Нужна помощь по утесу

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем металообработка, 15 лис 2018.

1. Mad Max Subaru

Mad Max Subaru Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.826
    Адреса:
    Ангола
    уроды. слов нет.

1. Оригінальний стволік на Сіг Зауер п320 під затвор з довжиною ствола 3,6 дюйма (саб компакт) з різьбо...
      15000 грн.
    2. AR15 Bolt Carrier Group Rehab Kit—5.56(Груповий реабілітаційний набір болтотримач AR15—5.56). Реабі...
      2500 грн.
    3. (в наявності 7 шт.)
      Оси УСМ выполнены из титана. На ряду с хорошей прочностью не имеют возможности ржаветь. Цена указана...
      600 грн.
    4. Затворная рама с затвором для Систем AR15,M4! Cal.223 Производитель Daniel Defence! Состояние новое!...
      13700 грн.
    5. Предлагаю боевую личину затвора систем AR-15! В комплекте всё что на фото! Состояние новое!
      5000 грн.
  2. chapar

chapar Feldwebel

Повідомлення:
    622
    Адреса:
    Киев
    Ну не перегибайте - новая дашка со сменным стволом 13,5 стоит
    Ствол сам около 2,2

akms1974 подобається це.
  3. Петр Сидоров

Петр Сидоров Oberleutnant

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    купите партию для ЗСУ?

Експертів в нас розвелось, а ніхто за 3 роки ще жодної не купив, ні по 20, ні по 50.

Судячи по висловам "дашка со сменним стволом", то таки ікспердів більше, ніж експертів.

Спешиал фор ю - не буває в природі дашок зі змінним стволом, від слова "зовсім не буває". Ствол в ДШКМ міняється лише в умовах ремонтного підрозділу, про що робиться відповідний запис у формулярі про ремонт, і там же вказується номер ствола який поставлено.

Останнє редагування: 9 січ 2019
    akms1974 та Mad Max Subaru подобається це.
  4. chapar

chapar Feldwebel

Повідомлення:
    622
    Адреса:
    Киев
    Це ДШКМ
    Звичайно.
    В приват.

Останнє редагування: 9 січ 2019
    Петр Сидоров та Unnamed Player подобається це.
  5. Mad Max Subaru

Mad Max Subaru Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.826
    Адреса:
    Ангола
    Я кажетя знаю о чем речь.
    Если это оно, то ситуация дикая просто.

akms1974 подобається це.
  6. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    Ні, Макс, ти не повіриш - це не те, що ти подумав, це зовсім інші люди. Ти подумав про вкрадені у МО по курупційній схемі, за часів настоящого полковника чи раніше, кулемети (коли 2гу категорію продали як 5ту по ціні чермету).

akms1974 подобається це.
  7. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    Ще раз прошу у Вас вибачення - був неправий. Подальше спілкування поставило все на свої рейки.

akms1974, Gogi 514, Mad Max Subaru та 2 іншим подобається це.
  8. chapar

chapar Feldwebel

Повідомлення:
    622
    Адреса:
    Киев
    Нормально все.
    Не за что

akms1974, Петр Сидоров та Unnamed Player подобається це.
  9. sergey_mp

sergey_mp Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    967
    Адреса:
    Украина
    Размывается звук выстрела, он вроде и слышен, но чуть тише, и главное - непонятно откуда идет, направление откуда стрляли трудно определить. Ну и вспышку гасит тоже хорошо, так что для одиночного выстрела и замаскированного стрелка - да, помогает.

akms1974 подобається це.
  10. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    хибна ваша думка, я в темі про СВД людині навів докази фінів у вигляді номограми. На дистанції 800м ви навіть звичайний НСВ не так легко ідентицікуєте його місце знаходження, якщо по спалаху не засікли, або якщо чергами не почав лупашити. Плюс це все дуже залежить від стану атмосфери і від ландшафту.
    Я навіть впевнений, що ви ніколи не слухали ні ДШКМ, ні НСВ зі сторони мішеней на різних відстанях, та з різними дульними пристроями. І тому ваше уявлення базується лише на комфорті стрілка - там дійстно чутна різниця вагома, але ж задача стоїть інша.

Можете прочитати вказану тематику ЦНІІТОЧМАШУ - там все чудово розібране і математично відображене + купа есперементальних даних у вигляді слухачів по фронту з боку мішеней. Це все ще було зроблене на початку 60х. Немає у вогнепальній зброї та у фізиці пострілу ніяких таємниць.

Останнє редагування: 10 січ 2019
    akms1974 та Mad Max Subaru подобається це.
  11. sergey_mp

sergey_mp Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    967
    Адреса:
    Украина
    Про пулемет точно не скажу, но про винтовку - точно, и размывает звук, и прячем вспышку.

akms1974 подобається це.
  12. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    А чим кулемет при одиночному вогні відрізняється від гвинтівки?

Я не буду і не хочу вас переконувати - нехай кожен залишиться при своєму. Спалах приховує, але все одно не повністю - в ютубі можете знайти показову стрільбу з М107 та їх оригінальним глушником з ДГ на виході, там все наочно.

Про гучність пострілу в напрямку цілі я все написав вище.

akms1974 подобається це.