Обсуждение Makro Racer - Makro Racer 2

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Бек, 27 гру 2016.

1. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Пляжний коп. Ходив в режимі "Два тона", але баланс грунту робив в режимі "пляж", чутливість 89, Ай-Ді фільтер 19, озвучка 5тонів.
    Срібний брослет давав чіткий сигнал "ВДІ 51", на глибині штика фіскарика, а срібна медаль Материнства, залягала набагато глибше (викопав за третій раз) значення ВДІ 92. (якість фото не супер, бо з мобільного) Більше інформації і звіти тут: https://vk.com/makroracer

Images:

1.jpg
    2.jpg
    Бек подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      180 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя Шанс (Chance). Импульсн...
      190 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Крот 2/3-XM. Балансн...
      190 грн.
    4. ОООчень легкий и надежный , также многие делают из него сверхлегкие карбоновые штанги для металлоис...
      2900 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Соха C-3TD-M,. Балан...
      170 грн.
  3. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    Сьогодні коп, ходив у всіх металах спочатку :smile_6: скільки металолому, ВДІ 20 високий тон, перейшов на 2 тони, чуйка 70, йшов за копарями пед мною, сигнал ВДІ 82, хоп і наконечник ( майже на ладонь глубина, скажем грубо 16-18 см.) , ВДІ 52 маленька мідяшечка см 5- 7.

По ходу вже 19+5 =24+5 год + 5 год = 34 години, год. акуми на місці.:beer:

Images:

P1030956.JPG
    P1030961.JPG
    P1030962.JPG
    P1030963.JPG
    P1030964.JPG
    P1030965.JPG
    P1030966.JPG
    P1030967.JPG
    P1030968.JPG
    P1030970.JPG
    P1030991.JPG
    Юрій Д та Wolfgrey подобається це.
  4. shmayks

shmayks Feldwebel

Повідомлення:
    250
    А може нак 52,а мiдяшка 82?А то шкала ВДI перекручена виходить.

5. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :( таки перекручена.:beer: інший наконечник, ширший ВДІ 48-53.

6. shmayks

shmayks Feldwebel

Повідомлення:
    250
    На Т2 теж такi показники на основну массу.Може вiн мiдний?

7. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    сплав .:beer:

Юрій Д подобається це.
  8. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Вчора, був на копі. Попалась одна єдина монетка і та "какаль" значення VDI "83",глибина залягання - 20см... Замітив, що пластини від гноєтранспортера теж чітко дають сигнал VDI "83"...

Images:

1.jpg
    ejnalej та Бек подобається це.
  9. shmayks

shmayks Feldwebel

Повідомлення:
    250
    Ясно.Все так як в Т2.Менi ще по кр-залiзу подобаеться ходити з Т2.Ножикi,накi прикольно копать.

10. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Сьогоднішній коп, трохи монеток, і два кабанця.:beer: глубина порядка 70 см, такшо по війні теж з рейсером можна ходити, ВДІ 82.:beer:

Images:

P1040003.JPG
    P1040004.JPG
    P1040015.JPG
    Юрій Д подобається це.
  11. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    В мене схожа була ситуація з рейсером на глибині приблизно 70см.. ВДІ стабільне 93... І тут БАЦ!!! Сокира Київської Русі...

Images:

1111.jpg
    Бек подобається це.
  12. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Всім рейсероводам [​IMG]!!!
    Погода, була, просто жах... але бажання покопати перемогло...
    Мій ( https://vk.com/koschei20m ) спільний Коп 10.12.2017 з камрадом ( https://vk.com/id408056413 ).[​IMG] Боєва сокира КР, залягала на глибені 20см., ВДІ показувало 83... Вирішив копнути і не дарма ось результат на двох :

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
    meag та Бек подобається це.
  13. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Ножичок теж вискочив на 25 см. Щось передумав продавати таки. Кулі свинець з мілкашки, дроб см 10-15 копав, мілочовку чує добре.:beer:

На слідуючий коп ДД 32х30 поставлю.:beer:

Images:

