Обсуждение не профильных вопросов TGSL от Б.Г.С

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Shurik22, 26 бер 2017.

1. LEXXX

LEXXX Oberstleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.983
    Адреса:
    Земля Королевы Мод
    В таком корпусе?

Cladotrix подобається це.
    1. Котоновий двосторонній чорний берет з кубинською символікою (національний прапор та комуністична зір...
      90 грн.
    2. Берет в гарному стані. Колись, придбав для колекції
      245 грн.
    3. берет ,шерстяний.Mil Tek зелений.в/с. Німеччина.54. Б/в. перешлю поштою на ваш вибір,оплта на карту...
      120 грн.
    4. берет болоневий.розм 52.стан б.в,без пошкодженнь. перешлю поштою.оплата пересилки за покупцем.
      25 грн.
    5. Берет Армии Франции р. 56. Материал натуральная шерсть. Состояние идеальное. Цвет темно синий. Фран...
      800 грн.
  2. Макс Цукерман

Макс Цукерман Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.162
    да

Cladotrix та LEXXX подобається це.
  3. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212

че? тесоро глючить, та я ним відходив , нормальний мд, що по чорняку, що по цвітняку.:beer: ясний перець що 14 кгц вам 50 см на манетку недасть,

Сорекс по показникам майже такий як і сабля тіко добавили годограф і функцію винос мозгу- рв-кт.

Я скажу чого аська удєлує тесоро, тому що жоден копач з аською небігає а копає майже все підряд, по там реально сігменти плигають, ще ця озвучка.

fires, zepe11in, LEXXX та ще 1-му подобається це.
  4. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Пройденый этап. Я себе другую гравицапу нашёл. Лажу вокруг БП импульсного 12 в и 2а, не могу дупля отбить как напряжение с 12,5в до 14,5 для кислотника. В инете два варианта видел стабилитрон менять и сопротивление подпаивать.Только он на 15в чё его менять, непонятно как держит 12,5, наверно сопр надо. С током то проще вроде через лампочку запустить. Кто что подскажет из спецов?

zepe11in, LEXXX та Shurik22 подобається це.
  5. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :rolleyes: а мо просто зробить інший бп на 14 В?

LEXXX та Shurik22 подобається це.
  6. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Часу нема, я поки адронний коллайдер доробляю то хотів шоб пошвидше.

Кіла2013, LEXXX, Shurik22 та ще 1-му подобається це.
  7. Figaro UA

Figaro UA Feldwebel

Повідомлення:
    255
    Адреса:
    Україна
    Немає нічого надто складного, та й для колайдеру може бути помічне.
    Пошук у гууглі за step up step down dc dc converter.
    Підібрати щоб робочі частоти "гармошками" не гадили МД, зарукоблудити екранувальний кожух та типові феритові фільтри.
    Перевага таких перетворювачів у тому, що незалежно від вхідної напруги з акумів (типово - вхід від 4 до 32 вольт) можливо (налаштуванням викруткою) отримати стабільних від 5 до 35 вольт.
    Недолік - потрібні рукоблудні фільтри та екранування, розумне фізичне розміщення, щоб не гадило по живленню та магнітній складовій на електроннику і котушку.

LEXXX та Cladotrix подобається це.
  8. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :rolleyes: ви того якось трішки обережніше цей раз, бо останній запуск хаос он дивіться який вніс, ніяк діру часового апокаліпсису заштопать неможу,:beer:

:rolleyes: може все таки паяйте бп ?

LEXXX подобається це.
  9. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Дякую, але Ви дещо не зрозуміли. Є блок живлення 12,5в на виході, а я хочу підняти до потрібного 14,5в для зарядки кислотного акума, як для скутера, так можливо і мд , якщо переведу на 12в 1,3а. Струм можна регулювати вже підключеною послідовно лампочкою потрібного номіналу.

10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Це диверсанти, Ромачик з котом. Можливо компетентні органи читають, то нехай знають..

cer та LEXXX подобається це.
  11. Figaro UA

Figaro UA Feldwebel

Повідомлення:
    255
    Адреса:
    Україна
    Тю! Так це ще простіше!
    Немає потреби у кожусі та фільтрах (бо безпосередньо МД цим пристроєм не живиться). Єдине що - можливо буде потрібен радіатор на мікросхему-перетворювач. Ліпиться любий прийнятний (треба трішечки розуміння, та читання мануалів щодо теплових потужностей розсіювання конкретної мікросхеми у конкретному типорозмірі корпусу) та двосторонню теплопровідну "самоклейку" "для процесорів".
    Звичайний "гарний" пластиковий корпус з "радіобазару", у якому все зручно розміститься.
    Отримуєте: універсальний пристрій для зарядження Ваших акумів від будь-якого прийнятного за струмом джерела живлення.

