Приветствую форумчан.Вчера увидел на соседнем форуме тему http://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1545122&highlight= ,не смог пройти мимо.Прошу и Вас у кого есть возможность.Ведь мы должны поддержать друг друга. С ув.
А Артем тут не причем. Ссылку может смотреть только тот, кто зарегистрирован на виолити. Это там косяк, а не тут. А о чем там речь?
С Артемом нужно согласовать создание темы. Добавлено: Ср Май 11, 2016 14:02:27 Заголовок сообщения: Допоможіть врятувати дитину. Вітаю комради. Пишу та прошу не від хорошого життя. У моєї сестри Колеснікової Аліни В'ячеславівни діагностували рак 4 ступеня з ураженням усих органів черевної порожнини, а їй всього 24 роки. До таких наслідків привела бездіяльність наших лікарів, ще на початку січня вона звернулась до лікарні з болями в правому підребер'ї, що тільки не лікували і остеохонроз і бронхіт, і гастрит- до кого звертались ті рвачі "своє" і лікували не проводивши комплексної діагностики, що призвело до раку 4 ступеня. Діагноз поставили лише в Києві в Обласні лікарні 3 тижні тому, але запізно. Їй минулого тижня видалили яєчник, але це не допомогло, так як виявилось що це не був "очаг" ураження, на сьогоднішній день первинний орган з якого все розпочалося не виявлено тому і хіміотерапія не дає жодних результатів, онкологи кажуть що при таких ураженнях встановити точно не можливо, але ми надіємося і віримо в кращий результат. На сьогоднішній день на діагностику та лікування в Ізраїльських клініках, які теж не дають гарантій, потрібно близько 300 т.$ З нашою безкоштовною медициною ми вже витратили практично усі кошти, тому звертаюсь до Вас за допомогою, допоможіть хто чим може, бог Вам віддячить, а ми не забудемо про Вашу небайдужість. Мої реквізити ПБ № 5168 7556 0993 7475 Остапчук Руслан Михайлович. телефон 0674834905 Можливо у когось є вихід на волонтерські організації чи фонди допомоги онкохворим прошу допоможіть, дайте контакти на поштуbc281@ukr.net Також можливо когось зацікавлять мої лоти, прошу переглянете, всі кошти підуть на лікування.http://cab.violity.com/ukr/sale/active/index Не знаю як вкласти сюди фото лікарняних документів, але хто сумнівається відправлю на пошту. Врятуємо їй життя РАЗОМ і допоможемо зустріти їй 25 річчя (24.06) Завчасно дякую за допомогу та людяність. Здоров'я Вам та Вашим родинам. З повагою.