Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    У маски катуха больше

2. Цікаві лоти

1. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
    2. Магниты 2 шт.Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не п...
      79 грн.
    3. Новый неодимовый магнит d 60mm толщина 15мм …смотрите другие мои лоты…
      498 грн.
    4. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
    5. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
  3. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Но если на термике будет работать катуха 32 ДД на 18кгц то маска нервно курит в сторонке..
    По глубине терма с маской у меня вопросов нет, она почти одинакова (если терм запитать 12 в), воппрос в дискриме, а именно в отсечении железа, особенно плоского и среднего, уж сильно оно в цвет бросает(у меня на терме так было, по этой причие его и продал), но на маске такое явление тоже часто, но вполне отличимо, и цветные сигналы никода смешанным не звучат, какой бы цветняк это небыл и любых размеров.
    Что бы что то доказать, нужно провести тест в грунте терма на 18 кгц и маски, сперва на глубину и разделение, а потом на дискрим, закапывая в землю разные сложные железные предметы (плоское, ржавое, кованное).

4. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Ваш прибор поплыл, я его востанновил, человек который у вас взял прибор не жалуется:D

Vasiliy65 та Sweger подобається це.
  5. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    А шо тут розділять по воздуху то всьо гуд розділяє а ви попробуйте у грунті на глибині хоч 25 см копаям зрез шоб було удобно заложить монетку дупустим полтиник сербром і на цій же глибині но 15см в сторну засовуєм цвях так приблизно за масою як полтиник то десь 150 мм і пробуєм а потім на 10см від монети а потім на 5 см віксіруйти показники а тоді беріть такийже цвях копаний обовясково ржавий може бути кований от тоді побачети шо може прибор .
    у мени два квазарари АРМ і АВР і терм три трьохтональний правда останій продав за ваги прибора тяшка катуха була но шо хучу сказать шо квазари і блисько то не витягували шо витягував терм да катухи були дд 25 і у терма 26 помоєму дд частота дприблизно усіх одинакова 7-9 Гц також пробував шторма про з 30 дд то по розділеню приблизно як квазар ю
    Терм від Дениса такий тест ще не проводив якось небуло часу .:D

6. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Незнаю как з цвяхами,а совети копав разом з фольгою і СССРовськими денаріями поміж залізного мусору.Так я вгадував на 80 відсотків шо під катушкою.сигнал монетки-монетка,ще сигнал монетки-хер там пробка,сигнал фольги-фольга.А розділяє він даже нічогенько.

7. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    А попробуйти на своємуприборі так я описав вище монетку підмаскувать желізом.
    просто у мене є полігон піля дому і всі прибори там ганяв а ще можети із золотцем попробувать .
    просто у Вас зараз на руках один прибор а добри було би ще парочку приборів залучить
    дая написав та потім згадав що Ваш прибор у коропці уже ну нічого може хто буде на коп з камрадами попробуєти такий тест з термомі іншими приборами.

8. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    У мене на руках ще четверо дітей і одного прибору мені вистачає.А по поводу тестів,то мені якось не дуже і інтересно.Головне шоб прибор робив стабільно і допомагав шукати. Я 1/4 і1/2копійки найшов ним на домовому пятні,де сам лічно вибивав з АТ ПРО.і товаришами з аськами і терками.Там повірте залізом було не тільки підмасковано а замасковано і зверху і з низу.

loptop, Vasiliy65, Михаил Михалков та 2 іншим подобається це.
  9. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Тоді удачі і надалі .:cool:

10. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    А толку мірятись піпіськами?Та сама Ася 250 з Nelовською катушкою.ВСІ кажуть шо вона гавно,я теж це кажу.Але вона шукає і находить і повірте незавжди програє по знахідках. А тест робив у кімнаті по воздуху,брав мотету і саморез в одну руку.То сигнал цвітний з підхрюкуванням,почти як фольга.А на відстані 5-7 см то вже два сигнали і цвет і залізо.Ну це в дом.условіях.Як у полі,то незнаю.

11. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Рома.А чого з таким недоверием???Залізо бува різне і по різному маскує монету.Гвіздок на монеті зверху тоже її всю не перекрива і прибори ціпляють її.Тут весь фокус в тому з якого боку підійти.Можна 10 раз пройти по монеті і її не замітити,а на 11 разі от взяти і викопати.Прибор як людина каже тільки не кожен розуміє.Навиду приклад.Якшо людині сказати-Вибачте відійдіть,незаважайте присядьте будь ласка.То вона не всігда розуміє шо від неї хотять.А коли зразу скажеш пішов на .уй, то дивись зразу стає всім все понятно.От так і прибор коли каже шо -та можна копнути,а може це фольга.-Та пішли дальше пошукаєм.А коли зразу каже-копай.Тут хто як понімає свій прибор.

tichka64, chapaj nn, evgeny*** та 3 іншим подобається це.
  12. Михаил Михалков

Михаил Михалков Oberfeldwebel

Повідомлення:
    355
    Адреса:
    Украина
    Паша Бойко Вы попали в яблучко ответом,плюс было бы что искать,а то с каждым годом всё только убавляется в земле а шмурдяк добавляется нашими людьми,вот лет через 200 наш шмурдяк может быть ценным.

