Обсуждение Квазар арм Nemo от niksat

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем niksat, 15 лип 2020.

1. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Діскрим справляється.Я ставлю грунт на 0,і відстроююсь тільки по фіриту.Заганяю фірит в пеший сектор мінусів.Для води ставлю маски тільки на перші два сектори.Правда став більше шмурдячку копати,але й гарних знахідок більше.Раніше масками закривав перші три сектори.Прибор був занадто тихим.В воді в основному ці фактори,як мінералізація грунту,не дуже діють.Дно водойм в основному пісок і глина,і вугілля там різного,чи породи,практично не буває.Ну є деякі аномалії,але дуже рідко.

2. Цікаві лоти

1. Х-Терра 30, без штанги, прибор рабочий , катушка моно 7.5
      3500 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя пират (SMD) преимуществ...
      70 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Eldorado, Эль...
      250 грн.
    4. Оригинальная крышка батарейного отсека для Garrett ACE 150, 200, 250, 300, 350, 400 Деталь абсолютн...
      640 грн.
    5. Это современный микропроцессорный универсальный импульсный металлоискатель с встроенным литиевым акк...
      1700 грн.
  3. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    По ходу в тему заблукали випадкові люди.Наробили кіпішу: то їм тести на золото давай,то ще щось...А як тест дав - то й тиша.Мабуть таки справді випадкові люди...Яких нічого не цікавить...Просто вирішили зайти на хвилинку.На диван золото має з глибини мінімум метр,саме вискакувати...І за прибор виробник повинен ще й доплатити.Така ціна їх влаштує.Вони ж тільки мішки нашикують.Вибачаюсь за сарказм.

4. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    По ходу,цей Квазар відрізняється від усіх інших Квазарів,тільки гермокорпусом,і герморозємом.Реклама має бути в міру.ІХМО :D "Я в воду не полізу,мені риби нетреба"ДЗІДЗЬО.

gans1969, SYRYUS та alex.harkevitch подобається це.
  5. niksat

niksat Feldwebel

Повідомлення:
    175
    А хто тут казав що він багато чим відрізняється від Квазара.. Якби це був не Квазар то так і було б написано.
    Це що, нічого не варте? Вас це не цікавить - шкода, до побачення!
    Хто "не в танку", ті можуть відкрити карти 300хсот річної давності і побачити що всі населені пункти були по річках, всі військові походи, переправи були по річках. Цих річок і приток сотні по Україні.
    Не потрібний герметизований прибор - шукаємо інший і не забруднюємо тему.

Останнє редагування: 28 сер 2020
    Konotop79 та alex.harkevitch подобається це.
  6. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Той кому "треба риба" дійсно,оцінить цей прибор з достоєнством.Всі інші тут,випадкові люди.

7. niksat

niksat Feldwebel

Повідомлення:
    175
    Будь ласка, якщо вам не буде важко, вкажіть де не в міру реклама.
    Дякую.

8. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Украина
    Доброго здоровячка всім, нажаль я не використовую даний прилад так часто як хотілось би, сподіваюсь тепер буде частіше (придбав гідрокостюм) Як вище відповів майстер - підтримаю на 100 % що в воді дуже багато знахідок - це затоплені села, річки біля поселень та інше, в мене наприклад були дуже гарні знахідки по скіфам та ольвії з каховського водосховища, те що забирае земля вимиває вода, ну то таке ))

alex.harkevitch подобається це.
  9. безпилотник

безпилотник Stabsgefreiter

Повідомлення:
    317
    А какой реакции Вы хотели? Таки,да,все хотели видео тесты,наконец то они появились,все нормально,лично меня все устраивает,нормально видит,не хуже,не лучше других приборов,но то,что герметичный вообще огромный плюс.Я думаю себе приобрести,но уже думаю не спеша,потому что видео тесты хотели в июле,а нынче уже сентябрь и чтобы ходить часами в воде уже нужен костюм,а это плюс,минус еще столько же денег,сколько стоит прибор.А так все хорошо,мне нравится.:beer:

irbis777 подобається це.
  10. Apofissto

Apofissto Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    15
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    45
    Повідомлення:
    756
    Адреса:
    Украина
    Доброго!
    Было бы Здорово посмотреть видео по настройке прибора на пресный пляж, - в меню все параметры интересны :)

11. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Доброго всім дня.Настроював прибор по ютубу...Все як для грунтового пошуку.Тільки грунт ставив 0,і більше не чіпав.Проводив відстройку по фіриту,авто.Але автоматична настройка по фіриту,закидає його в останній кольоровий сектор...Тому я вручну переміщав його в перший чорний,щоб не реагував на гарячі камені,які часом трапляються в воді.Масками закрив перші два чорних сектори.Ток дав 102.Бар'єр 3-4,залежно від перешкод.І все.

Apofissto подобається це.
  12. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
  13. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь

Саня ZP.UA подобається це.
  14. Александр Алейнов

Александр Алейнов Schütze

Повідомлення:
    17
    Всем доброго времени суток. Подскажите какую прошивку лучше использовать для моря. Заранее благодарен за ответы.

15. Rodegast

Rodegast Obergefreiter

Повідомлення:
    72
    Адреса:
    Украина
    Можно телефон мастера, кто знает?

16. intelBro

intelBro Feldwebel

Повідомлення:
    310
    Адреса:
    м. Ч
    як часто майстер буває на форумі..? написав йому в приватні, дві доби немає відповіді..

17. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Доброго дна камрады, кто в курсе, мастер ещё приборы делает? Просто знакомый просил, хочет прибор купить, если можно скиньте телефон мастера в личку кто знает.

18. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Так самому мастеру в личку напишите

19. Joi

Joi Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Тростянец
    Прибори виготовляються чи ні?

20. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Писал, ни ответа ни привета.

Joi подобається це.
  21. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    В майстра в планах є щоб продовжувати робити Квазари Немо, але не раніше як за декілька місяців. Пишіть йому в лічку. Або звертайтесь до мене, за інформацією. Вибачте, але телефон не можу дати... (Час такий. І вимога майстра)

Bono777 подобається це.