Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Нет, не сложнее, стабильность нормальная, и кстате на ржавую пряжку круглую, дает смешанный тон и такой рычащий - пративный (как буд то кричит не ХОЧУ!!!!!)

Be Happy подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Багатофункціональна лопата Допоможе справитися з завданнями які звичайній лопаті не під силу. Наприк...
      350 грн.
    3. Новый лоток для промывки золота D38см…
      448 грн.
    4. Нова набедренна кобура для піна
      400 грн.
    5. Новый старательский лоток D 38см…смотрите другие мои лоты…есть новые поступления…
      449 грн.
  2. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Камради може хто тут знає жо за жетон http://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1637312 і главне з квазаром там ходив вайтсом ходив хлопці з атпро і асьов ходили ям трохи є но багато і закакопаних і я тут з терміком хоп чистеньким кольором викопав не пойму як його пропустили ?

3. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    З повагою до Вас , роман25 , але мені завжди чудно чути як хтось розповідає про "вибиті" місця ))) Це напевно тому що кожен думає що він зі своїм мд прочесує кожен кубічний см грунту.

роман25 подобається це.
  4. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Неее, не в этом дело, я так думаю что дело в ВДИ, произошло то что я говорил выше, оператор глянул на дисплей..... ааа шмурдяк и пошел дальше.

роман25 подобається це.
  5. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    И походу жетон алюм. вот и ответ на ваш вопрос

роман25 подобається це.
  6. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Всім доброго дня.І усіх з празником.Копати сьогодні не вдалося, так як насипало снігу.Так я з шефом трошки "наївся каки" (напилися).Якшо буду писати шось образливе не звертайте увагу і без обід.Ну шо у тверезого на умі,то у пяного на язиці.Скажу зразу шо прибор бомбезний і всякій критиці не підлягає.А про Дениса ваще скажу " Хороший Ти человек Денис".Більше б таких на цій землі.(Вибачте шо на "Ти" перейшов).Я з Денисом в телефонному режимі спілкуюсь часто і бачу шо людина ДУЖЕ хароша.А хароша людина погані прибори робити не буде.(сужу по собі).Ще раз всіх із праздником і вибачте шо не по темі.Люблю,цілую с ув.

tichka64, lucky777, pavel2009 та 2 іншим подобається це.
  7. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Та я не про те чи вибиті чи не вибіті вибитих місць не буває це я добре знаю давно перестав ганняти як олень хоча камради уже з другого кінця лісу вертаються а я ше і 200 метрів не пройшов та і рулями по мусоркі можу ходить а багато хто і незрозуміє як але діло не втому ця точка находиться у ліску біля моєї хатинки так метрів з 500 то я там частенько хожу і главне на чистому місьці можна сказати попри стижину а не десь у базниках да метеріал алюміній і неглибоко так до 15 см .
    яяяяяяяяк я міх пропустити тикий сигнал не розумів копаю всьо шо хоть трошки шивелеться у колір .
    А причина була у гайкі десь така як від футорка від зіла трохи ржава і вона маскувала житончик :oops: а Прошка виявив житончик і гайку приблизно на одинаковій глибині но см до 10 в сторну . якось так то
    по жетону думок нема ?:beer:

maxskype51 та Vasiliy65 подобається це.
  8. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    А ще, по поводу жетона.Жетон мабуть як "прохідний" на якийсь завод на центральну проходну,я так думаю.

роман25 подобається це.
  9. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Вдячий за підказку можливо і завод у нас цукровий був приблизно десь 5000 тисяч і робило провірю ю
    Також дякуєм за поздоровлення і Вас також взаїмно .Дивіться більше каки не пийти бо буде буба на рано головці .

10. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Та буба буде це точно.Бо я людина дуже мало і рідко пьюща,а тут бац і єсть.А все одно Денис МОЛОДЕЦЬ.Якби не Він я б з вами не спілкувався,а купив би якийсь Вайтс чи Фортуну і радувався тому шо нічого не знайшов,бо вже вибито давно.

роман25 подобається це.
  11. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Рома ще до Вас запитання,як довго був у Вас Квазар і Вайтс?Який на Вашу думку лутше підійде 15 річному хлопчині,який не "Бе" ні "Ме" в нашому нелегкому ділі.Терма я йому однозначно не дам.А щось з ВДИ думаю на весну брати.Хай лутше у полі зі мною ходить чим сутками в неті сидить.

12. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Звичайно спору нема молодець Денис ще 18 частоту запустив а це виликий плюс на один апарат чіплять різні катухи це супер .
    ще плюс шо не надо ганять як з другими апаратами поки найдеться ціль чистанька то і годину можна ходить або й більше бо вона під маскою .
    Тут собі включив настроїв і ходиш помеленько.

13. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Я вже заказав катушку на 18 кГц.Думаю стане вона основною.Маю місця де вона себе покаже.А деуси мене брати з собою не хотять.Чи брати не хотять,чи позоритися.Так і хожу сам.Хотів би просто раді інтересу позмагатися з ними,(у нас в районі їх два) а буде можливість,то наказати їх по знахідках.І хай думають шо ходять просто ходять з дорогущими приборами.

