі злючі мені трохи аж лячно стало за камрадів з дусями вони нам не вороги :rolleyes: а наші товариші і битись не файно тим біль таке плисти на різдво .:mad: бутьте рузумни і поважайте один одного даже камрада з погененьков мдешков стоє пітримать морально а не хвалитись .
    я насвойому прохи зразу заклеїв панель був шоб думали шо якась х...ня і не доставали .
    усіх ще раз з Різдвом .:beer::beer::beer:багато не бухайти бо у бухлі агрисивність і на ранок буде буба у голові а мож і на чолі:cool: бути .
    Ліпше колядуєти хоча у нас вітер з морзом 16 мінус то капец .спокій ночі .

Petruxa_UA подобається це.
    1. Кобура для миниметаллоискателя , пинпоинтера на пояс. Идеально подходят для пинпоинтеров моего произ...
      200 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ2, малыш FM2. Компл...
      50 грн.
    3. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    4. Перевірені часом піни виробництва SHRXY - незамінний помічник на копі! Наявність такого девайса дозв...
      750 грн.
    5. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
  2. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Не бухаю 12 років...І не злючий я а приколовся це ви щось газуєте певно з похмілля...В мене товариш ходить з дусьою і він з повагою відносится до терміка тому що програв по глибині на гільзу і так само ще один є ходить з ат-про то він більше не говорить що це якась там самодєлка після того як монетку прикопали...В нас усіх одне захоплення і незалежно в кого який апарат ми товаришуємо...Кому що лягло в руку той те і полюбив...Спокійної ночі на дворі вітер мінус 21...:D:beer:

Petruxa_UA та tichka64 подобається це.
  3. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Я проти Деуса немаю нічого лічного.Просто дратує те шо його скрізь сують і хвастають шо "ось у мене Деус".Деусоводи я дуже за вас радий(честно)але обсуждайте його в своїй темі,не бігайте з ним по всьому форуму.Прибор дуже хороший, але не кожен його подужає як в налаштуванні так і в ціновій категоріі.Всім доброї ночі.Піду спати.

Petruxa_UA, yorg38, tichka64 та ще 1-му подобається це.
  4. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Та вот лежит спаяная плата Сохи 3, руки не как не возьмуться ее доделать, времени не хватает пипец

5. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Гарного ранку камради.:smile_12: :beer::beer:
    Уважаємий Юра пост який Ви прокоментували не написаний для Вас лічно а для всіх камрадів і нічого поганого я там не написав .
    І по друге написаний він на тверезо ні каплі спіртного у мене у крові немає також пост був написаний веселому стилі і ні докого не відноситься лічно .
    як шо Ви приняли його образливо тоді пробачайте :beer:. Давайти жити дружно тим більш мені прийшлось потоптать трохи вашої земельки служив я там у Сокиричах.

6. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Я поняв а чим Вам інтерасна соха 3 ? мені з екраними не хочиться уже уникати хоча є достоїні спектра агент якшо дивитись кіно то на великуму екрані .Я тут читав тему високо частотніки і хиля пише шо придумав там фібулу і ще один тіпа каже шо відказавсь від термів бо мікросхема 4069 погані шумні дуже .
    Я того і Вас питаю чи нерозробляєти Ви шось такого плана бо хочу ще один прибор заказать .квазар продаю щоб не нервуваться .
    дякую.

7. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    :D:beer:Ось тобі й на..... А я родом з Ківерець та в Сокиричи на дискотеки до сільських дівок попоїздив і на рибалку в Озеро та на гриби йолки палки аж в сеоедині щось йокнуло це ж під самим боком...То ми потоваришуемось нам буде про що поговорити...Правда переїхав жити за 60 км...В личку відпишусь:smile_6::D:beer:Ти тоже вибач якщо чимось зачепив:beer: просто як Паша каже вже дістало це з дусями так прибор легкий та практичний і це все чим він подобается а термік трудяга і честь і хвала йому тай Денису якщо його так часто порівнюють значить він заслуговуе уваги і чіпляє тих хто з дусями тому що як не крути в наш тяжкий час ціна дуже важливий аргумент а по роботі не поступається навіть......До звязку:beer:

