Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    У маски катуха больше

1. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    2. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      190 грн.
    3. Новий водонепроникний пінпоінтер
      650 грн.
    4. Новый пинпоинтер Garrett pro…(колпачек и крона в подарок)…удачных торгов…
      1100 грн.
    5. (в наявності 5 шт.)
      Пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 металошукач помаранчевий Хороша чутливість як на малі, так і...
      750 грн.
  2. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Но если на термике будет работать катуха 32 ДД на 18кгц то маска нервно курит в сторонке..
    По глубине терма с маской у меня вопросов нет, она почти одинакова (если терм запитать 12 в), воппрос в дискриме, а именно в отсечении железа, особенно плоского и среднего, уж сильно оно в цвет бросает(у меня на терме так было, по этой причие его и продал), но на маске такое явление тоже часто, но вполне отличимо, и цветные сигналы никода смешанным не звучат, какой бы цветняк это небыл и любых размеров.
    Что бы что то доказать, нужно провести тест в грунте терма на 18 кгц и маски, сперва на глубину и разделение, а потом на дискрим, закапывая в землю разные сложные железные предметы (плоское, ржавое, кованное).

3. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Ваш прибор поплыл, я его востанновил, человек который у вас взял прибор не жалуется:D

Vasiliy65 та Sweger подобається це.
  4. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    А шо тут розділять по воздуху то всьо гуд розділяє а ви попробуйте у грунті на глибині хоч 25 см копаям зрез шоб було удобно заложить монетку дупустим полтиник сербром і на цій же глибині но 15см в сторну засовуєм цвях так приблизно за масою як полтиник то десь 150 мм і пробуєм а потім на 10см від монети а потім на 5 см віксіруйти показники а тоді беріть такийже цвях копаний обовясково ржавий може бути кований от тоді побачети шо може прибор .
    у мени два квазарари АРМ і АВР і терм три трьохтональний правда останій продав за ваги прибора тяшка катуха була но шо хучу сказать шо квазари і блисько то не витягували шо витягував терм да катухи були дд 25 і у терма 26 помоєму дд частота дприблизно усіх одинакова 7-9 Гц також пробував шторма про з 30 дд то по розділеню приблизно як квазар ю
    Терм від Дениса такий тест ще не проводив якось небуло часу .:D

5. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Незнаю как з цвяхами,а совети копав разом з фольгою і СССРовськими денаріями поміж залізного мусору.Так я вгадував на 80 відсотків шо під катушкою.сигнал монетки-монетка,ще сигнал монетки-хер там пробка,сигнал фольги-фольга.А розділяє він даже нічогенько.

6. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    А попробуйти на своємуприборі так я описав вище монетку підмаскувать желізом.
    просто у мене є полігон піля дому і всі прибори там ганяв а ще можети із золотцем попробувать .
    просто у Вас зараз на руках один прибор а добри було би ще парочку приборів залучить
    дая написав та потім згадав що Ваш прибор у коропці уже ну нічого може хто буде на коп з камрадами попробуєти такий тест з термомі іншими приборами.

7. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    У мене на руках ще четверо дітей і одного прибору мені вистачає.А по поводу тестів,то мені якось не дуже і інтересно.Головне шоб прибор робив стабільно і допомагав шукати. Я 1/4 і1/2копійки найшов ним на домовому пятні,де сам лічно вибивав з АТ ПРО.і товаришами з аськами і терками.Там повірте залізом було не тільки підмасковано а замасковано і зверху і з низу.

loptop, Vasiliy65, Михаил Михалков та 2 іншим подобається це.
  8. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Тоді удачі і надалі .:cool:

9. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    А толку мірятись піпіськами?Та сама Ася 250 з Nelовською катушкою.ВСІ кажуть шо вона гавно,я теж це кажу.Але вона шукає і находить і повірте незавжди програє по знахідках. А тест робив у кімнаті по воздуху,брав мотету і саморез в одну руку.То сигнал цвітний з підхрюкуванням,почти як фольга.А на відстані 5-7 см то вже два сигнали і цвет і залізо.Ну це в дом.условіях.Як у полі,то незнаю.

10. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Рома.А чого з таким недоверием???Залізо бува різне і по різному маскує монету.Гвіздок на монеті зверху тоже її всю не перекрива і прибори ціпляють її.Тут весь фокус в тому з якого боку підійти.Можна 10 раз пройти по монеті і її не замітити,а на 11 разі от взяти і викопати.Прибор як людина каже тільки не кожен розуміє.Навиду приклад.Якшо людині сказати-Вибачте відійдіть,незаважайте присядьте будь ласка.То вона не всігда розуміє шо від неї хотять.А коли зразу скажеш пішов на .уй, то дивись зразу стає всім все понятно.От так і прибор коли каже шо -та можна копнути,а може це фольга.-Та пішли дальше пошукаєм.А коли зразу каже-копай.Тут хто як понімає свій прибор.

tichka64, chapaj nn, evgeny*** та 3 іншим подобається це.
  11. Михаил Михалков

Михаил Михалков Oberfeldwebel

Повідомлення:
    355
    Адреса:
    Украина
    Паша Бойко Вы попали в яблучко ответом,плюс было бы что искать,а то с каждым годом всё только убавляется в земле а шмурдяк добавляется нашими людьми,вот лет через 200 наш шмурдяк может быть ценным.

