Обсуждение T-Rex turbo от niksat

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем niksat, 16 лис 2017.

1. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Не розумію що смішного в тому що камрад не може добитися такої глибини як тут пишуть? Це вже третій Вайтс у камрада. Всі працювали значно гірше ніж в рекламі.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
    3. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    4. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    5. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
  3. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти скажи камраду,нехай не скупиться і закопає 5 коп СРСР на 30 см,засипе ямку.Зробить мітку,якраз дощі пішли,через пару днів підійде до заритого з МД і махає над ціллю і крутить БГ,при тому коли голосніщий відгук піднімає датчик дальше від землі.І так до найбільшого виявлееня ціллі.Зробить на БГ мітку ,де було найглибше.Да і вже для зовсім тупих,перед тим як закопати монету,перевірити чи немає поряд інших цілей :D.Це буде оріентація для реального пошуку.На копі щоб не сильно заморочуватись з БГ,з цими налаштуваннями,перша глибока ціль,підлаштувати грунт в такій же послідовності.Там буде різниця пів поділки поділка,а можливо співпаде.Підсилення непотрібно закручувати до максиму.іноді це не накористь.....На пальцях для особливо обдарованних.Тут плакати потрібно,люди не зн6ають елементарного.Добавлю,у мене є невбиваєме поле,ЧК-Скіфи ,найглибша ціль котру я там знайшов ,біля 15 см !!! Зате після оранки кожен рік щось вилазить.Деякі МД там не відлаштовуються від грунту взагалі.Земля кругла ,а грунт різний.

Останнє редагування: 20 чер 2021
    Авдей, Gviga, cer та ще 1-му подобається це.
  4. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    В мене теж був товариш, який придбавши цей прибор, одразу починав панікувати, і всіма існуючими фразами його "хаяти"... Але після того як я йому настроював прибора, він був на сьомому небі від радості, і казав що це найкрутіший в світі прибор... Ця його "ейфорія" тягнулась аж раптом до того часу, поки якась з крутілок не зрушиться з місця... Тоді він знову починає панікувати, говорити що в нього щось сталось з прибором (зломався), матюкатись на чому світ стоїть... Після моєї відстройки - прибор знову найкращий в світі... Ми з ним перестали спілкуватись.., і прибор знову в нього "зломався"... Вже й продав його... Тепер ходить і мене обсерає, що я йому хринового прибора порадив купити (бо він в ньому не тямить).

П.С. Те ж саме й з твоїм камрадом... (Якщо чоловік безтолковий, то для нього абсолютно всі прибори будуть поганими).
    Хай користується Аською :D

Останнє редагування: 20 чер 2021
    Авдей, solovey_2005 та lacis67 подобається це.
  5. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Ви це серйозно написали? Приїхати на те місце де будете шукати. Закопали монету. На 30 см. Через пару днів знову приїхати туди. Налаштувати БГ не по відсутності реакції на грунт а по глибині. І тільки тоді можна копати! Можете нормально пояснити в чому проблема того новачка? В тому що потрібно було налаштувати БГ не по мінімальний реакції на грунт а по глибині на монету?

6. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Пояснюю останній раз: Вибираєш чисте поле, без металевого сміття (може бути в тебе за хатою, може бути через дорогу від хати, а можеш навіть з'їздити за 500 км. Це вже як сам забажаєш). Але щоб місце тесту було чисте, без металу.., і закопуєш там 5 коп ссср, на глибину 30-35 см... Тоді відстроюєш прибор по інструкції... А вже після цього, починаєш гратись (експериментувати) з ручками грунт-діскрим-чуйка... Але все треба крутити по чуть-чуть, по долі міліметра... А перш як щось крутити - треба хоч мінімальну тямку мати, щоб знати що і куди крутити... (Яка крутілка - на що впливає)

П.С. Цей прибор певно не для тебе... І не для твого камрада... Аська - ваші прибори.o_O

7. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    А проверить то место где будете проводить тест,надо на всех металах,.тоесть дискрим на ноль.Убедились что чернмета нема,то можна тестировать на монеты.Ато если так не перепроверите грунт то плачевныи результат можно получить.

