Обсуждение не профильных вопросов TGSL от Б.Г.С

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Shurik22, 26 бер 2017.

1. LEXXX

LEXXX Oberstleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.983
    Адреса:
    Земля Королевы Мод
    В таком корпусе?

Cladotrix подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 6 шт.)
      Микроскоп 9595W для смартфона, увеличение в 60 раз Очень удобный, карманный микроскоп с большим ув...
      175 грн.
    2. Каліматор новий в коробці з всіма паперами і комплектацією(куплявся в сша) ціна така як на коробці!...
      25000 грн.
    3. Pvs7 gen3 зелений фосфор в чудовому стані норотос в комплекті еоп без плям і точок лінзи чисті без п...
      41000 грн.
    4. Продам англійський бінокль , компактний , з гарною оптикою , картинка чітка. Корпус алюмінієвий , ко...
      1050 грн.
    5. Компактний монокуляр 10-30x25 є одним з найкращих оптичних монокулярів для туризму, полювання чи риб...
      800 грн.
  3. Макс Цукерман

Макс Цукерман Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.162
    да

Cladotrix та LEXXX подобається це.
  4. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212

че? тесоро глючить, та я ним відходив , нормальний мд, що по чорняку, що по цвітняку.:beer: ясний перець що 14 кгц вам 50 см на манетку недасть,

Сорекс по показникам майже такий як і сабля тіко добавили годограф і функцію винос мозгу- рв-кт.

Я скажу чого аська удєлує тесоро, тому що жоден копач з аською небігає а копає майже все підряд, по там реально сігменти плигають, ще ця озвучка.

fires, zepe11in, LEXXX та ще 1-му подобається це.
  5. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Пройденый этап. Я себе другую гравицапу нашёл. Лажу вокруг БП импульсного 12 в и 2а, не могу дупля отбить как напряжение с 12,5в до 14,5 для кислотника. В инете два варианта видел стабилитрон менять и сопротивление подпаивать.Только он на 15в чё его менять, непонятно как держит 12,5, наверно сопр надо. С током то проще вроде через лампочку запустить. Кто что подскажет из спецов?

zepe11in, LEXXX та Shurik22 подобається це.
  6. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :rolleyes: а мо просто зробить інший бп на 14 В?

LEXXX та Shurik22 подобається це.
  7. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Часу нема, я поки адронний коллайдер доробляю то хотів шоб пошвидше.

Кіла2013, LEXXX, Shurik22 та ще 1-му подобається це.
  8. Figaro UA

Figaro UA Feldwebel

Повідомлення:
    255
    Адреса:
    Україна
    Немає нічого надто складного, та й для колайдеру може бути помічне.
    Пошук у гууглі за step up step down dc dc converter.
    Підібрати щоб робочі частоти "гармошками" не гадили МД, зарукоблудити екранувальний кожух та типові феритові фільтри.
    Перевага таких перетворювачів у тому, що незалежно від вхідної напруги з акумів (типово - вхід від 4 до 32 вольт) можливо (налаштуванням викруткою) отримати стабільних від 5 до 35 вольт.
    Недолік - потрібні рукоблудні фільтри та екранування, розумне фізичне розміщення, щоб не гадило по живленню та магнітній складовій на електроннику і котушку.

LEXXX та Cladotrix подобається це.
  9. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :rolleyes: ви того якось трішки обережніше цей раз, бо останній запуск хаос он дивіться який вніс, ніяк діру часового апокаліпсису заштопать неможу,:beer:

:rolleyes: може все таки паяйте бп ?

LEXXX подобається це.
  10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Дякую, але Ви дещо не зрозуміли. Є блок живлення 12,5в на виході, а я хочу підняти до потрібного 14,5в для зарядки кислотного акума, як для скутера, так можливо і мд , якщо переведу на 12в 1,3а. Струм можна регулювати вже підключеною послідовно лампочкою потрібного номіналу.

11. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Це диверсанти, Ромачик з котом. Можливо компетентні органи читають, то нехай знають..

cer та LEXXX подобається це.
  12. Figaro UA

Figaro UA Feldwebel

Повідомлення:
    255
    Адреса:
    Україна
    Тю! Так це ще простіше!
    Немає потреби у кожусі та фільтрах (бо безпосередньо МД цим пристроєм не живиться). Єдине що - можливо буде потрібен радіатор на мікросхему-перетворювач. Ліпиться любий прийнятний (треба трішечки розуміння, та читання мануалів щодо теплових потужностей розсіювання конкретної мікросхеми у конкретному типорозмірі корпусу) та двосторонню теплопровідну "самоклейку" "для процесорів".
    Звичайний "гарний" пластиковий корпус з "радіобазару", у якому все зручно розміститься.
    Отримуєте: універсальний пристрій для зарядження Ваших акумів від будь-якого прийнятного за струмом джерела живлення.

