Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    вони двоє однотональніo_O

1. Новый Gt 110 пинпоинтер и колпачек…смотрите другие мои лоты…с уважением.
      449 грн.
    2. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    3. Новая кобура под ремень с тренчиком…смотрите другие мои лоты есть новые поступления…
      139 грн.
    4. Пин китай состояние новый ,комплект без кроны
      430 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Сумка - кобура для ноги - це рішення для того, щоб тримати свій пін у межах досяжності. Виготовлений...
      395 грн.
  2. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Что я думаю по этому поводу, купил прибор, не подошел не лег в руку, продай и не мучайся, ищи что по душе, я этот путь прошел, только я не покупал, я собирал, тестировал, и хоронил в ямке.

3. chapaj nn

chapaj nn Oberfeldwebel

Повідомлення:
    726
    Адреса:
    луганская обл. рубежное .
    И копать надо - все сигналы , если место перспективное , и неважно сколько там пробок и мусора .
    Мы вынесли со своих аврагов с полтонны мелкого железа + крупняка - валом , плюсом - семь акинаков и мечей , куча наков разных , монет правда немного - на всех штук пятьдесят неплохих и под сотню мути ,ещё немного неплохих вещей .
    Но : мы их потихоньку два года пылесосим , и ещё не закончили - это уже места ,когда ехать некуда , так туда .
    И пофиг с каким прибором , если и буду себе какойнить прибор ещё брать - Агент с 40 катухой на 6.7 кГц - чисто по глубине ходить , но с ним надо разбираться - там ВДИ и годограф .

4. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    :eek:

5. chapaj nn

chapaj nn Oberfeldwebel

Повідомлення:
    726
    Адреса:
    Тпо тесорикам - значит не тежон , ещё какой-то , с маленькой катухой ,но одно тональный , хотя говорит можно и этот тон различать .

6. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    ну звісно можна, в терма про тоже ніби два тільки но якщо прислухатись можна і більше почути:)

teritex, nelson79 та Vasiliy65 подобається це.
  7. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Володя да, там Терм 3, Терм трио, Магнум, Волькштурм, Клон, Квазар. Это список зажево похороненых приборов.

8. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Немного разрядить наши тяжелые будни, я очень переживаю за нашу страну...... по ходу моя кота тоже :)

Petruxa_UA та Shubbit подобається це.
  9. Shubbit

Shubbit Oberschütze

Повідомлення:
    150
    Адреса:
    Тернопіль
    Та в тому й біда шо то не огірки на ринку вибирати, шоб поняти чи прилад хороший треба з ним хоти мінімум пару годинок поспілкуватись, а купляти і продавати діло не дуже вдячне. Вот я так розчарувався шо і взагалі на кп не хочу йти, і звідки я знаю шо прилад який я спробую слідующим мені сподобається, вже й не знаю шо робити :(

Vasiliy65 та nelson79 подобається це.
  10. loptop

loptop Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    880
    Адреса:
    Харьков
    Камрад, какой прибор у вас был до Тесоро ? По одному выходу нельзя судить о приборе и по двум нельзя. Где и что вы ищите ? Просто для каждого направления поиска есть свои частоты, размер датчиков и марки приборов. АСЯ с тайгером у меня была год назад одновременно с Термом Про ДД25/12, ходил, тестил, итог - АСЯ продана, к Терму дозаказан датчик ДД30/14. Есть Tesoro GSL и X terra , что либо продать не возникает желания. Shubbit , Cibola фирменная ? На ней частота 14,5 класный датчик, АСя рядом не стояла ни по глубине ни по скорости, разберитесь и радуйтесь поиску. Ну или по пунктам что вам в нём не нравиться , но только после хотя бы наскольких выходов.

Останнє редагування: 13 чер 2016
    tichka64, Vasiliy65 та nelson79 подобається це.
  11. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Не треба розчаровуватися, треба шукати прилад який ляжэ до душi.

