Нужна помощь.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем lesokop, 12 тра 2016.

1. lesokop

lesokop Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.439
    Приветствую форумчан.Вчера увидел на соседнем форуме тему http://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1545122&highlight= ,не смог пройти мимо.Прошу и Вас у кого есть возможность.Ведь мы должны поддержать друг друга.
    С ув.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 17 шт.)
      Нові москітні антимоскітні сітки. Захист від комах
      120 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Якісно зроблена легка камуфляжна зелена антимоскітна сітка. Працює добре. Ніякі комарі та подібні...
      99 грн.
    3. Индивидуальная москитная сетка, на голову. Защищает голову и шею бойца от мелких, кровососущих раздр...
      140 грн.
    4. Пропоную капелюх шерстяний . розм.61 б/в . стан по фото. колір чорний .матеріал 100 % шерсть. перешл...
      250 грн.
    5. Cover, Combat Helmet GS, Mk6, Woodland DP Тканевый чехол для многоцелевого кевларового боевого шлема...
      255 грн.
  3. Eide

Eide 보라색 올빼미

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    2.209
    Адреса:
    Київ
    Информация по ссьілке доступна только зарегистрированньім пользователям виолити

Romachick подобається це.
  4. lesokop

lesokop Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.439
    Написал Артему.Думаю он что-то придумает.

5. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    А Артем тут не причем.
    Ссылку может смотреть только тот, кто зарегистрирован на виолити. Это там косяк, а не тут.

А о чем там речь?

6. lesokop

lesokop Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.439
    С Артемом нужно согласовать создание темы.

[​IMG]Добавлено: Ср Май 11, 2016 14:02:27 Заголовок сообщения: Допоможіть врятувати дитину. [​IMG] [​IMG]
    Вітаю комради.
    Пишу та прошу не від хорошого життя.
    У моєї сестри Колеснікової Аліни В'ячеславівни діагностували рак 4 ступеня з ураженням усих органів черевної порожнини, а їй всього 24 роки.
    До таких наслідків привела бездіяльність наших лікарів, ще на початку січня вона звернулась до лікарні з болями в правому підребер'ї, що тільки не лікували і остеохонроз і бронхіт, і гастрит- до кого звертались ті рвачі "своє" і лікували не проводивши комплексної діагностики, що призвело до раку 4 ступеня. Діагноз поставили лише в Києві в Обласні лікарні 3 тижні тому, але запізно. Їй минулого тижня видалили яєчник, але це не допомогло, так як виявилось що це не був "очаг" ураження, на сьогоднішній день первинний орган з якого все розпочалося не виявлено тому і хіміотерапія не дає жодних результатів, онкологи кажуть що при таких ураженнях встановити точно не можливо, але ми надіємося і віримо в кращий результат.
    На сьогоднішній день на діагностику та лікування в Ізраїльських клініках, які теж не дають гарантій, потрібно близько 300 т.$
    З нашою безкоштовною медициною ми вже витратили практично усі кошти, тому звертаюсь до Вас за допомогою, допоможіть хто чим може, бог Вам віддячить, а ми не забудемо про Вашу небайдужість.
    Мої реквізити ПБ № 5168 7556 0993 7475
    Остапчук Руслан Михайлович. телефон 0674834905
    Можливо у когось є вихід на волонтерські організації чи фонди допомоги онкохворим прошу допоможіть, дайте контакти на поштуbc281@ukr.net
    Також можливо когось зацікавлять мої лоти, прошу переглянете, всі кошти підуть на лікування.http://cab.violity.com/ukr/sale/active/index
    Не знаю як вкласти сюди фото лікарняних документів, але хто сумнівається відправлю на пошту.
    Врятуємо їй життя РАЗОМ і допоможемо зустріти їй 25 річчя (24.06)
    Завчасно дякую за допомогу та людяність.
    Здоров'я Вам та Вашим родинам.
    З повагою.