Обмен паспортов в Украине

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Vovkazzz, 15 вер 2013.

1. Scud

Scud Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    785
    Адреса:
    г.Киев
    Не там акцент, батенька:
    Перекладу: немає біометричного паспорту - в Європу без візи не пустять. А прийдеш у посольство візу вимагати, так пошлють і ще й гімном обкладуть, що ти злочинець, бо не хочешь пальці здати, а такі у Європах не потрібні.

Я всё больше с этими реформами и покращэннямы начинаю хотеть стать "особою без громадянства". Вот только недостатки вытекающего этого ещё не придумал, как обходить.

Saddam47, kmk та Андрей V подобається це.
    1. (в наявності 5 шт.)
      При необхідності можна швидко кинути іншому бійця, без особливих маніпуляцій. Продумано навіть краще...
      289 грн.
    2. (в наявності 36 шт.)
      Pill-pack (упаковка таблеток, пігулок, англ.) – індивідуальна разова доза медичних препаратів, прийм...
      100 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Опис Універсальні Іммобілізаційні Шини BM Splint BM Splint вже майже 10 років використовуються Збро...
      250 грн.
    4. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&us...
      280 грн.
    5. Розміри 160/120/60 мм. Всередині два окремих прозорих вядділення. Закріплюється на липучці.
      95 грн.
  2. pogoretskuy

pogoretskuy Leutnant

Повідомлення:
    1.606
    Адреса:
    Тернопільщина
    а скажіть навіщо їхати в посольство за візою при БЕЗВІЗОВВОМУ режимі границь єс?
    громадяни єс їздять в межах єс по внутрішньому паспорту!!!!!
    так як уряд планує послідовне зближення з єс то не дивно що на майбутнє проробляє такі паспорта.
    я думаю якби рф ввела такі паспорта то наші таваріщі форумні не мали би нічого проти))

3. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.667
    Адреса:
    im Ausland
    Больше читайте майло.ру эти напишут что не новость то сенсация.Как говорит один мой знакомый майло.ру хуже всякого вируса.

4. Scud

Scud Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    785
    Адреса:
    г.Киев
    Громадяни ЄС - це громадяни ЄС. А ми - громадяни України. Україна не входить до ЄС, і не буде входити навіть за умови підписання того папірця (угода про асоціацію України та Євросоюзу), від якого Росія відклала декілька дуже важких цеглин за останні тижні. Це простий клаптик паперу, що засвідчує, що Україна може співпрацювати з країнами Євросоюзу на деяких визначенних умовах (в основному, вигідних для країн ЄС, а не для нас), а наші громадяни можуть перетинати кордон з країнами ЄС за спрощенною схемою, але теж за певних, визначенних умов. Такою умовою може бути наявність біометричного паспорту, про що йдеться у статті:
    А вже потім, після підписання угоди про асоціацію, Євросоюз обіцяє нам, що це наблизить нас до вступу до ЄС. Але ж шановні, цих угод про асоціацію було вже підписано не один десяток! Скільки разів ми чули, що на черговому самміті президент підписав угоду про асоціацію і т.д. і т.п. Нас тільки годують обіцянками, а хитрі юдо-адвокати підсовують черговий папірець. А президенти наші підписують, і з них потім у кулуарах ЄС ржуть, як з циркових мавпочок.

Без біометричного паспорту офіційно ніхто не заборонить перетинати кордон з країнами ЄС, але ж нам і зараз не забороняють, в тому то й справа. Просто для перетину просять отримати таку принизливу деталь, як віза. Навіть негрів та мусульман у Європі зустрічають краще за нас, ми для них ще більше люди третього сорту, ніж ті неграмотні алаходвинуті блазні. Тому я навіть за спрощення кордону туди їхати не хочу. Відповідаючи на другу частину вашого зауваження - у Россію я теж їхати не хочу, тому був би так само проти введення біометричного паспорту для перетину кордону з Россією. Хоч тут у мене життя не цукор, але ж я хочу вважати себе розумною людиною, яка придумає, як пристосувати дані умови під себе з користю.

kmk, Saddam47, оберфельдфебель та 2 іншим подобається це.
  5. оберфельдфебель

оберфельдфебель Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.025
    Адреса:
    Донбасс-Покращаный
    та типун Вам на язык.под паспорта ,под новые бабла отмоют не один мульён.а если еще и сканеры нужно будет ставить,то ваще трындец.нихера кроме этих сканеров у нас в стране не будет:D будем ходить в трусах и шляпе,но с отпечатками и на каждом углу сканер.:D

Snitke та Андрей V подобається це.
  6. Андрей V

Андрей V Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.562
    Адреса:
    Запорожье Украина
    ...и с чипом в заднице(мне кажется клеймо в римской имперрии было погуманней:D)

7. kmk

kmk Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.057
    Адреса:
    RU\PL
    Это внутренний паспорт Украины. Зачем тогда отдельный загранпаспорт в виде книжки:
    Цитата из статьи.

8. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    ///

Images:

mjC8QB8ixic.jpg
    NoY3nWE1ISY.jpg
    uGFO_kq5p5s.jpg
    Полимер та Андрей V подобається це.
  9. pogoretskuy

pogoretskuy Leutnant

Повідомлення:
    1.606
    Адреса:
    Тернопільщина
    так в єс без візи по внутрішньому паспорту ,а закордонний в рф і тд))))))))

10. Маркус

Маркус Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    942
    Адреса:
    Восточная Украина

11. pogoretskuy

pogoretskuy Leutnant

Повідомлення:
    1.606
    Адреса:
    Тернопільщина
    про негрів в європі ,не були не знаєте не смішіть!!!!!!!

12. Маркус

Маркус Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    942
    Адреса:
    Восточная Украина
    Ничего непонятно. Расставьте правильно знаки препинания пожалуйста.

13. Scud

Scud Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    785
    Адреса:
    г.Киев
    О, то нас вже перестали вважати країною дешевих повій, хатніх робітниць, гастарбайтерів та моряків, яких можна не визволяти з полону, тому що вони нікому не потрібні? Розкажіть же хутчіш, бо я телевізора викинув зо три роки тому, не знаю, що у світі коїться! Може, й наша продукція вже конкурентоспроможна?

Андрей V подобається це.
  14. Vovkazzz

Vovkazzz Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.772
    Адреса:
    Украина
    Ще мы краина дуже багатых ЕРЖ та незалежных вид власного розуму националистив.

15. pogoretskuy

pogoretskuy Leutnant

Повідомлення:
    1.606
    Адреса:
    Тернопільщина
    не крадіть торгову марку від партії регіонів,незалежність від власного розуму це їх електорат!!

оберфельдфебель та ArtBorsuk подобається це.
  16. Vovkazzz

Vovkazzz Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.772
    Адреса:
    Украина
    Это торгова марка усих политычных партий украины, друже)

Полимер та Андрей V подобається це.
  17. pogoretskuy

pogoretskuy Leutnant

Повідомлення:
    1.606
    Адреса:
    Тернопільщина

18. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    А кто бы тогда страну кормил?

19. Dr.Gonzo

Dr.Gonzo Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.750
    Адреса:
    Київ(Позняки, піраміда) Україна
    Я проти таких паспортів, але, не розумію істерії комрадів. Якщо ти не кримінальник то і боятися тобі нічого що десь знайдуть твої відбитки,теж саме що звинуватять вас в спробі згвалтування спираючись на свідчення свідків, тобто на світлині в паспорті ви схожі на гвалтівника. І тим хто не в темі, більшість вже здала свої пальці до картатеки. В мене наприклад, після пограбування мого офісу, пальці відкатали.