13. Михаил Михалков

Повідомлення:
    355
    Адреса:
    Украина
    как в поговорке))Бери мяч и х.яч так и с мд. Бери мд. и х...- копай))

14. evgeny***

evgeny*** Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    125
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    204
    Повідомлення:
    1.798
    Адреса:
    Украина
    Паша!Золоті слова!

Vasiliy65 подобається це.
  15. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Ще тільки збираюсь стати власником Термінатор ПРО , але вже зараз розумію , що в дискусії народжується істина. Якщо додати штучний інтеллект до Терма , шоб він казав - копай тут , або - шо ти тупиш , пестуй далі , йому ціни не буде )))) це жарт.

16. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Усі аналогові прибори треба слухати,там немає екранчика шоб туди бульки витріщати.:D

tichka64, yorg38, evgeny*** та ще 1-му подобається це.
  17. Михаил Михалков

Повідомлення:
    355
    Адреса:
    Украина
    Камрадовоз засыпало,пойду отчищать))хорошо хоть видно а то пришлось бы терма на поиски брать))

Images:

20161203_152211.jpg
    tichka64, pavel2009, evgeny*** та 2 іншим подобається це.
  18. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Вже є у мене один аналог , тесоро сібола , я Вас розумію. Але без практики , снігом засипало , лізуть різні дурні думки в голову. На кшталт - а не придбати тобі мд з більшою частотою і катухою дд ?

19. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Будуть в майбутньому шмурдяко детектори , шукати пакети з полієтилену та кришки з пляшок водки Полтавського горілчаного заводу ?))))

20. Михаил Михалков

Повідомлення:
    355
    Адреса:
    Украина

Images:

WV8RSsByTAM.jpg
    -EtHYLIIooA.jpg
    BCbOjRTWOnM.jpg
  21. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Я сьогодні з 6:30 двір розчистив,а потім на роботі з 8 до 11ч. територію десь 15 на 30 метрів,так шо сьогодні у мене була операція "снег".Снігу навалило шо зимою.З прибором вийду хіба після Нового году.І то як погода покаже.

Vasiliy65 подобається це.
  22. гена бобков

гена бобков Stabsgefreiter

Повідомлення:
    311
    Адреса:
    Подолье
    А я вам насыплю соли на раны - был сегодня на копе :p Даже не с пустыми руками вернулся.
    IMG_20161203_203245.jpg IMG_20161203_203310.jpg
    P.S. Чудак какой то испоганил 20 коп.

Petruxa_UA, Vasiliy65, Михаил Михалков та ще 1-му подобається це.
  23. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Білончик харош,тільки гравірований трохи.І шо,як Вам ходилося?Чи у Вас снігу нема???

24. гена бобков

гена бобков Stabsgefreiter

Повідомлення:
    311
    Адреса:
    Подолье
    Снег есть, но неглубокий - сантиметров 5-7. В общей сложности часиков 5 ходили - в болоте, шо черти :smile_9:. Но зато душу отвел от работы

25. Belj

Belj Stabsgefreiter

Повідомлення:
    624
    Адреса:
    Украина
    Преимущество терма в том что за относительно НЕБОЛЬШИЕ ДЕНЬГИ вы получаете прибор с достаточно БОЛЬШОЙ глубиной поиска.Это прибор для чистых мест леса,поля.А для извращений с гвоздями нужен моно датчик так как любой брибор с катухой 30 см.как у терма на мусорке будет слеповат из-за попадание под катушку нескольких целей сразу,физика однако.Но так как на мусорках я лично бываю не очень часто,решился на этот вариант.Заходил на ветку Фортуны так там люди хотят не копая знать 100 процентов что у тебя под катухой но так не бывает.Одна и та же цель в разных грунтах и разным расположением будет давать разное значение ВДИ.Поэтому лопата это лучший дискрим.ЯТД :)Преимущество ВДИ только в том что на мусорке когда устал глядя на него можно будет покопать только сигналы которые знаешь наверняка,медь например.

Be Happy подобається це.
  26. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Проха не слепнит

chapaj nn, Vasiliy65, yorg38 та 2 іншим подобається це.