Обсуждение T-Rex turbo от niksat

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем niksat, 16 лис 2017.

1. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Украина
    Отож і в мене в одному тоні не вийшло, спробую в чистому полі відзняти, порог стояв десь по середині, якщо я не помиляюсь.

2. Цікаві лоти

1. Предлагаем вам вот такой прибор - остался от бывшего камрада . Продает внучка после ухода деда в мир...
      650 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного годографа V-BOX2,для балансных металлоискателей. К...
      270 грн.
    3. На продаж: металошукач Vallon VMC1, можливий обмін на Vallon VMC4 в такому ж стані. Стан: новий, пов...
      160000 грн.
    4. Продам металошукач Pirat TL (Пірат ТЛ), прилад у хорошому стані, справно працює та гарно себе показу...
      1000 грн.
    5. Это современный микропроцесорный универсальный импульсный металлоискатель. Использование прибора в к...
      1300 грн.
  3. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    спробуйте додати порог
    відгук з глибини має бути гучнішим, та сама глибина повинна зрости
    в мене завжди на максимумі

Авдей подобається це.
  4. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Украина
    Нещодавно і я це зрозумів, зараз ходжу на максимумі також, треба буде порівняльний тест забабахати ))), затягує.

Авдей подобається це.
  5. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Також ходжу на максимумі, але інколи напрягає, тому що не чути чи глибоко... А таки би копав сміливіше та глибше) В наушниках можна сміло гратися з порогом а от без краще на максимумі...

Авдей, Саня ZP.UA та Иван1974 подобається це.
  6. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Украина
    До речі про навушники, на цих вихідних попробував в навушниках, так там дійсно є різниця, пропустити сигнал то вже буде проблематично ))

7. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Да , но если перекрутить порог то все сигналы усиливаются, в том числе и не нужные пи-пи .Для меня оптимальныи вариант 7.6 .Как по книжке \не тихо и не громко\

8. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    У мене шкали немає. Але щоб відчувати різницю то я ставлю крутілку паралельно блоку а потім чучуть вертаю до низу, от тоді получається ловити сигнали по звуку, якщо рівно блоку і вище то звучить майже одинаково.

Але зазвичай ходжу на максимумі, якщо кольоровий сигнал то він і так буде сидіти неглибоко, а от металевий тоді вже скручую порог і слухаю де він знаходиться, ще інколи загрубляю грунт перевіряючи вді більше 70+, якщо вді не змінилося в мінус, і не затихло при БГ 5-6 то щось цікаве, якщо в мінус і затихло то іржаве або гарячі камні...

gans1969, kadet1705, Иван1974 та ще 1-му подобається це.
  9. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Украина
    Так. якщо ВДІ закидує далеко за 70, то 100 % шмурдяк, а якщо ще плигає як скаженний, то взагалі не копаю, п'ятак Катерини б'є до 74, але там стабільний сигнал, шмат бронзи на 2,5 кг тримало до 50, а от тонке срібло (полторак) чітко 15 і все, а пізненьке срібло 46, якось так.
    До речі золота обручка також була в діапазоні 15-18.

Ваня_ подобається це.
  10. vladokop

vladokop Gefreiter

Повідомлення:
    80
    Адреса:
    киев
    есть вопрос можно ли собрать под заказ тирекс-турбо на приставке годограф Ссылка на схему, печатку, форум и т.д http://www.md4u.ru/godo.html

11. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    А смысл? Там ВДИ с головой хватает и звука.

Саня ZP.UA та Иван1974 подобається це.
  12. vladokop

vladokop Gefreiter

Повідомлення:
    80
    Адреса:
    киев
    больше инфы что за обект толщина размер как на ака сигнум

13. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Для кого как, на Вайтсе всё это отлично показывает звук и ВДИ, я например редко ошибаюсь в том что именно находится под катушкой, за 2 сезона я прибор выучил на 5 с плюсом.

