Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Во пля жо Ви такі злючі мені трохи аж лячно стало за камрадів з дусями вони нам не вороги :rolleyes: а наші товариші і битись не файно тим біль таке плисти на різдво .:mad: бутьте рузумни і поважайте один одного даже камрада з погененьков мдешков стоє пітримать морально а не хвалитись .
    я насвойому прохи зразу заклеїв панель був шоб думали шо якась х...ня і не доставали .
    усіх ще раз з Різдвом .:beer::beer::beer:багато не бухайти бо у бухлі агрисивність і на ранок буде буба у голові а мож і на чолі:cool: бути .
    Ліпше колядуєти хоча у нас вітер з морзом 16 мінус то капец .спокій ночі .

Petruxa_UA подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Міношукач в ідеальному стані. Повний комплект+ інструкція
      6000 грн.
    2. Garrett400i металошукач в доброму стані користувався мало,2 катушки
      8800 грн.
    3. Бу, в рабочем состоянии, есть коробка и доки
      7000 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Соха C-3TD-M,. Балан...
      170 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя пират (SMD) преимуществ...
      70 грн.
  3. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Не бухаю 12 років...І не злючий я а приколовся це ви щось газуєте певно з похмілля...В мене товариш ходить з дусьою і він з повагою відносится до терміка тому що програв по глибині на гільзу і так само ще один є ходить з ат-про то він більше не говорить що це якась там самодєлка після того як монетку прикопали...В нас усіх одне захоплення і незалежно в кого який апарат ми товаришуємо...Кому що лягло в руку той те і полюбив...Спокійної ночі на дворі вітер мінус 21...:D:beer:

Petruxa_UA та tichka64 подобається це.
  4. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Я проти Деуса немаю нічого лічного.Просто дратує те шо його скрізь сують і хвастають шо "ось у мене Деус".Деусоводи я дуже за вас радий(честно)але обсуждайте його в своїй темі,не бігайте з ним по всьому форуму.Прибор дуже хороший, але не кожен його подужає як в налаштуванні так і в ціновій категоріі.Всім доброї ночі.Піду спати.

Petruxa_UA, yorg38, tichka64 та ще 1-му подобається це.
  5. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Та вот лежит спаяная плата Сохи 3, руки не как не возьмуться ее доделать, времени не хватает пипец

6. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Гарного ранку камради.:smile_12: :beer::beer:
    Уважаємий Юра пост який Ви прокоментували не написаний для Вас лічно а для всіх камрадів і нічого поганого я там не написав .
    І по друге написаний він на тверезо ні каплі спіртного у мене у крові немає також пост був написаний веселому стилі і ні докого не відноситься лічно .
    як шо Ви приняли його образливо тоді пробачайте :beer:. Давайти жити дружно тим більш мені прийшлось потоптать трохи вашої земельки служив я там у Сокиричах.

7. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Я поняв а чим Вам інтерасна соха 3 ? мені з екраними не хочиться уже уникати хоча є достоїні спектра агент якшо дивитись кіно то на великуму екрані .Я тут читав тему високо частотніки і хиля пише шо придумав там фібулу і ще один тіпа каже шо відказавсь від термів бо мікросхема 4069 погані шумні дуже .
    Я того і Вас питаю чи нерозробляєти Ви шось такого плана бо хочу ще один прибор заказать .квазар продаю щоб не нервуваться .
    дякую.

8. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    :D:beer:Ось тобі й на..... А я родом з Ківерець та в Сокиричи на дискотеки до сільських дівок попоїздив і на рибалку в Озеро та на гриби йолки палки аж в сеоедині щось йокнуло це ж під самим боком...То ми потоваришуемось нам буде про що поговорити...Правда переїхав жити за 60 км...В личку відпишусь:smile_6::D:beer:Ти тоже вибач якщо чимось зачепив:beer: просто як Паша каже вже дістало це з дусями так прибор легкий та практичний і це все чим він подобается а термік трудяга і честь і хвала йому тай Денису якщо його так часто порівнюють значить він заслуговуе уваги і чіпляє тих хто з дусями тому що як не крути в наш тяжкий час ціна дуже важливий аргумент а по роботі не поступається навіть......До звязку:beer:

роман25 подобається це.
  9. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    О бачте як всьо складається був і я на дискотаках там і дівчина була Аллочка біленька кучерява файна:smile_12::smile_12::smile_12: я комбата возив тому трохи мав фрай міг вийти в любий час тай і нестрого доті вже було розформовували часть .
    Не думаю шо хтось лізе спецом просто брибор класний і багато людей:smile_16: ходить з ними тому і на слуху постійно .:smile_18:

10. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Як буде можливість порівняти ці два прибори в роботі а не практичності повірте мені ви будете приємно здивовані:beer:

11. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    То ми навіть одного року все пишу в личку може десь і пересікались і біленька кучерява щось мені згадуеться:D:beer:

роман25 подобається це.
  12. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    4069 нормально работают, просто терм геморный в настройке, и шумят не они.
    А Соха тот же Терм только с экраном, я думаю многим будет потяги с ним побегать

Vasiliy65 та Petruxa_UA подобається це.
  13. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Я копав колись неподалік від Вас, в Рожищах. Це був мій перший і єдиний вихід на коп в Західній Украіні.
    Перший попавшийся ліс і ось...

Burgut, SEREGA87, pavel2009 та 16 іншим подобається це.
  14. Dron1972

Dron1972 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    122
    Адреса:
    Украина
    отличная катуха ,было с ней 2 выхода ознакомительных. На первом было не большое разочарование, а дело оказалось в том , шо не те штаны на "знакомство" одел[​IMG] к второму "знакомству" подошёл более основательно . "переоделся", потратил час на всевозможные манипуляции с настройками, и о чудо! 18тая открылась во всей красе! Катуха заняла достойное место в своем классе. С Ув.

pavel2009, роман25, Паша Бойко та ще 1-му подобається це.
  15. Дмитрий Амелин

Дмитрий Амелин Stabsgefreiter

Повідомлення:
    148
    Всех с Прошедшими! Денис, а когда можно записаться на 18ю катушку? Вспомнил тут, что 2 исторических образования и поанализировал гуглмапс, нашел ооочень перспективные места по скифам:D

16. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    ОЙЙЙЙЙ, наверное через месяц.

роман25 та Дмитрий Амелин подобається це.
  17. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Ребятки, а кто шарит в определении места для копа, бо я в этом деле дубовый капец. Я к примеру в личку скину область которая меня интересует, мне интерестно мнение стоит туда ехать или нет.

18. Дмитрий Амелин

Дмитрий Амелин Stabsgefreiter

Повідомлення:
    148
    Обещать не буду, но глянуть можно:)

19. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
  20. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Денис, можно мне сбросить. Только не всю область, а район или квадрат, или радиус вокруг какого-то города. Желательно с лесной местностью, так как с такой погодой в поле еще нескоро выйдет пойти.

21. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Викидуйте сюда.Зимою коли все замело всі хочемо хоч подивитись на інтересні місця ну і підкажемо шось.:beer:

роман25 та yorg38 подобається це.
  22. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Погоджуюсь одна голова добре а дві ще краще:beer:

роман25 подобається це.
  23. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Неа, я жлоб, не хочу контору палить:D

роман25 подобається це.
  24. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Хотите по спутниковым снимкам решить или привязку карты к спутнику определить?

25. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Да у цей час навигатор з трьохами не помагая я його ношу лиш для того шоб дорогу малював де я ходив трек класно .по картам хіба шо луний ланшафт побачиш тут лиш з космоса шукать балки річушки пересохлі та по висотам дивитись трохи виходе но всьо рівно куди не прийду ямки є.

yorg38 подобається це.
  26. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Крім трьох є інші карти та і трьохи не в ноль биті.
    Супутник дивитись треба з певних висот, тоді видно і дороги зорані і інше.

роман25 подобається це.