Vasiliy65 подобається це.
  12. Shubbit

Shubbit Oberschütze

Повідомлення:
    150
    Адреса:
    Тернопіль
    В мене був спочатку Ф2, балаболив просто ппц (для мене коп це хоббі і ходив в основному недалеко від міста), продав, купив Технетікс Т2+, китаєць, вроді норм прилад, і глибокий, і настройки там всякі, і баланси грунта.... Але незважаючи на катуху нел торнадо находок було порівну з аською 250 зі штаткою (камрадовскою), вот рішив рухатись дальше і взяв сіболу, розумію шо з приладом треба довго працювати шоб його зрозуміти, ну але не хочу собі знову настрій портити, одного копу хватить (всеодно шо йти на рибалку 100% знаючи шо нічого не зловиш і вудку зламаєш), так толком і не розібрався чи підходить мені аналог чи ні, вроді за ВДІ не дуже скучив, хочеться копати багато цвитнини а не розбиратись на шо похожий той сигнал по шкалі, думав поже Голден маск попробувати, але вага відлякує. Шукаю тільки по полях недалеко від міста (зрідка кудись виїзжаю), зрідка по лісам, ціль - тільки монети, більше нічого не цікавить, ні війни, ні нагород, ні пляжу, поля і монети.

13. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Может не ваше, как у нас в Одессе говорят...... срака горить а толку немае, я про себе

Vasiliy65 та evgeny*** подобається це.
  14. loptop

loptop Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    880
    Адреса:
    Харьков
    Всё ,вас понял АСЯ 250 + Торнадо. От грунта отстраиваться не надо , мелочь цветная задалбывать не будет, оставил только сектор медь и вперёд за медной империей. Хотя монеты на
    Терме звучат так что не пропустишь, но , он посложней АСЕ будет.

Останнє редагування: 13 чер 2016
    Vasiliy65 подобається це.
  15. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    Могли продати, може вони комусь би лягли в руку;)

16. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Не согласен... у чел
    Не в деньгах дело

17. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    Бачете Ви самі намікнули на свою проблему, поблизу все на 99 % всюда добре вибито. Можливо Вам і мд за пару тисяч зелених не поможе. Шукайте хороші місці і цікаві знахідки будуть з майже любим мд:beer:

teritex подобається це.
  18. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    А якщо врахувати що продаючи мд хорошої зборки Ви би не тільки заробили гроші, а і виручили камрадів ?:beer:

19. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Не понял, обрывки цытат.....

20. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    Якщо це стосовно мого поста то скажу просто - дуже тяжко купити мд хорошої зборки не чекаючи пару місяців ;)
    Висновки особисто з свого життя, коли щось срочно треба його як на зло нема де купити

Cladotrix подобається це.
  21. chapaj nn

chapaj nn Oberfeldwebel

Повідомлення:
    726
    Адреса:
    Хорошие весчи ручной работы - всегда требуют терпения от обеих сторон .

С ув.

Vasiliy65, loptop та Heavenhellboy подобається це.
  22. Vasiliy65

Vasiliy65 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    314
    У меня было до терма куча приборов, и ни один из них больше пол года не задерживался, а Терм Про от Дениса уже 1 год и 3 месяца, есть 25ка 12кГц, и 30ка 14 кГц. каждая под свои задачи, находками не обижен.))) Были приборы до этого ( Ася 250+нел торнадо, Фишер 2+ нел торнадо, Гаретт 1500+ нел торнадо, терминатор трио, тессоро тейжон, голденмаска 3, Шторм Про 380, Вайтс с вди от бомбера) Но терм лег в руку, вот недавно ходел Деуса прикупить, но передумал...есть у нас одинв команде с этим девайсом так я по находкам ничем не уступаю...так что передемул брать французское божество. Так что все зависит от человека и прибора, как он с ним подружиться.

Отправлено с моего SM-J100H через Tapatalk

Varmen, yorg38 та loptop подобається це.
  23. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Согласен, хотите верьте хотите нет, вчера общался с хлопцем взявщий терма, так вот он после АСИ не понял терма.

24. Vasiliy65

Vasiliy65 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    314
    Да, еще заметил по прибору, что по передискованому полю, и по перепашке можно работать, это немаловажный момент, так как есть приборы которые по перепашке слепнут

25. Vasiliy65

Vasiliy65 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    314
    По свежей перепашке.