Одним словом , пиво - *пахне трохом *хоть й було 5 літрів , Бомбезне !!!!! До нірвановки ще черга не дійшла ! Вчора 2 л +1л на нічну й сьогодні допили дві літри , то сьогодні ми розпробували справжній смак !!! відтепер тільки пиво з Городища !!!!
я їх зустрічав на копі , пахнуть вони неахті, і що замітив постійно мух коло них валом. на смак кисло-терпкі.
та отож, вчора поїхав спитати що є, варить тільки світле і темне, темне Я назвав "темний ель" 6 сортів солоду, на любителя короч, світле 18 грн, ель 25 грн.
Так-так, ті що вилупились мають неперевершений аромат мертвої плоті. Але то тільки "стояки". Не визрівші яйця мають легкий смак редьки і ні якого аромату. Кажуть у Франції при дворі був спеціяльний чоловік який збирав цей делікатес для короля. Що цікаво- назбиравши яйца не всі до хати до несеш, вилуплюется гриб за якихось пів години, і смердить як чорт . Дуже сильний стимулятор імунної системи. Грипи ,ангіни і т.п. проходять за три дні. Порізи та царапини мажуть грибом(слизом) - покриває захисною плівкою та загоює. Ну і своєрідна віагра - женьшень полісся))
Порізи та царапини мажуть грибом(слизом) - покриває захисною плівкою та загоює. оце точно, я то думав що само зажило, а воно он як.Так значить потрібно буде яось навідатись на ту місцинку на той рік, зараз осінь, 09. був на копі 04.
Чет тема приуныла. Отпишусь. Получил рыбу от камрада @Горняк Мего вкусная рыба под пиво. Фото не будет вточили семейством большой пак за вечер. Камраду спасибо, давно не получал такого удовольствия от закуски к пиву.
Бігме правда про гриб веселка !!! Поріз в області ліктя глубиною в сантиметр і довжиною в 5 загоївся за 4 дня. Але то мазь була з того гриба.
замаринувати у крові руськойазичного мальчіка у трусіках якого розіп'яли на дошці об'яв. ціна іще підскоче.