UPD: прогавив, що Вам потріно ще й обмеження струму заряджання. А якщо пристрій стане дорожчим ще на 60 грн? А ще й зможе відсікати заряджання по напрузі акумів? :)
    Ще один кітайпромовський модуль послідовно з перетворювачем, або комбінований модуль, який містить в собі усі необхідні властивості (такі - рідкість у такому поєднанні).

Останнє редагування: 27 бер 2017
  13. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Як би це попростіше.. Коротше замовлення в інеті для мене зараз дещо проблематичне. Замовив би нормальне зарядне і акум і не парився, поки що ліплю з наявного, будем вважати що для розваги.

cer та LEXXX подобається це.
  14. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Николаевская.обл. с. Татьяновка

15. Figaro UA

Figaro UA Feldwebel

Повідомлення:
    255
    Адреса:
    Україна
    Я все потрібне придбав в нас. Звісно, дорожче, ніж в китайців, але не так щоб настала амфібійна асфіксія.
    Зробив такий-собі "кубик електроніка" з двох модулів - перетворювач для живлення, та модуль заряджання акумів з обмеженням струму та верхньої напруги. Два модулі обійшлись у 120 грн, дрібня різна (роз'єми, дроти, вимикачі, радіатори (оброблено пилкою та рашпілем :) ), самоклейки, ) - не знаю в скільки, бо все було у господарстві :)

16. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    :rolleyes:o_O Ты это сейчас с кем разговаривал?! Какой там дроссель, я и слов то таких боюсь.
    Поищу сопротивление задающее напряжение в импульсном медодом научного тыка. Подгружу паралельно резистор большого номинала, и сопротивление в точке незначительно упадёт и будет R=R1R2/R1+R2. Должно упасть и напряжение. Если это произойдёт то точка найдена. Сопротивление выпаивается и ставится переменник, крутим до напряжения 14,5в. Выпаиваем, меряем номинал, подбираем проволочное сопротивление такое же и всё. По идее так. Кондеры ещё с запасом по вольтажу не мешало бы, а то 16в веры нет.

17. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Мені до нової пошти та банкомату якщо перти зумисне за замовленням то вийде дорожче ніж сумма замовлення. Мені не наскільки воно впирається. А укрпоштою і накладним платежем гемор і мало хто згодиться.

18. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Можно и таким путём попробовать, кондёры поставь на 50в .

19. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Тоже аналогичная ситуация ,заказать не проблема а вот забрать получается в три раза дороже, Вчера заказал втулки на трактор на ось качения , сами втулки 260 грн + сьездить за ними еще на 200 надо машину заправить , а там + пересылка та обратный перевод денег. вот и получается что второй комплект втулок пошел по п***де.А всё из за тог что живу в таком месте куда шапкой не кинь везде 100 км что до Николаева, что до , Херсона, что до Кривого рога.

Валерий Ч, LEXXX та Cladotrix подобається це.
  20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Ну в райцентре НП за 30км. Но учитывая , что машину нанимать надо то дороже чем заправить свою до Николаева. И это раз переть , если наложкой, а если нет? Тогда два раза, один к терминалу банка для предоплаты, и второй уже забрать посылку.

Shurik22 та LEXXX подобається це.
  21. zepe11in

zepe11in Oberfeldwebel

Повідомлення:
    653
    Адреса:
    Рубежное
    Значит друзей там заводите чтобы платили-передавали :beer:

Cladotrix, Shurik22 та LEXXX подобається це.
  22. LEXXX

LEXXX Oberstleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.983
    Адреса:
    Земля Королевы Мод
    Не коммуникабелен совсем.

Cladotrix подобається це.
  23. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Так и делаем но лишний раз и людей не охота за*****ть. А бывают ситуации что надо лично самому посмотреть покрутить в руках .

Cladotrix та LEXXX подобається це.
  24. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Зато тактичный, не то шо ты, такое про меня говорить... :(
    Всё есть, и знакомые и всякое такое. Но один х
    за посылкой ехать, даже если проплатят. И напрягать не люблю, лучше самому..

Валерий Ч, Shurik22 та LEXXX подобається це.
  25. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Что то я еще Рому в курилке не наблюдаю где то он потерялся. Без него как то скучно.

роман25 та LEXXX подобається це.
  26. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Если любого то знаю одного, Ромачик . Всё время тут тусит, только он злой.

LEXXX подобається це.