роман25 подобається це.
  14. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Знаєти шо я Вам скажу в цьому ділі так сказать на вкус і колір!!! совети давать якось уже не те шо нехочу а просто ну якось неловко бо каждий апарат по своєму даже двох одинакових термів не буває так і дерев у лісі .
    Квазар маю зараз АРМ і камрад ходить з моїм АВР нормальний апарат но зараз практично всьо з термом хожу тому квазар припадає порохами .
    Приципово перехожу на аналог ТРЕ КОПАТЬ ВСЬО ШО ПИЩИТ .
    Для малого подрібно напевно шоб був легонький і з малою катушкою робіть тандем беріть ще термика з малою катушкою тіпа кольце і різними частотами і вперед .
    по вайтсу мені не сподобався частота ниська сірібро мідь чує класно а всьо решту слабенько .:(:beer:

Vasiliy65 та Паша Бойко подобається це.
  15. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Ну Деус є Деус але ще як кажуть находки залежать від місця і оператора якшо оператор дуб то і Деус не поможе .
    А шоб тягаться з Деусом то траба не один кб землі перекидать і слухать апаратік слухать і слухать доті і накажети .
    Фішка аналога у тому шо привикаєж до сигналів до звучання а у цифровикові фіг помінялась прошивка хожу місяць привикаю і нашо воно мені ?

16. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Ще одного Термінатора? Думаю він його не осилить.Мені після цифри з ним ще важкувато.Думаю треба щось із ВДИ,шоб його цепонуло наше діло.З Термом йому буде тяжко,а від компьютера відлучати треба.

Vasiliy65 подобається це.
  17. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Деус осилить ? Нашо Вам то ВДІ як всьо рівно копати потрібно . Включайти кольор і погнав присадети малого на ВДІ потім побробуй відвикнути самі ж кажети шо Вам важкувато . сам тоже дьоргаось нераз хочеться подивитись циферки а нема ну нема той нема .
    А малий привикне з аналогом і буде бомба це його буде перший прибор як надрочиться то і Вас за пояс запхне .
    А піде на вді то вже гіржше попробуй з ауді пересять на мосвича там сів і попер а тут ще і гайки крутити треба. моя думка така перший прибор то є перше як тато з .мамою .

18. pavel2009

pavel2009 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    118
    Адреса:
    хмельницкая
    А Я ХОЧУ ПОПРОБЫВАТЬ ТЕРКУ 705,ПАРУ РАЗ ЮЗАЛ 305,ТАЖЕ АСЬКА ТОЛЬКО С ВДИ.И ПОСОВЕТУЙТЕ КАКОЙ ВЗЯТЬ ПИНПОИНТ ИЗ САМОДЕЛОК .А ТО НА 2 КОП СССР Я ЯМА КАК НА ГЛЕЧИК НЕМОГУ ПОЙМАТЬ ЦЕНТР.НО Я ДУМАЮ С ОПЫТОМ ПРОЙДЕТ.

19. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Тут Рома в чомусь Ви і праві.Тільки боюся, як накопається він всякої всячини з аналогом (будь яким),то ходитиму я з двома приборами і ззаду і з переду.

20. Михаил Михалков

Михаил Михалков Oberfeldwebel

Повідомлення:
    355
    Адреса:
    Украина
    Если не трудно скажете что от меня,пины делает хорошие,да и человек хороший тоже. https://vk.com/adguardkeys

роман25 подобається це.
  21. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Терка 705 прибор більш універсальний,але ціна завишена як для неї.А пін треба тільки самоделку,бо фірмені ой які дорогі.Мені треба купити ще одного Термінатора,потім їх обидва продати щоб купити один пін.

22. pavel2009

pavel2009 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    118
    Адреса:
    хмельницкая
    СПАСИБОЧКИ:beer:

23. pavel2009

pavel2009 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    118
    Адреса:
    хмельницкая
    НА ФИРМЕННЫЙ ДАЖЕ НЕ ЗАГЛЯДУЮСЬ .НАСЧЕТ ТЕРКИ ЭТО МЕЧТЫ,НО ДАЖЕ ПРИ НАЛИЧИЕ СРЕДСТВ Я БЫ ОЧЕНЬ ДОЛГО ДУМАЛ,КАК ПО МНЕ И ЗА ПАРЫ ЛИШНИХ НАВОРОТОВ ПЛАТИТЬ НЕЛИШНЕЕ ПАРУ ТЫЩ ГЛУПО .ТЕРМ МЕНЯ ВПОЛНЕ УСТРАИВАЕТ.

24. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Не по темі, але коли я вибирав собі прибор,ще тоді коли Ася коштувала 2.400 а Терка і АТ ПРО по 5.000.То я вибрав АТ.ПРО і не пожалів.До терки треба ще 2-3 доп.катушки.А це десь близько 10-12.000 грн.Умніше купити Сорекс ПРО з 3х частоткою.

25. pavel2009

pavel2009 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    118
    Адреса:
    хмельницкая
    СОРЕКС НЕ ВАРИАНТ ,СЕРВИСОВ ПОЧТИ НЕТ ,А БРАТЬ БУ.ЕСЛИ ЧТО ТО С БЛОКОМ ВЫ ПРОКЛЯНЕТЕ ТОТ ДЕНЬ КОГДА КУПИЛИ.