Обсуждение Квазар арм Nemo от niksat

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем niksat, 15 лип 2020.

1. Joi

Joi Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Тростянец
    Запитання до автора де знаходиться кандьор в катушкі чи блокові?

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    3. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    4. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    5. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
  3. niksat

niksat Feldwebel

Повідомлення:
    175
    В котушці.

4. Joi

Joi Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Тростянец
    Маєте можливість перенести його в блок!?

5. niksat

niksat Feldwebel

Повідомлення:
    175
    З вже залитої котушки ні. Якщо виготовити котушку без конденсаторів то питання багаточастотності можна вважати закритим.

Joi подобається це.
  6. SYRYUS

SYRYUS Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    216
    Скажіть, можлива частота датчику 15 і вище Кгц?
    Чому Ви не покажете тесту в морі,на дрібні,низькопровідні цілі?

7. niksat

niksat Feldwebel

Повідомлення:
    175
    Не тільки можлива, а вона і є 15кГц. Вище - ні. Нижче - без проблем, тому що - безрезонансна.
    Тому що треба їхати заради цього майже 600км. Як тильки зможу, так і зразу ж)))

SYRYUS подобається це.
  8. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Пачка морської солі, пластикова миска, вода, і море приїхало до Вас )).
    По памяті Чорне 18ть промілле, Азовське 13ть, тобто грам на літр, порахувати не важко. Все рівно поняття "море" розтяжиме. Десь солоніше, а десь поблизу річка впадає, там менше.

makuha, Joi, lesnoi та ще 1-му подобається це.
  9. dj elektrik

dj elektrik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    463
    Адреса:
    Мариуполь
    Тест в миске не совсем корректен . Размах поля которое передаёт катушка металлоискателя распространяется на расстояние более метра , и всё что попадает в эту зону (причём со всех сторон) будет давать своё влияние в виде сигнала , и вода даёт свой сигнал в том числе. Бутылка или тазик с солёной водой и реальный кубометр солёной воды в море это сильно разные сигнальные уровни.
    Да и проверять там особо нечего , любая солёная вода даст отклик в районе нулевого ВДИ , другой вопрос : как этот отклик размажется по шкале ? Хорошо если отклик будет в 1 секторе( в идеале) , и плохо когда его размажет на пол шкалы цветного диапазона .
    Когда просят сделать тест в море на мелкую серёжку , то попросите оператора не меняя настроек покачать катушкой вверх-вниз на поверхностью морского дна , или выкопать скупом пустую яму которая заполнится солёной водой и помахать катушкой над этой ямой в разные стороны при отсутствии в ней целей . Я думаю иллюзий после этого теста поубавится .

alex.harkevitch, Arch, Wolfgrey та 3 іншим подобається це.
  10. безпилотник

безпилотник Stabsgefreiter

Повідомлення:
    317
    Не обязательно в море,хотя б по воздуху.Думаю,если бы прибор все видел отлично т.е. мелкое "рыжье",то мы бы уже давно увидели видео тесты и приборы бы раскупались,как горячие пирожки,а так ,лучше вообще не показывать,чем показывать,что он ничего не видит.Жаль, сезон заканчивается,если бы были видео тесты и хорошие, я бы тоже был бы первый в очереди на прибор.

SYRYUS та lesnoi подобається це.
  11. niksat

niksat Feldwebel

Повідомлення:
    175
    В сети куча видео тестов с квазаром, смотрите на здоровье. Квазары все +- одинаковые.

12. SYRYUS

SYRYUS Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    216
    Якщо це просто,звичайний,герметизований Квазар,тоді він для мілкої,голдової ювелірки не підходить.Шкода...

13. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Доброго всім дня.Не міг раніше нічого написати і викласти в темі.Майже одночасно гавкнув комп з телефоном.Але сьогодні спробую відзняти тест на дрібне золото.Знімати буду одним кадром,бо не маю на чому монтувати.З цим прибором,вже відзняв більш як 13 гегабайт відео по пошуку в воді,під водою (з аквалангом),по грунту.Коли змонтую і викладу це все,я не знаю.Але тест на дрібне золото постараюсь викласти як найшвидше.Камради хвилюються що закінчиться пляжний сезон...Зарання можу сказати; Квазар Немо кращий за АтПро,по всім параметрам...Перевіряли з друзями.

Авдей та SYRYUS подобається це.
  14. Joi

Joi Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Тростянец
    Я бачив як працює АТ про в солоній воді Квазару до нього в цих умовах дуже далеко.
    м.Южне Чорне Море.

15. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Не знаю як працює АтПро в солоній воді,не знаю як працює навіть Квазар Немо в солоній воді...До найближчого моря більше 1000 км.А в прісній воді,Квазар взуває Прохора по знахідках.Наведу приклад: Буквально три дні тому,мені подзвонили,що загубили сережку золоту в озері.На невеликій глубині,десь по пояс.Спочатку пішов шукати іхній знайомий з Прохором...Ходив він там більше години...Знайшов декілька монеток,і все... здувся.Я після нього ще знайшов купу всячини.Викладу фото цих знахідок: Це тільки з того місця де була згублена сережка.Бо там промарудились цілий день.Площа десь 20х20 метрів.
    P1080775.JPG

Останнє редагування: 25 сер 2020
    Авдей подобається це.
  16. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Фрагмент пошуку під водою

17. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Повірте...В нас є де шукати і тестувати Квазар Немо!!!

18. Joi

Joi Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Тростянец
    Ви не плутайте пошукову діяльність на озері з морем і річкою з течією умови різні хімічний склад води теж.
    Паралель тут проводити не треба.
    Рив квазаром Жеки і Сапёра.
    Цікаво за Немо подивитися.

SYRYUS подобається це.
  19. безпилотник

безпилотник Stabsgefreiter

Повідомлення:
    317
    Видео не о чем.:p

SYRYUS та lesnoi подобається це.
  20. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Я й не плутаю.Якщо ви читали мій попередній пост,то мабуть таки бачили що там написано...А написано там:"Не знаю як працює АтПро в солоній воді,не знаю як працює навіть Квазар Немо в солоній воді...До найближчого моря більше 1000 км".А в прісній воді (річки,озера,ставки),в мене опиту пошуку вистачає,з різними приборами.Візьміть навіть того самого приславутого Екскалібура: В морі,кажуть,він працює гарно,але золоту сережку до грама,в упор не бачить.Так само з дрібним золотим ланцюжком.Можна по котушці стукати все-одно що пластмасою.Фішер 1280 теж дрібного золота в упор не бачить,бо має частоту 2 кГц.Зате в морі працює на відмінно.Якого вам ще прибора треба???Для моря,щоб працював більш-менш нормально,треба апарат з мінімальною частотою.Але дрібне "риж'йо" він все-одно бачити не буде.Для прісної води піде з будь-якою (максимальною) частотою.І чим більша частота,тим краще.Колись була в мене Фортуна М,з концентричною котушкою 18,7 кГц.Я замовив котушку з 2,5 метровим кабелем,для пошуку у воді.На глибині по шию,я знайшов кусочок золотого ланцюжка,довжиною 7 см,як нитка товщиною,без замків і кілець,вагою 0,26 гр.Є й фото цього кусочка на вазі,але ноутбук зараз в ремонті,якщо поремонтують,тоді пред'явлю.До кінця неділі постараюсь викласти тести,на дрібну (до грама) рижуху.Самого цікавить.Хоча отримавши прибор,я давав йому понюхати дрібну рижуху,в повітрі...Результат мене задовільнив.А іншим можливо треба з "перламутровыми пуговицами"...

21. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    І ще.Хтось писав:"Якщо то звичайний Квазар,тільки загермитизований,то це..."Прошу того всезнайку,поцікавитись в інтернеті,скільки коштує загермитизувати грунтового металошукача.Я не маю на увазі пастикові лотки-бокси на аську.

22. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Знімав в приміщенні напічканому електронікою (телевізор,телефони,WiFi,та інше).Тому трошки й балаболить.Тест проводив на тих настройках,на яких веду пошук в реальних умовах,по воді.
    Ток: 102
    Фільтр: Вері слоу
    Бар'єр: 3

Авдей, lesnoi та niksat подобається це.
  23. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    А це для любителів Прохорів...Для порівняння з Квазар Немо.

24. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Панове теоретики золотого пошуку!!! Викладую вам ще один повітряний тест брендових приборів,на дрібну золоту ювелірку.Для порівняння з Квазар Немо:
    Не полінуйтесь пошукати в ютубі такі ж тести на будь-який цікавлячий вас прибор...

25. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Все одно будуть питання як шукати квазаром в морі,і як шукають в морі інші прибори.Тому викладую ще одне відео для диванних золотошукачів,які хочуть знайти золоту підкову з блохи в морській воді.Зверніть увагу:В цьому відео присутні тільки більш-менш крупні знахідки з золота.Про дрібну ювелірку з морського дна, навіть кури не шепчуть.І ціна цих приборів в рази вища.

26. lesnoi

lesnoi Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    51
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    84
    Повідомлення:
    1.330
    Адреса:
    харьковская обл.украина
    интересно как при этом работает дискрим что видит а что не видит ведь мелкие сложные все на грани стоят а без дискрима не как,глина,угли,соли усложняют поиск ...с Ув

alex.harkevitch подобається це.