Обсуждение T-Rex turbo от niksat

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем niksat, 16 лис 2017.

1. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Мотай стандартний,частоту перемикай кондесаторами.Краще реллє поставити.Буде двох частотний "ПЕРПЕРТІМ ":D.

fedya_valki подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. ОООчень легкий и надежный , также многие делают из него сверхлегкие карбоновые штанги для металлоис...
      2900 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного годографа V-BOX2,для балансных металлоискателей. К...
      270 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Ручний металодетектор SUPER SCANNER MD-30003B1 для охорони Доглядовий ручний металодетектор Super...
      499 грн.
    4. Залізний. Купував собі, але вже не треба
      80 грн.
    5. Х-Терра 30, без штанги, прибор рабочий , катушка моно 7.5
      3500 грн.
  3. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Є відео на якому видно як звучать залізні предмети при таких налаштуваннях дискріма, коли МД не чорнить фібули під грудками?

4. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Фибулы не чернят .Разве что рядом есть черняк.

alex.harkevitch подобається це.
  5. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Очередная татарка.,среди гвоздеи (кованых).по вди не очень смотрите.Есть цель ,есть контакт.Но по привычке на вди смотрю

Images:

IMG-5ad56e0972d1bf9c4c52c7a43f5448e2-V.jpg
    IMG-bc7332d97efa74dfdf40de2a45f79e6f-V.jpg
    Авдей та alex.harkevitch подобається це.
  6. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    100%!!!.На 6,6 кгц,чистий колір.Я їх колись кіло нашпортав на одному цікавому горбику.:D

Авдей, gans1969 та alex.harkevitch подобається це.
  7. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    По вди ,около фольги.Не пачка сигарет,а 1на1. см.кусочек фольги..По вди 7 -9.в плюс.

8. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    То виходить що Т-Рекс кращий Маски та Магнума по фібулах?

9. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Кращий. Бо в три рази дешевший. А роботу ту ж саму робить...

kantakuzen та gans1969 подобається це.
  10. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    кались.де тои горбик

11. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    А ти пробував з ними шукати? :D
    Уже усьо горбику,вилизали в 0,навіть шлаки зазбирали.:D

12. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А самОму зiбрати - зовсiм халява буде!:smile_12:
    А разнос частот там как? Я кондёры в стандартном планировал разместить в самом датчике, по аналогии с оригиналом Вайтсовских датчиков!:smile_12:

13. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    На високу частоту вже е Маска-4 на 18кГц, мене поки що повнiстю задовiльнюе, але душа бажае кращого!:D:smile_12:

14. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Якщо підходити до МД з цінової політики,шанс також виконує ті самі завдання.По Масці,вона для темпераментних людей :D.Ціллі до 30 см можна бігати як з вінником,чує глибоко, адекватно монети гуртом в грунті чого не вміють робити навіть бренди :D,з Вайтсом потрібно шукати вдумчиво!Чує глибоко,на засмиічинних місцях ,кольорову ціль можна легко пропустити.Побудова фільтрів різна.По конденсаторах,вчи-вчи одні 22222! 15 кгц в датчику,6.6 комутуй в блокові.ДД-26 максимальний.На 12 кгц 30-ка працює адекватно,півторак чує в грунті 30 см.Моточні дані дивись в темі.По обговорюваному МД,в рках не тримав,на мій погляд вдосконалений Вайтс ,з прибамбасами,більш комфортний пошук,три тони,візуальна індефікація.На вищій частоті чує низькопровідне дрібне.Недоліки !Пошук вдумчивий!Сам не копає,потрібно брати з собою лопату.:D

Авдей, kantakuzen, gans1969 та 2 іншим подобається це.
  15. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Таке враження що є два види Т-Рексів. Один - дуже глибокий який не зачорняє фібули та мідь. А другий вид по глибині як Квазар та має проблеми з міддю або фібулами на суглинку. Перший вид бачу в цій темі. А другий вид бачив своїми очима в полі. Не може ж бути такого щоб прилад на максимальній чутливості накрученої до ложняків так сильно відставав від того що бачу в цій темі? Чи є якась важлива деталь про яку не знають звичайні покупці?