P1040060.JPG
    P1040061.JPG
    P1040050.JPG
    Останнє редагування: 13 гру 2017
    Юрій Д подобається це.
  14. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Привіт всім рейсероводам [​IMG]!!!
    Був в нас спільний Коп (17.12.2017) з братом. Можу сказати, що глибина рейсера1+марс діскавері вражає... Металева пластина від гноєрозкидача VDI - 83, глибина - 50см... Срібна монета: 10коп 1907рік VDI - 75, глибина 25см.... Мідь VDI - 86... Порадувала ПК фібула, глибина була на штик фіскарика. Дрібні цілі, бачть супер!
    PS: Вже не пам*ятаю, коли зараджав акумулятори (Panasonic Eneloop Pro).... Заряд, ще показує повний.....

Images:

01.jpg
    02.jpg
    03.jpg
    04.jpg
    05.jpg
    06.jpg
    07.jpg
    08.jpg
    09.jpg
    10.jpg
    Skagen, meag та Бек подобається це.
  15. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Чули Ви, що готується новинка в 2018році!!!!!
    Nokta Storm (Makro Racer 3 / Nokta Impact 2)?
    Ось побачив інформацію:
    "Производитель Nokta на своем промо видео как делают металлоискатели, случайно показал внешний вид нового металлоискателя Nokta Storm. Ну вы поняли, как это бывает случайно… Этот новый металлоискатель кто? Наконец-то Makro Racer 3? Или уже Nokta Impact 2? "
    Кому цікаво в YouTube є ролик " Scenes from Nokta & Makro Detectors factory " дивіться на третій хвилині
    Цікавить Ваша думка.

meag подобається це.
  16. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    таке відчуття що там один дизайнер корпуса малює, що на деус , що на імпач і даж на майнлаб 600., ті ж яйця тільки збоку.:beer:

коли камрад з своїм зозо пройшов частину я з своїм Ф 70 круг нього вже км з 10 нарізав :D

не знаю. але жодного аквалангіста з зозо під водою небачив,:beer:

Що мішає виробникам просто, дешево і сердито незробити камушку снайперку, дліний кабель, подлінювач штанги, плавай з лодки видзвонюй монетки, діставай скубом.:beer: ні щось мудрують і т.д.

Нічим шторм некращий буде за всі інші, піар продажу так само як і 600/800- й. Просто революційний прорив в технологіях, патіфон- радіола- магнітофон- мп 3 плеєр.:beer: впихнули все в мікрочіп і змінили дизайн, дай штуку баксів а за що? за штамповку яку і справляти вряд чи хтось схоче..:beer:

фігня короче все.

shmayks та Юрій Д подобається це.
  17. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Згоден з Вами на всі 100%.

18. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :beer: болгари собі потихеньку мд роблять без всяких піарів, спокійно удєлують і рейсери і майнлаби з імпачами :beer:

19. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Та це нам здалеку так так здається, а там у них на форумах теж страсті киплять не дитячі. :) Врешті решт, чим більше пропозиція - тим доступніша продукція. У нас хоч є з чого вибирати за більш-менш гуманними цінами.

Бек подобається це.
  20. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Не можу з Вами не погодитись... Зараз питання "Ціни" актуальне для всіх... І багато, хто ставить на перше місце, не характеристики, а ціну-якість...

Бек подобається це.
  21. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Кажись Хонда чи інша фірма, в час кризи не підняла ціни а навпаки скинула, був ажіотаж на моцики за доступними цінами, фірма в + вийшла за продуманий маркетинг. Майнлаби і інші навпаки, продать 100 по 100, чим 200 по 50.

Попробую ще нокту, але сцук важкий під 2 кг, що вони туди впихнули, потім чейнджера.:beer:

Юрій Д подобається це.
  22. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Да в порівнянні Макро Рейсер1 Вага: 1.4 kg., а Nokta Impact Вага: 1.8kg. :rolleyes:
    То я думаю різниця в 400грам.. не дуже і вдчується... (Хоча, якщо ходити з 6.00 до 23.00 то рука втомиться, за то буде мускулиста і накачана:D)
    Чув, що Nokta Impact трішки любить "поїсти"... акумулятори будуть сідати в 2рази швидше чим на Рейсері....