Саня ZP.UA подобається це.
  14. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Украина
    Доброго времени камрады, снял видео теста тритона на шаблоне с гвооздями, прошу взглянуть что из этого вышло
    с Уважением.

M_P, niksat, Ваня_ та 4 іншим подобається це.
  15. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Тест цікавий получився, що цікаво чим більша кольорова ціль тим краще прибор відсікає чорнину, тобто краща провідність на кольоровий метал получається, думаю частота вища і датчик меньший ще б краще справилась з даним тестом. Там запитували у відео про тест з іншими МД - я думаю будь-який тест-порівняння з іншим МД буде цікавим) Таке питання виникло до всіх, як ви визначаєте де знаходиться знахідка? Крайом датчика до сигналу, бо інакше я не вмію?

16. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Украина
    Дякую за відгук, завтра якщо нічого не завадить то зроблю як і говорив на три прибора.
    Сьогодні були на битому перебитому полі, без знахідок не лишились, зліплю відео викладу, хоча перед нами були з аською та тєркою, то лишились без знахідок, ми ж тритонами наколупували трошки кольорових цілей.
    Зліпив люди говорили (з брендовими МД) що там кольорових сигналів взвгалі вже немає, але маємо те що маємо, завтра буде тест с трьома різними приладами на шаблоні з цвяхами, і відео з розвідки нового місця.

maxim, niksat, Diversantik та 3 іншим подобається це.
  17. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Що "наколупували" то "наколупували") Земля жесть... Там у відео камрад шукав знахідку, без піна, двома руками декілька раз брав землю, це так завжди? А не простіше крайом катушки підловити де починається сигнал і там шукати? Наприклад я своєю дд26 завжди "крайом" вишуковую де починається сигнал а тоді вже гребу жменями землю перед катушкою)

18. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Украина
    Та то він щось тупконув ))) я зазвичай знаходжу швидше. До речі, сьогодні на копі відзняв тест як і обіцяв на три прибора тєерка 705, ася 250 та тритон, був трохи здивований, зараз зліплю відео та покажу.
    На жаль знахідок не було, поїхали на нове місце за 49 км, а там все соняшником засаджено.

Ваня_ подобається це.
  19. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    У меня цель ровно по центру датчика, если это монета, если продолговатый предмет то могут быть небольшие отклонения от центра.

20. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Я думаю ви мене не зрозуміли... Я чіпляю крайом катушки цілі, тобто коли починає сигналити то ціль на краю катушки. У Вас що сигналить, строго, коли по центру датчика ціль?

21. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Украина
    Я добре Вас зрозумів, в мене так само як і в Вас, якщо я хочу більш чітко визначити ціль, то визначаю по краям катушки, а в загалі я вже пристосувався визначати по центру.
    з Повагою.

22. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Если речь идет о точном определении цели то я делаю махи крест на крест, и таким образом нахожу точно цель под датчиком, а как цеплять цели я без понятия, просто звучит сигнал а потом уже проверяешь точное положение цели махами катушки.

23. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Украина
    Після копу напевно не відпочив, подумав що питання мені )))

24. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Я тоже только с копа, с ночёвкой ездили))) У меня 5 монет среди них 3 коп 1865г остальные ранние советы, у камрада Аська нашла только пару поздних советин, хоть к прибору была прикручена навороченная катушка Нел Тандер. Шмурдяк в виде кучи гильз и поясков со снарядов не в счёт))

25. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Украина
    Камрады, предлагаю Вам посмотреть данное видео в котором я провесл сравнительный тест трех приборов, терки 705, аси 250 и нашего тритона, будет желание подписывайтесь, планирую развивать канал.
    с Уважением.

M_P, niksat, Gviga та 3 іншим подобається це.
  26. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Треба попробувати такий спосіб, бо я ловлю крайом сигнал а тоді копаю і так само шукаю знахідку...

Підписався мабуть з перших, з другого вашого каналу можна відписатися?))) А якщо на Тірексі вирізати діскрімом ті цвяхи який буде результат?