Обсуждение T-Rex turbo от niksat

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем niksat, 16 лис 2017.

1. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    А чому фальсифіковані? Яким чином тут фальсифікація вписується?

2. Цікаві лоти

1. Новый двух сторонний поисковый магнит D60 мм толщина 22мм…есть новый поступления,смотрите другие мои...
      799 грн.
    2. Магнит d 60 mm толщина 15 мм,паракорд d 4mm длинна 20м.Все новое …
      621 грн.
    3. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
    4. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
    5. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
  3. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    У нас темно-коричнева глина та суглинок. На ферит прилад налаштовується в томуж положенні що і на глину. Якщо накручу БГ так як показав Харкевич то прилад реагує на грунт. Налаштовую БҐ точно на ферит. Чутливість - до ложняків а потім помаленьку назад до дуже рідких ложняків. Дискрім - щоб кусок фібули 3 см не зачорняв в грунті. Так налаштовував та мав 35-36 см в глині. Це в 2 рази менше того що тут показано. А Ви скільки мали в глині?

4. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    А тепер я ніфіга не розумію....... Чого ви добиваєтесь, і чого ви хочете???????? 35-36 см в глині - це на що???

А що тут в два рази більше показано, як 35-36 см..???????

Останнє редагування: 22 чер 2021
  5. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Просто прочитайте наведену мною цитату і подумайте, як вона виглядає для пересічного читача. Можливо, ви мали на увазі щось інше, але сказали що сказали.

Cladotrix та alex.harkevitch подобається це.
  6. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    :beer:

Wolfgrey подобається це.
  7. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Ось через це варто продати металошукач... шучу... Де відео на 70-72 см? Ви про що... Давайте так, якщо у вас катушка 26 см, то ви максимум вижмете з пятака сісірова 32-35 в грунті, ВАШОМУ... я так жав на своєму, це багато повірте... Пятак різний, дореформа глибше буде, після реформа (1961-) мільше, навіть чуть деформація п'ять копійок, в силу фізики, мінялась глубина в декілька см... Відстройка, тут, від грунта - легка, в мого тата термінатор про-м, мені там важще відстроїтися, хоча тато наловчився швидко, але не зразу... Краще продайте і не мучтеся - така порада для вашого друга)

alex.harkevitch подобається це.
  8. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я вже отримав попередження.Не звертайте увагу,на повідомлення від деяких дописувачів.Їм або з решетом шукати,а краще на підноску,розуміти і думати непотрібно,Сказали неси-несеш,засипали в мішалку,сказали якій термін крутити-крутиш :D. І VVB10 скажи другу хай продасть МД.Він не осилить його.Три завітухи потрбно мати,у него одна.І постійний страх що його обманули -це МАНЯ!Інше заннятя хай шукає ,пошук це 1:100.Підноска 1:1Хочеш Ви,не тупи.Уже модератори веселяться :D І скаржитись,не потрібно віднесешся до себе самокритично,можливо життя наладиться.Немає проблем з вайсами ,у них один недолік,не тим в руки попадають :beer:

Gviga, gunslinger888, vovan.975 та 5 іншим подобається це.
  9. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Це недолiк не тiльки Вайтсiв, а й усих МД, в яких окрiм кнопки "Вкл/викл" та гучностi, ще й iншi крутилки та кнопки е на переднiй панелi.

Gviga, gunslinger888, cer та 3 іншим подобається це.
  10. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Хлопці загорілися рекламою Харкевича і купили прилад. Отримали набагато слабший прилад за той що показав Харкевич. Попросили настроїти так щоб глибина була 75 см. Мені вже сказали чому я отримав слабкі результати. Я підбирав такий БГ щоб він не реагував на грунт. А треба було робити як Харкевич - зробити щоб реагував на грунт. Тоді глибина на великі монети була б більша.

11. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Де ви тут 75 см бачили??? (Скажіть що ви з хлопцями "курите"?)

gunslinger888 та gans1969 подобається це.
  12. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Це що?

13. безпилотник

безпилотник Stabsgefreiter

Повідомлення:
    317
    Интересно мнение других пользователей этих приборов,кто нибудь выкапывал,находил пятак на глубине 50- 60 см?

14. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    А це який прибор??? І тема глибини цього прибора обговорювалась вже сотню разів... На ньому написано що це Т-РЕКС турбо, чи Т-Рекс 2??? Хлопці, що ви курите, чи п'єте, перед тим як з металодетекторами займатись???

Тема, яку треба почитати, перед тим як рівнятись на глибину цього відео:
    https://reibert.info/threads/obsuzhdenie-whites-classic-c-vdi.677312/
    Хай щастить...
    І ще один з таких глибоких приборів продається:

Останнє редагування: 27 чер 2021
  15. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Ваші слова? То Ви написали що Т-Рекс - теж саме що й Вайтс з ВДІ. То це вже інший прилад коли мова пішла за справжню глибину! То де правда?

16. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Тема глибини цього прибора обговорювась в темі Вайтса: https://reibert.info/threads/obsuzhdenie-whites-classic-c-vdi.677312/
    Таких глибоких приборів було тільки декілька... Я вже втомився повторювати: Я рекламу не знімаю. Це звичайний тест, незвичайного прибора...

17. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    І ще... Над цим відео що написано??? "Це просто такий прибор получився..." І що ж ці слова можуть означати..? Мабуть треба професором філософії бути, щоб второпати, що ці слова означають...

kantakuzen подобається це.
  18. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Да уж,або не розуміє прочитаного,або прикидається так.Всяке бачив,а таке перший раз :D Виробник десь написав про таку глибину виявлення? 40 см на цю ціль навіть для брендів чудовий показник,з низькою ЧАСТОТОЮ!Хоче метр на 5-к !Нормальне співвідношення ,діаметр датчика-глибина виявлення ціллі.
    А хто їх так глибоко закопав? 6 кгц,і прапор (тобто лопату ) в руки.Сульгаму (105 гр) копав глибоко з Маскою,яма вище коліна була -мій зріст під 190 см,ноги довгі (аля СЕФ 32 см -13 кгц):D

xiryrg84 та alex.harkevitch подобається це.
  19. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Пятак ссср .40см.катушка 32*34. 12кгц

alex.harkevitch та VVB10 подобається це.
  20. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Може філології? Не треба бути професором філології щоб второпати що коли пишуть не про марку вироба а про окремий екземпляр вироба, то його називають екземпляр. З Ваших слів я зробив висновок - справжня глибина Т-Рекса на радянські 5 коп. буде 40 см. в якомусь грунті. В деяких видах глини може бути 36-37 см. при реальних ходових налаштуваннях. Чи правильний висновок я зробив?

alex.harkevitch подобається це.
  21. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Так. Ну хоть щось правильно зрозуміли.

kantakuzen та gans1969 подобається це.
  22. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Підніму трошки тему. Сьогодні був привід протестити недавно куплений прибор для пошуку золотої сережки. Умови пошуку - город. Доволі засмічений але не критично. Катушка 20 мм , 16 кгц. Для початку відстроївся від землі. Чуйка 10. Дискрим в 0. Розсьебнув сережку що збереглася . По повітрю прибор бачить її см на 15 , ближче до катушки по звуку кидає в чорне. +4+7. Ложу на землю. Прибор її майже не бачить. Впритул чорним. Вді скаче біля нуля. Попробував перекрутить трохи землю. Трошки добавилося глибини але золоту розстебнуту сережку все рівно закидає в чорне. В результаті я таки пропустив загублене. Кум знайшов її очима:(
    Назвонив чистий кольоровий сигнал- пластинка заліза, не дуже іржава , товста. Раніше ходив з Вератором. Ніколи в житті таку річ він не закинув би в чистий колір. Та і золото теж бачить кольоровим. На мою думку озвучка на рексі нікудишня. Правильніше тоді ходити в однотоні. Можливо щось не так робив , але прибор трошки розчарував. Також напрягає відсутність піна.

tms, barabas51, Cladotrix та 2 іншим подобається це.
  23. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Не витерпів. Провів тест з цією катушкою по повітрю... Непогана глибина , АЛЕ. Кільце з олов,янистої бронзи менше 10 см по глибині озвучує чорним. Я щось не так роблю?
    IMG_20210907_190929_171.jpg

Travesil, tms та адольф7 подобається це.
  24. Ivan Susanin

Ivan Susanin Obergefreiter

Повідомлення:
    77
    Адреса:
    Центральная Украина
    Доброго здоров"я, панове! Все пізнається в порівнянні. Щоб зрозумілішим був тест пана Похабича, виставлю тест на Garrett GTI-1500 з частотою 7,2kHz і катушкою 12,5 дюйма. А також тест Тріо-Проспектора частотою 11,5 kHz і катушкою DD-25 см.
    1) Garrett GTI-1500
    Тест по воздуху Garrett GTI-1500 моно-катушка 12,5 дюймов 7,2 mHz..JPG
    2) Тріо-Проспектор. По воздуху Трио-Проспектор DD-25см..JPG

tms, адольф7 та Старий Похабич подобається це.
  25. адольф7

адольф7 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    1.291
    Адреса:
    Харьков
    Харкевич подтянется разложит по полочкам. ☺️
    Надоело, купил Макро Рейсер и не парюсь. Надоели феериты, крути верти, нинаверти, не переверти.

solist, панас кантакузен та serega ermolia подобається це.
  26. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Саме так - тому ваші тести "ні про що". Бо порівняльні тести мають проводитися з однаковим набором мішеней. А у вас там однакового - лише 1 коп. СРСР. І що ж там з чим порівнювати?

alex.harkevitch, fedya_valki та Димыч 79 подобається це.