Авдей, VVB10, alex.harkevitch та ще 1-му подобається це.
  8. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти справді тормозиш.чи прикидаєшся?:D.Ти хочеш глибоко ?Максимум реакція на ціль,грунт небуде заважати.Так як нерозумієш що робиш,напроти регуляторів після налаштування,поклади мітки.В полі тільки грунт підлаштовуй,на максимиальний відгук від ціллі.Ти незнав що на Деусі і інщих МД ,проробляють такий фокус з зміщенням БГ ?Йдіть з камрадом на підноску.у вас там краще буде виходити ,знати і думати непотрібно.Читай теми нетільки про Тірекс.Хоча прочитане потрібно усвідомити.Два дні,пішло ні на що.Зібрався по полях по 5 коп сіяти :D:smile_13:

cer, alex.harkevitch та gans1969 подобається це.
  9. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Я не тупий. А Ви бачу що мене не розумієте. Ще раз повторюю. Грунт - суглинок та глина. В грунті є багато каміння. Як налаштовувати Т-Рекса на такому глинистому грунті? По перше є проблемою точне налаштування бо на важкому грунті прилад регулюється грубо. Треба не крутити а тарабанити пальцями по ручці БГ щоб точно відлаштувати від грунта. Але то не є проблемою. Проблема в тому що через 2-3 метра грунт може сильно відрізнятися від того на якому відлаштували прилад. З Термінатором нема проблем. Махнув котушкою вверх-вниз і при потребі підкрутив БГ. А тут треба закопувати монету! Є запитання по справності - чи має змінюватися озвучування деяких залізних предметів якщо крутити лише одну ручку - чутливість?

Останнє редагування: 21 чер 2021
  10. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Ці настройки будуть універсальними, на всі грунти. (Через три метри не треба відстроювати грунт знову. Грунт (ручка гр-БГ практично залишається на тому ж самому місці, просто якщо починає "ложнячити", то трошки чуйку зменшуєш. І все!!!) А глина там, чи чорнозем, чи пісок, великої ролі не грає... Я відстроюю прибор в себе в
    помешканні, і веду пошук на будь-яких грунтах... Поекспериментувавши з прибором, я вже знаю приблизно в якому секторі має бути будь-яка ручка, і тоді набагато легше добитись максимальних результатів... На копі, перед тим як розпочати пошук (коли треба добитись максимальної глибини), знаходжу чисту ділянку і викопую ямку сантиметрів 40-50, і тоді доводжу настройку до максимума... А тоді вже починаю коп. Хоча.., мені вистачає й тої глибини, яку дає "хатня" настройка.

Останнє редагування: 21 чер 2021
    M_P та VVB10 подобається це.
  11. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    А чутливість зменшити на таккому грунті "РЕЛІГІЯ" недозволяє?.Всерівно глибоко небуде.Я колись давно,купив Тежона,лісовий пошук.При максимальних налаштуваннях,він підпрацьовував на ушільнений грунт.Варіантів два підлаштовувати грунт,або зменшувати "ТРЕШ".:D.що вибереш?

alex.harkevitch подобається це.
  12. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Звідкіля такі теорії? Крутили все що крутилося. Я не працював з Теджоном. Регулятор чутливості змінює звучання деяких залізних предметів чи ні?

13. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Прошу уточнення - це значить що Т-Рекс налаштований з магічним ножем має таку саму глибину як і Маска?

14. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    А звідки ти взяв ,що маска ГЛИБОКИЙ МД?:D
    Судячи з прочитаного ти ні з яким МД не працював :D

15. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Де я таке стверджував? Я запитав чи вони по глибині однакові. Довгий час я працював з Квазаром. Начитався відгуків про Термінатор Стафа і купив його. Квазар був набагато глибшим. Пробував як працюють інші металошукачі. Навіть деякі пробував підлаштовувати. Мені це цікаво. Я в дитинстві був радіоаматором. Паяв приймачі та інше. Навіть робив металошукача для металобрухту.

16. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти продай його . сам немучся,і над ним незнущайся :D.Замість того щоб йти пробувати шукати з МД,ти вишукуєш якісь недоліки.Чув про автомат АК,оце ВАЙТС чи тірекс :D .Я в дитинстві по деревах лазив,знов полізти в 60 років?:D.Йди в городи і пікай,хоча ти ні з яким МД нічого незнайдеш.Мої припущення були вірні.Думати що знаєш,і знати дві великі різниці.Тут почитай http://www.md4u.ru/viewforum.php?f=61&sid=d047494768408cb6cef4d0e45bfa9dd7

17. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Як тут прийнято звертатися? На ти чи на Ви? Бо буває що ображається коли у відповідь на ти пишу Ви. Це не мій прилад а камрада. Вони просять мене розібратися як його налаштувувати щоб працював як в рекламі. В мене зараз немає приладу. Думав купити Т-Рекс але після того як подивився відео з налаштування приладу склалося враження що мене дурять. Якщо крутити так баланс грунта як на відео то прилад або не побачить великі срібні монети або буде реагувати на грунт. У Т-Рекса дуже гостре налаштування. Ще спробую відлаштовуватися від ножа.

18. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Це у мене тільки таке враження що ти забрехався ? "В мене зараз немає приладу."""" і """ Ще спробую відлаштовуватися від ножа. ""??? На чому будеш прообувати? У тебе його немає! А якщо прилад камрада,і він звернувся до тебе,то він зробив дуже велику помилку :D.Того що ти ,не прикидаєшся.Замість ножа можеш взяти 5 КОПІЙОК УКРАЇНИ :D УСЬО :smile_13::smile_13::smile_13: ЯКЩО НЕ ЗНАЄШ ЩО РОБИШ,КРАЩЕ НЕ РОБИ!!!МЕНШЕ ШКОДИ БУДЕ!

Останнє редагування: 22 чер 2021
  19. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Це ж наскільки треба бути "ОБДАРОВАНИМ", щоб навіть відео по настройках не допомогло..? (Я не кажу вже про текстові пояснення)... Вибачаюсь. Не стримався...:mad::mad::mad:

20. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Якщо не можеш дати раду з цим прибором, то пришли мені... Я його відстрою, протестую, відзніму відео на глині, на піску, "освячу", напишу на бумажці на яких поділках має бути кожна ручка, і відправлю тобі назад. Але за твій рахунок пересил.

21. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Пане Соловей.2005 поводьтеся пристойно. Я читаю відповіді як контракти - уважно та прискіпливо до деталей. А Ви мене не розумієте. Чи як там правильно - ти мене не розумієш. Прилад купили камради і він зараз у них. Буде час виїдемо на природу і знову буду пробувати добитися такої глибини як в рекламі. Я буду налаштовувати.

22. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Передам камрадам твою пропозицію. Бо я вже не радий тому що взявся за цю справу. Є запитання по озвучці заліза - чи має регулятор чутливості змінювати звучання деяких залізних предметів в грунті?

23. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Может у вас горячие камни.Если так то настрои баланс г. феритом.Ручечку до конца влево,махаючи феритом ,крутим крутилочку бг.в право .Когда прибор перестанет реагировать на тои ферит,то перестаем крутить.Ставим меточку.Дискрим таким же макаром.Только вместо ферита будет гвозть.к примеру 100ка.Или пятак украинскии(по совету Соловья).Усиление на 8.Что еще там.Если есть треш,то ставим на 8тоже.Больше добавить нечего.Камрады уже подсказали

24. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    А яким чином регулятор чутливочті має справу до озвучки заліза??? Регулятором діскріму регулюють озвучку заліза. Якщо повертати діскрім в право, то залізо буде хрипіти і чим далі крутити, тим воно більше буде зникати. (Але крупне і плоске іржаве, залізні кільця, будуть в кольорі показувати... Та звук на них буде все-одно хриплий і різкий (не чистий), на колір звук мякий (чистий)... В трьохтональному режимі, звук буде переливчатий (всіма трьома тонами)). А ферит - то і є гарячі камні...

Авдей та kantakuzen подобається це.
  25. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Це не реклама. Це звичайний тест. Випала нагода під час тесту "опустити" Крузера... Був би поблизу Деус - "опустив" би й Деуса, Мінелаба всіх моделей, можливо й Маску з Сігнумом... Хоча ці всі прибори, деуси, мінелаби 3030,єтрек,експлорер,сорекси ака (бо сігнумів в нас тут немає),фішери 75, за гарети навіть не говорю, я "опускав" вже не одноразово, за допомогою Вайтса Ніксатовського... А це відео відзняв, щоб доказати що Т-Рекс не гірше Вайтса.

Авдей та kantakuzen подобається це.
  26. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Це треба так розуміти, що усі ваші "тести" фальсифіковані і не відповідають дійсності. То ж доведеться усіх їх вичищати з розділу?

Cladotrix та Незнайка855 подобається це.