Нужна помощь.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем lesokop, 12 тра 2016.

1. lesokop

lesokop Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.439
    Приветствую форумчан.Вчера увидел на соседнем форуме тему http://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1545122&highlight= ,не смог пройти мимо.Прошу и Вас у кого есть возможность.Ведь мы должны поддержать друг друга.
    С ув.

2. Цікаві лоти

1. OEM719 — це багаточастотний, зворотно сумісний приймач Глобальної навігаційної супутникової системи...
      8000 грн.
    2. NovAtel OEM719 Многочастотный приемник GNSS OEM719 это многочастотный обратный приемник GNSS...
      12000 грн.
    3. (в наявності 13 шт.)
      Портативний пригнічувач GPS GLONASS Глушилка портативна підключається USB порту, блокує GPS сигнали...
      440 грн.
    4. кабель vga-vga 1.4m, новый ВНИМАНИЕ! Стоит блиц цена - не надо ждать окончания торгов, можно КУПИТ...
      110 грн.
    5. переходник display port - vga, новый ВНИМАНИЕ! Стоит блиц цена - не надо ждать окончания торгов, м...
      150 грн.
  3. Eide

Eide Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    2.212
    Адреса:
    Київ
    Информация по ссьілке доступна только зарегистрированньім пользователям виолити

Romachick подобається це.
  4. lesokop

lesokop Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.439
    Написал Артему.Думаю он что-то придумает.

5. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.114
    Адреса:
    Ukraine
    А Артем тут не причем.
    Ссылку может смотреть только тот, кто зарегистрирован на виолити. Это там косяк, а не тут.

А о чем там речь?

6. lesokop

lesokop Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.439
    С Артемом нужно согласовать создание темы.

[​IMG]Добавлено: Ср Май 11, 2016 14:02:27 Заголовок сообщения: Допоможіть врятувати дитину. [​IMG] [​IMG]
    Вітаю комради.
    Пишу та прошу не від хорошого життя.
    У моєї сестри Колеснікової Аліни В'ячеславівни діагностували рак 4 ступеня з ураженням усих органів черевної порожнини, а їй всього 24 роки.
    До таких наслідків привела бездіяльність наших лікарів, ще на початку січня вона звернулась до лікарні з болями в правому підребер'ї, що тільки не лікували і остеохонроз і бронхіт, і гастрит- до кого звертались ті рвачі "своє" і лікували не проводивши комплексної діагностики, що призвело до раку 4 ступеня. Діагноз поставили лише в Києві в Обласні лікарні 3 тижні тому, але запізно. Їй минулого тижня видалили яєчник, але це не допомогло, так як виявилось що це не був "очаг" ураження, на сьогоднішній день первинний орган з якого все розпочалося не виявлено тому і хіміотерапія не дає жодних результатів, онкологи кажуть що при таких ураженнях встановити точно не можливо, але ми надіємося і віримо в кращий результат.
    На сьогоднішній день на діагностику та лікування в Ізраїльських клініках, які теж не дають гарантій, потрібно близько 300 т.$
    З нашою безкоштовною медициною ми вже витратили практично усі кошти, тому звертаюсь до Вас за допомогою, допоможіть хто чим може, бог Вам віддячить, а ми не забудемо про Вашу небайдужість.
    Мої реквізити ПБ № 5168 7556 0993 7475
    Остапчук Руслан Михайлович. телефон 0674834905
    Можливо у когось є вихід на волонтерські організації чи фонди допомоги онкохворим прошу допоможіть, дайте контакти на поштуbc281@ukr.net
    Також можливо когось зацікавлять мої лоти, прошу переглянете, всі кошти підуть на лікування.http://cab.violity.com/ukr/sale/active/index
    Не знаю як вкласти сюди фото лікарняних документів, але хто сумнівається відправлю на пошту.
    Врятуємо їй життя РАЗОМ і допоможемо зустріти їй 25 річчя (24.06)
    Завчасно дякую за допомогу та людяність.
    Здоров'я Вам та Вашим родинам.
    З повагою.