Komerat подобається це.
  16. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Враження невірне,є кілька видів і підвидів користувачів.Ті в кого МД чують глибоко,пробують і розібрались з налаштуваннями (УСІ МД)!А є такі котрі нерозуміють що роблять,або думають що знають.Звичайні покупці шукали раніше з аськами там непотрібно відлаштовувати грунт.Нерозуміння того що робиш і для чого ти це робиш,дуже сильно впливає на глибину виявлення цілей :D.Достатньо зробити повноцінний бічний шурф,і погратись з налаштуваннями,і йти в поле як дядько,з розумінням як глибоко і що буде чути .МД!А можна розповідати на форумах який поганий МД,бо я незнаю що з ним робити.У мене уже десяток камрадів копають з 800 -ми,зачищають поля в 0!Ти хочеш за три рублі ,ідеальний діскрім і щоб він при тому ще сам копав.Копай яму пів метра,бий бічні шурфи по 30 см і вивчай МД.

Авдей, kantakuzen, alex.harkevitch та ще 1-му подобається це.
  17. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Мав Термінатор Тріо. З ним все зрозуміло. Накручую чутливість до ложняків і по трохи зменшую поки не перестане реагувати на рухи в повітрі.Піднімаю і опускаю котушку над землею і шукаю таке положення баланса грунта в якому буде мінімальною реакція на грунт. Пробував таким чином настроїти Т-Рекс. Результат зовсім не такий як в цій темі. Хлопці казали що настроювали по інструкції виробника. Що можна було зробити не так як треба щоб прилад сильно поступався тому що показаний в цій темі? Казали що й попередні моделі чорнили.

18. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я не мав термінатора і небуду мати.Я тобі дав пораду,що маєш зробити,ще добавлю швидкість маху над ціллю має значення,на якій швидкості почуєш ціль за перший мах.Якщо з цим розберешся,продовжим діалог.А поки я бачу ти розраховував що МД буде сам шукати.Не існують такі.

kantakuzen та alex.harkevitch подобається це.
  19. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    З Маскою 4 про, мій колега ходить... Прибор нормальний. Має дві частоти, але колега постійно веде пошук на 18 кГц. Я ним не пробував шукати, але все те що бачить Маска, те ж бачить і Т-Рекс...

20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Вам там з вашої ями видніще :D.Хтось зробив і Я зробив,різницю бачиш?Я дуже часто шукаю на нижчій частоті за 18 кгц.Там камрад з тірексом неможе розібратись,немає гарантії що колега розібрався з Маскою :D.І як на тірексах на масках,раз на раз неприходиться :D.Тебе звинувачують.що ти знімаєш художнє кіно.Візьми два тірекси(чи вайтса),покажи що 1:1.Думаю таких дискусій небуде виникати.Добавлю,запіхни монетку гуртом в грунт,потестуй Маскою і чим зхавгодно крім ГМП,і побачиш різницю.Знаєш як радує,коли йдеш по слідах какмрадів і копаєш після них монети?:D

Останнє редагування: 20 чер 2021
  21. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Колега "смишльонний", думаю що розібрався, і не погано.:D На гурт монети не пробував...(Точніше пробував, але давно) При нагоді спробую порівняти з Маскою. А як ходити по слідах камрадів і піднімати монетки, я знаю:D... З того часу знаю, як почав Миколиними приборами користуватись:beer:.

22. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Коли я підняв вайтсом пятирубльовку.оди автор запропонував,мені всіх обманути і написати що я знайшов його ЧУДОМ!Шукаєм вдумчиво,і нічого непропустим.Да на масці також є крутілка ГРУНТУ!!!

23. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    :D:D:beer::beer::beer:

24. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    А можна не сваритися а написати в чому помилка того новачка що не зміг Т-Рексом добитися кращих результатів чим на відео в цій темі?

25. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Та ми й не сваримось... Ми просто іронізуємо з таких "спеціалістів"... Про яку помилку ви питаєте..? Прибор треба відчувати, щоб його гарно настроїти... Як сказав Соловей, потрібно викопати "шурф" на з пів метра, а тоді експериментувати з настройками, на максимальну глибину різних "закладок". От і все. Це не Аська, що з неї не можна вижати чогось більшого, як в неї "закладено"... Це прибор з потенціалом, і з нього можна вижати гарні результати. Просто треба "погратись" трошки... Помилка тих користувачів в тому, що вони поводяться з цим прибором, як з Аською.:eek:

solovey_2005 подобається це.
  26. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    В тому.що його виставили на посміховисько.як клоуна!Він перший раз взяв МД в руки і погодився.добровільно на те щоб народ мав над ким повеселитись.Там БГ є в МД,потрібно було крутити той грунт на максимальний відгук від ціллі,він слухав такого самого дебіла як сам,ржачка на довго!Про два мудака з одного кишлака .:D.Я вище написав .один розумний в компанії попався.відмовився крути -крутілки.

kantakuzen, gans1969 та alex.harkevitch подобається це.