UPD: прогавив, що Вам потріно ще й обмеження струму заряджання. А якщо пристрій стане дорожчим ще на 60 грн? А ще й зможе відсікати заряджання по напрузі акумів? :)
    Ще один кітайпромовський модуль послідовно з перетворювачем, або комбінований модуль, який містить в собі усі необхідні властивості (такі - рідкість у такому поєднанні).

Останнє редагування: 27 бер 2017
  12. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Як би це попростіше.. Коротше замовлення в інеті для мене зараз дещо проблематичне. Замовив би нормальне зарядне і акум і не парився, поки що ліплю з наявного, будем вважати що для розваги.

cer та LEXXX подобається це.
  13. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Николаевская.обл. с. Татьяновка

14. Figaro UA

Figaro UA Feldwebel

Повідомлення:
    255
    Адреса:
    Україна
    Я все потрібне придбав в нас. Звісно, дорожче, ніж в китайців, але не так щоб настала амфібійна асфіксія.
    Зробив такий-собі "кубик електроніка" з двох модулів - перетворювач для живлення, та модуль заряджання акумів з обмеженням струму та верхньої напруги. Два модулі обійшлись у 120 грн, дрібня різна (роз'єми, дроти, вимикачі, радіатори (оброблено пилкою та рашпілем :) ), самоклейки, ) - не знаю в скільки, бо все було у господарстві :)

15. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    :rolleyes:o_O Ты это сейчас с кем разговаривал?! Какой там дроссель, я и слов то таких боюсь.
    Поищу сопротивление задающее напряжение в импульсном медодом научного тыка. Подгружу паралельно резистор большого номинала, и сопротивление в точке незначительно упадёт и будет R=R1R2/R1+R2. Должно упасть и напряжение. Если это произойдёт то точка найдена. Сопротивление выпаивается и ставится переменник, крутим до напряжения 14,5в. Выпаиваем, меряем номинал, подбираем проволочное сопротивление такое же и всё. По идее так. Кондеры ещё с запасом по вольтажу не мешало бы, а то 16в веры нет.

16. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Мені до нової пошти та банкомату якщо перти зумисне за замовленням то вийде дорожче ніж сумма замовлення. Мені не наскільки воно впирається. А укрпоштою і накладним платежем гемор і мало хто згодиться.

17. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Можно и таким путём попробовать, кондёры поставь на 50в .

18. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Тоже аналогичная ситуация ,заказать не проблема а вот забрать получается в три раза дороже, Вчера заказал втулки на трактор на ось качения , сами втулки 260 грн + сьездить за ними еще на 200 надо машину заправить , а там + пересылка та обратный перевод денег. вот и получается что второй комплект втулок пошел по п***де.А всё из за тог что живу в таком месте куда шапкой не кинь везде 100 км что до Николаева, что до , Херсона, что до Кривого рога.

Валерий Ч, LEXXX та Cladotrix подобається це.
  19. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Ну в райцентре НП за 30км. Но учитывая , что машину нанимать надо то дороже чем заправить свою до Николаева. И это раз переть , если наложкой, а если нет? Тогда два раза, один к терминалу банка для предоплаты, и второй уже забрать посылку.

Shurik22 та LEXXX подобається це.
  20. zepe11in

zepe11in Oberfeldwebel

Повідомлення:
    653
    Адреса:
    Рубежное
    Значит друзей там заводите чтобы платили-передавали :beer:

Cladotrix, Shurik22 та LEXXX подобається це.
  21. LEXXX

LEXXX Oberstleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.983
    Адреса:
    Земля Королевы Мод
    Не коммуникабелен совсем.

Cladotrix подобається це.
  22. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Так и делаем но лишний раз и людей не охота за*****ть. А бывают ситуации что надо лично самому посмотреть покрутить в руках .

Cladotrix та LEXXX подобається це.
  23. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Зато тактичный, не то шо ты, такое про меня говорить... :(
    Всё есть, и знакомые и всякое такое. Но один х
    за посылкой ехать, даже если проплатят. И напрягать не люблю, лучше самому..

Валерий Ч, Shurik22 та LEXXX подобається це.
  24. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Что то я еще Рому в курилке не наблюдаю где то он потерялся. Без него как то скучно.

роман25 та LEXXX подобається це.
  25. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Если любого то знаю одного, Ромачик . Всё время тут тусит, только он злой.

LEXXX подобається це.