роман25 подобається це.
  8. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    О бачте як всьо складається був і я на дискотаках там і дівчина була Аллочка біленька кучерява файна:smile_12::smile_12::smile_12: я комбата возив тому трохи мав фрай міг вийти в любий час тай і нестрого доті вже було розформовували часть .
    Не думаю шо хтось лізе спецом просто брибор класний і багато людей:smile_16: ходить з ними тому і на слуху постійно .:smile_18:

9. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Як буде можливість порівняти ці два прибори в роботі а не практичності повірте мені ви будете приємно здивовані:beer:

10. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    То ми навіть одного року все пишу в личку може десь і пересікались і біленька кучерява щось мені згадуеться:D:beer:

роман25 подобається це.
  11. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    4069 нормально работают, просто терм геморный в настройке, и шумят не они.
    А Соха тот же Терм только с экраном, я думаю многим будет потяги с ним побегать

Vasiliy65 та Petruxa_UA подобається це.
  12. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Я копав колись неподалік від Вас, в Рожищах. Це був мій перший і єдиний вихід на коп в Західній Украіні.
    Перший попавшийся ліс і ось...

Burgut, SEREGA87, pavel2009 та 16 іншим подобається це.
  13. Dron1972

Dron1972 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    122
    Адреса:
    Украина
    отличная катуха ,было с ней 2 выхода ознакомительных. На первом было не большое разочарование, а дело оказалось в том , шо не те штаны на "знакомство" одел[​IMG] к второму "знакомству" подошёл более основательно . "переоделся", потратил час на всевозможные манипуляции с настройками, и о чудо! 18тая открылась во всей красе! Катуха заняла достойное место в своем классе. С Ув.

pavel2009, роман25, Паша Бойко та ще 1-му подобається це.
  14. Дмитрий Амелин

Дмитрий Амелин Stabsgefreiter

Повідомлення:
    148
    Всех с Прошедшими! Денис, а когда можно записаться на 18ю катушку? Вспомнил тут, что 2 исторических образования и поанализировал гуглмапс, нашел ооочень перспективные места по скифам:D

15. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    ОЙЙЙЙЙ, наверное через месяц.

роман25 та Дмитрий Амелин подобається це.
  16. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Ребятки, а кто шарит в определении места для копа, бо я в этом деле дубовый капец. Я к примеру в личку скину область которая меня интересует, мне интерестно мнение стоит туда ехать или нет.

17. Дмитрий Амелин

Дмитрий Амелин Stabsgefreiter

Повідомлення:
    148
    Обещать не буду, но глянуть можно:)

18. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
  19. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Денис, можно мне сбросить. Только не всю область, а район или квадрат, или радиус вокруг какого-то города. Желательно с лесной местностью, так как с такой погодой в поле еще нескоро выйдет пойти.

20. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Викидуйте сюда.Зимою коли все замело всі хочемо хоч подивитись на інтересні місця ну і підкажемо шось.:beer:

роман25 та yorg38 подобається це.
  21. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Погоджуюсь одна голова добре а дві ще краще:beer:

роман25 подобається це.
  22. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Неа, я жлоб, не хочу контору палить:D

роман25 подобається це.
  23. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Хотите по спутниковым снимкам решить или привязку карты к спутнику определить?

24. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Да у цей час навигатор з трьохами не помагая я його ношу лиш для того шоб дорогу малював де я ходив трек класно .по картам хіба шо луний ланшафт побачиш тут лиш з космоса шукать балки річушки пересохлі та по висотам дивитись трохи виходе но всьо рівно куди не прийду ямки є.

yorg38 подобається це.
  25. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Крім трьох є інші карти та і трьохи не в ноль биті.
    Супутник дивитись треба з певних висот, тоді видно і дороги зорані і інше.

роман25 подобається це.