12. Михаил Михалков

Повідомлення:
    355
    Адреса:
    Украина
    как в поговорке))Бери мяч и х.яч так и с мд. Бери мд. и х...- копай))

13. evgeny***

evgeny*** Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    125
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    204
    Повідомлення:
    1.814
    Адреса:
    Украина
    Паша!Золоті слова!

Vasiliy65 подобається це.
  14. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Ще тільки збираюсь стати власником Термінатор ПРО , але вже зараз розумію , що в дискусії народжується істина. Якщо додати штучний інтеллект до Терма , шоб він казав - копай тут , або - шо ти тупиш , пестуй далі , йому ціни не буде )))) це жарт.

15. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Усі аналогові прибори треба слухати,там немає екранчика шоб туди бульки витріщати.:D

tichka64, yorg38, evgeny*** та ще 1-му подобається це.
  16. Михаил Михалков

Повідомлення:
    355
    Адреса:
    Украина
    Камрадовоз засыпало,пойду отчищать))хорошо хоть видно а то пришлось бы терма на поиски брать))

Images:

20161203_152211.jpg
    tichka64, pavel2009, evgeny*** та 2 іншим подобається це.
  17. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Вже є у мене один аналог , тесоро сібола , я Вас розумію. Але без практики , снігом засипало , лізуть різні дурні думки в голову. На кшталт - а не придбати тобі мд з більшою частотою і катухою дд ?

18. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Будуть в майбутньому шмурдяко детектори , шукати пакети з полієтилену та кришки з пляшок водки Полтавського горілчаного заводу ?))))

19. Михаил Михалков

Повідомлення:
    355
    Адреса:
    Украина

Images:

WV8RSsByTAM.jpg
    -EtHYLIIooA.jpg
    BCbOjRTWOnM.jpg
  20. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Я сьогодні з 6:30 двір розчистив,а потім на роботі з 8 до 11ч. територію десь 15 на 30 метрів,так шо сьогодні у мене була операція "снег".Снігу навалило шо зимою.З прибором вийду хіба після Нового году.І то як погода покаже.

Vasiliy65 подобається це.
  21. гена бобков

гена бобков Stabsgefreiter

Повідомлення:
    311
    Адреса:
    Подолье
    А я вам насыплю соли на раны - был сегодня на копе :p Даже не с пустыми руками вернулся.
    IMG_20161203_203245.jpg IMG_20161203_203310.jpg
    P.S. Чудак какой то испоганил 20 коп.

Petruxa_UA, Vasiliy65, Михаил Михалков та ще 1-му подобається це.
  22. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Білончик харош,тільки гравірований трохи.І шо,як Вам ходилося?Чи у Вас снігу нема???

23. гена бобков

гена бобков Stabsgefreiter

Повідомлення:
    311
    Адреса:
    Подолье
    Снег есть, но неглубокий - сантиметров 5-7. В общей сложности часиков 5 ходили - в болоте, шо черти :smile_9:. Но зато душу отвел от работы

24. Belj

Belj Stabsgefreiter

Повідомлення:
    624
    Адреса:
    Украина
    Преимущество терма в том что за относительно НЕБОЛЬШИЕ ДЕНЬГИ вы получаете прибор с достаточно БОЛЬШОЙ глубиной поиска.Это прибор для чистых мест леса,поля.А для извращений с гвоздями нужен моно датчик так как любой брибор с катухой 30 см.как у терма на мусорке будет слеповат из-за попадание под катушку нескольких целей сразу,физика однако.Но так как на мусорках я лично бываю не очень часто,решился на этот вариант.Заходил на ветку Фортуны так там люди хотят не копая знать 100 процентов что у тебя под катухой но так не бывает.Одна и та же цель в разных грунтах и разным расположением будет давать разное значение ВДИ.Поэтому лопата это лучший дискрим.ЯТД :)Преимущество ВДИ только в том что на мусорке когда устал глядя на него можно будет покопать только сигналы которые знаешь наверняка,медь например.

Be Happy подобається це.
  25. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Проха не слепнит

chapaj nn, Vasiliy65, yorg38 та 2 іншим подобається це.