Бек подобається це.
  23. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Не давно,я писав, що готується новинка в 2018році!!!!! Nokta Storm (Makro Racer 3 / Nokta Impact 2)?
    І тут натрапив на інформацію (цитую):
    "Подводный Makro Racer 3!!!! Новинка 2018 (3 частоты) Это случилось! Производитель Makro официально намекнул на то, что в 2018 году копатели получат новый металлоискатель амфибия, для грунтового и подводного поиска. Смотрите первое фото от производителя… "
    Цікаво, який він буде, цей МР3.... Чи підводну лінійку назвуть не рейсер, а інакше???

meag та Бек подобається це.
  24. meag

meag Oberschütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    м. Вараш, Рівненська область, Ukraine
    Привіт усім камрадам!

Юрій, бачу, ви ходите не з штатною катушкою, а з Діскавері. Мені хотілось би добавити глибини, тому чуйку виставляю в залежності від місцевості 98-99, рідше 97. Інколи терплю море фантомних звуків, аби не втрачати в глибині.
    Скажіть, чи відчутна різниця в глибині між Discovery і штатною катушкою? Скажіть з власного досвіду, чи варто купувати більшу катушку? Чи краще перейти на 2-й рейсер з глибинним режимом?

Чи пробував хтось порівнювати Mars Discovery, Mars Goliaf, Nel Tornado, Nel Storm чи рідну Makro Racer 39,5х33,5 см?

Дякую за відповідь!

25. meag

meag Oberschütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    м. Вараш, Рівненська область, Ukraine
    В догонку...:oops:

Я купував свій рейсер у Фортуні. То менеджер, з яким я спілкувався, сказав, що на його погляд Discovery краща по глибині від Tornado, хоча у них на сайті в описі Tornado зазначені більші числа по глибині... Так що він мене ще більше заплутав :confused:

26. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Доброго вечора!!!
    Я спочатку ходив з штатною. Поки вдома не провів сам тест на глибину (по-повітрі і вземлі на динарик).... Результатом був, м*яко кажучи, розчарований!!!, різниця в чорноземі, між повітрям і землею була шокуюча... Кощей 20 по-повітрі програв рейсеру, а в землі Кощей показував стабільний сигнал на динар, коли рейсер мовчав.... І тут я вирішив про покупку додаткової катушки, в вайбері є чат "Власників Макро Рейсер і Нокта", там хлопці з фортуни виставили Діскавері б/у (їй було тільки 3 місяці, стан нової) з безкоштовною доставкою за 1700грн... я не втримався і замовив... Після тесту я зрозумів, що зробив правильний вибір... Потім зустрівся з камрадом (в нього ХП Деус РК28), кажу давай тест на динарик, ти ставиш ті налаштування з ями ти ходеш по ЧК і я ставлю свої... (Мої були: 2тона, чутлифість 93, ай-ді фільтер - 19, озвучка 5 тонів).... і деус мовчав, а рейсер дав стабільний сигнал на динарик.... Його це зачепило, і він почав міняти свої настройки поки не "взув" мене... Хоча він змінив частоту з 18.5 на начебто 8 кГц, щось там змінював з скорістю проводки, шумодава...(точно не скажу бо не дивився, ХР не для мене, не довіряю я акумам в катушці)
    Я купив Діскавері і не жалію, хоча і бачив в хлопців Нел Торнадо, теж кажуть - Клас!
    ОДНЕ ТОЧНО СКАЖУ, ЩО КАТУШКУ МІНЯТИ ПОТРІБНО!!!
    Можу дати координати людини яка ходить Макро рейсер+Торнадо (але в Приват/листуванні) Бо тут мені є попередження, від адмінів райберта, щоб не давав ніяких посилань на інші сайти.... Портиться райберт...
    Рейсер 2 не бачу сенсу купувати заради глубинного режиму.
    Якось, так. Що ще цікаво, запитуйте.
    :beer::beer::beer:

Valerii, Бек, tank1919 та ще 1-му подобається це.