Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. Vasiliy65

Vasiliy65 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    314
    Сезон продолжаеться) Сегодняшние находки. 20161211_151718.jpg

Отправлено с моего SM-J100H через Tapatalk

tichka64, xalks, Михаил Михалков та 6 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
    2. Новый неодимовый магнит d32mm толщина 7мм…смотрите другие мои лоты…
      159 грн.
    3. Новый двух сторонний поисковый магнит D60 мм толщина 22мм…есть новый поступления,смотрите другие мои...
      799 грн.
    4. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    5. Магнит d 60 mm толщина 15 мм,паракорд d 4mm длинна 20м.Все новое …
      621 грн.
  3. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Як для зіми,то непогано.А у мене ваще слабо.Перстеньок,пару советов і шмурдячок.Фото не робив,небуло шо і фотографувати.Зато погуляв на природі.

Vasiliy65 подобається це.
  4. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    У мене з сьогодняшніх находок,саме цінне це лапа з культиватора.Віддав сусіду для мотоблоку.

роман25 та yorg38 подобається це.
  5. xalks

xalks Gefreiter

Повідомлення:
    104
    Адреса:
    Рівне
    блин пацани смотру на ваши находки и как же руки ломить термика прогулять ....

6. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Переглянути вкладення 8250931 Переглянути вкладення 8250928 Переглянути вкладення 8250931 Переглянути вкладення 8250932 Переглянути вкладення 8250933 Переглянути вкладення 8250932 Переглянути вкладення 8250920 Переглянути вкладення 8250923 Переглянути вкладення 8250924 Переглянути вкладення 8250928 Переглянути вкладення 8250931 Переглянути вкладення 8250932 Переглянути вкладення 8250933 Переглянути вкладення 8250933 Переглянути вкладення 8250932 Переглянути вкладення 8250931 Переглянути вкладення 8250928 Переглянути вкладення 8250924 Переглянути вкладення 8250923 Переглянути вкладення 8250923 Переглянути вкладення 8250920 Переглянути вкладення 8250920 Переглянути вкладення 8250923 Переглянути вкладення 8250924 Переглянути вкладення 8250928 Переглянути вкладення 8250931 Переглянути вкладення 8250932 Переглянути вкладення 8250933
    Доброй ночі тримайтесь.
    Маленький отчьот так уже буде накнопаю .
    Зібрались на коп пригласили камрада з деусом хотіли потистить а він не приїхав прийшлось копать без тестів .
    Місце для копа вибирав я так як у мене карти навігатор з точками і гул планета в допомогу. тому місце було вибрно на травичкі раньше уже бите нами і другими камрадами з находок раньше було скіфи і русь.Ліс тоже відкинули у полях ще болотя .
    Учасники маска третя з дд25 два квазари АВР з дд25 частоти 6ГрЦ один другиЙ 8 Грц ну і я з терм про 14 Грц 30дд .
    Значит з монет маска витягула 5 коп сср і я 5 коп ссср 54 року і лошку мідну обломану і все це за пів дня. решту всьо жилізо но старовиного нічого не попало.
    Дальше повечеряли змінили місце но це вже друга тема находки були більш монетні но нічого ціного .
    Добавлю бару фоток.

xalks подобається це.
  7. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Шото не получилось ладно утром поправлю .

8. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    ФОТО фото 2 443.jpg моя лопата почті пуста но всьож одна монетка присуствує .РЖиліза нарили тьма копали у всіх сигналах бо праскакують желізні сокирки бойові копя і різні старовині штуки також були раньши кельти два підняті .
    З самого ціного то я найшов леміж до плуга в суперовому стані маска нарила желіза почті сами більшн на другому місьці квазар потім я .Також бачили скіфів на повоскі пітходили закурить питав де що позаховували не хочуть казать .потім до нас підянулося ще два пошуковці месних но вони біль зиркали як копали .Також із собою взяв квазарчика но так і не вигуляв на цьому місці у камрада даже ручка на лопаті фірми квазар копає монети шо пилосос но тут незнайшов ніодної хоча я раньше з вайтсом чіпляв .
    Дякую З повагою .
    фото 2 635.jpg фото 2 636.jpg фото 2 610.jpg фото 2 610.jpg фото 2 609.jpg фото 2 607.jpg фото 2 606.jpg фото 2 604.jpg фото 2 605.jpg фото 2 604.jpg

xalks, loptop, pavel2009 та 2 іншим подобається це.
  9. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    В общем я не много растроен, термик 18кгц очень мокрый грунт не любит, 5коп на 28см берет, ниже с хрипатой, сильно мокрая земля его давит

Cladotrix подобається це.
  10. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Проти фізики не попреш) Зі збільшенням провідності вологого ґрунту, збільшується й провідність його мінералізованих часток, а ще висока частота і чутливість Термінатора на додачу...Все нормально, нема чого розчаровуватись. Головне, що виконує свої функції і майстер толковий:beer:

11. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Не знаю как там Маска себя вела, но 30см пятачек взяла, в общем Маска выигрывает 3-5 см при равноправных катухах

12. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    А как в таких условиях видит металлопластику?

13. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Маска теж не один рік пилялась і допилювалась)) То ж Термінатор має всі шанси в скорім часі стати її повноправним конкурентом)) Якщо не помиляюсь, то "Золоте Руно" теж десь на 3 см відстає від Маски, але якщо порівнювати ціну Терма і Руно, то Терм виграє) Все буде ОК, я впевнений))

14. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Честно не знаю

15. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Денис не переживайте Маску порвем,а не порвем,то поламаєм.

evgeny***, Vasiliy65 та SirEdmund подобається це.
  16. yorg38

yorg38 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.324
    Адреса:
    Україна
    Денис здравствуйте!А вы пробовали делать 25ку 14кгц...?

17. Дмитрий Амелин

Дмитрий Амелин Stabsgefreiter

Повідомлення:
    148
    Добрый день. А что это за вход снизу блока?

P_20161212_162616.jpg

Снял блок со штанги и только обратил внимание.

18. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Діма,то для підключення виносного акума12в.У мене так.А можете вкрутити золотнік і насосом накачати у блок воздуха,всунути у ванну з водою.Якшо бульбашки підуть,то блок не герметичний і треба відправляти Денису.Але це не гарантійний случай.(шутка).

Petrovi4_UA, Vasiliy65 та Дмитрий Амелин подобається це.
  19. Дмитрий Амелин

Повідомлення:
    148
    Ля, а я второй день соображаю как переделать проводки от кроны на 12в:D

Vasiliy65 та SirEdmund подобається це.
  20. Belj

Belj Stabsgefreiter

Повідомлення:
    624
    Адреса:
    Украина
    Это я так понимаю это в тех что с отсеком под крону шли,а сейчас штекер питания взади как у всех мд?

21. Petrovi4_UA

Petrovi4_UA Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    91
    Від батарейки крони відколупуєте кришечку, на якій розміщуються контакти, до контактів ззаду підпаюєте 2 проводочки.
    Новостворену конструкцію підключаєте до роз'єму Терма для крони. Вільні проводочки до аккумулятора.
    Єдине - не переплутайте полярність.

Дмитрий Амелин подобається це.
  22. Дмитрий Амелин

Повідомлення:
    148
    Спасибо за подсказку, но у меня получается есть выход на 12в.
    Сегодня раздерибанил старую батарею от ноута, там 6шт. 18650, тестер вроде показывает что еще живые.
    Заказал холдер
    http://beegreen.com.ua/akkumulyator...-otsek-boks-kejs-derzhatel-3x18650-10360.html
    и контроллер заряда разряда 3х18650 12в 8А.
    http://beegreen.com.ua/akkumulyator...-razrjada-3h-li-ion-18650-12-6v-8a-11488.html
    и вольтрметр встраиваемый.
    Дальше по сути конструктор, попробую сам собрать акк на 12в.

А 8 ампер не сильно для терма?

23. Petrovi4_UA

Petrovi4_UA Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    91
    На скільки я розумію, прилади беруть тільки ту кількість ампер, яка їм потрібна.
    Але краще перепитайте у Дениса :)

Дмитрий Амелин та Cladotrix подобається це.
  24. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Вольтажа большего надо бояться, а амперы прибор берет сколько ему надо.

Дмитрий Амелин подобається це.
  25. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Короче представьте что вы несете ведро с водой на 15литров и пьете воду , когда хотите и все нормально. Вот эти 15л ёмкость (ампераж), вы берете сколько нужно, там литру , две.. Вес ведра это напряжение и с 15кг Вы справляетесь. Но в один прекрасный момент Вы решили попереть чан любого литража. По прежнему выпили сколько надо от ёмкости но от напряжения в 100кг от веса чана вылезла грыжа. :D Поэтому акум с любой емкостью но с напряжением в рабочих пределах, чтоб у микрух грыжа не вылезла.

cer, maxskype51, Mytno та 6 іншим подобається це.
  26. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    :D:DКлассно, мне понравилось:D