Нужен совет по "помпе"

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Dr.Gonzo, 28 лип 2014.

?

Из собственного опыта лучше

1. помпа Hatsan

56,6%
  2. помпа Maverick

43,4%
  1. CHASER618

CHASER618 Oberleutnant

Повідомлення:
    1.767
    Адреса:
    Украина
    Трохи подлампичив зуб(шо пипець як не дешево! !!) зашел в магазин зброя на вел. васильковской(как бы по дороге на работу) и узрел помпы коммандо(турки) и на вопрос - шо воно таке?- продавцы проморозились... кстати! тама срисовал нульцевые мр133(и вообще довольно много стволов из-за поребрика) в цене 14 килогривен. И да, патроны с мордора тож были.

Kozhuh, Парторг, рамзэс та 5 іншим подобається це.
    1. Затвор АК74
      3000 грн.
    2. Оригінальний стволік на Сіг Зауер п320 під затвор з довжиною ствола 3,6 дюйма (саб компакт) з різьбо...
      15000 грн.
    3. Продам бланк 5.6
      5000 грн.
    4. (в наявності 7 шт.)
      Трофейні російські магазини АК-12 Калібр: 5.45*39 Підходять до наших АК-74 Ємність: 30 патронів
      2000 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Поршень выполнен из титана , имеет высокую прочность, в 2 раза меньший вес (в сравнении с заводским...
      1900 грн.
  2. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Так командо не нова марка на Українському ринку. Сафарі давно нею торгують. Ще до появи Узкона.

Kozhuh, Majestic, Dr.Gonzo та 4 іншим подобається це.
  3. DW011

DW011 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Киев
    Вот и я слышал от "стариков", что если тебе звук выстрела "не понравился" - не стесняйся разрядиться и осмотреть ствол. Это куда проще и дешевле возможных последствий (показывали фото дутых дудок - крайне невеселые). Но так же предупредили, что новичок далеко не всегда сможет услышать этот "неправильный" выстрел.

Kozhuh, Dr.Gonzo, CHASER618 та 5 іншим подобається це.
  4. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Р а д і с т, Kozhuh, Dr.Gonzo та 4 іншим подобається це.
  5. MIKC

MIKC Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    281
    Адреса:
    Kiev
    Знаю что камрад с этой темы приобрел себе сайдседдл у TEG custom из кайдекса, доволен. По ценам: 480 грн. С убд - скидка
    Себе я тканевые купил, от нашего харьковского камрада.

Itonix, RomanP, Kozhuh та 7 іншим подобається це.
  6. DW011

DW011 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Киев
    Kozhuh, Парторг, Dr.Gonzo та 3 іншим подобається це.
  7. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Да тканеві я маю, але придбав таке, і цікаво почути як монтується і як експлуатується. Бо напевно в понеділок поїду щоб поставити сайдседл на дробовик. Бачу що одним болтом який кріпить УСМ можна сайдседл прикріпити, а зараз виникло питання - а як другий болт прикріпити?

Р а д і с т, Kozhuh, рамзэс та 4 іншим подобається це.
  8. _AURUM_

_AURUM_ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.532
    Адреса:
    Запоріжжя Україна
    Та була в когось з камрадів така приблуда, нещодавна постили, коротко кажучі- якщо цівка довга, треба щось колхозити, або різати цівьйо, або піднімати сайд седдл...
    Я от придивлявся до такого:
    https://ru.aliexpress.com/item/The-...id=fdc25992-9d11-43e6-87d4-3f8c0b40c3fb&tpp=1
    Планку пікатіні на піни УСМ-а посадити, а на них приблуду, цівьйо повинно під ним пролізти, але то таке - теорія....
    П.С. ось ще є приблуда на правий бік :
    https://ru.aliexpress.com/item/Roge...32784312523.html?spm=2114.13010308.0.0.kIkx8D
    Але ціна курво... o_O

Р а д і с т, Kozhuh, рамзэс та 4 іншим подобається це.
  9. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Дорого.

Kozhuh, рамзэс, Парторг та 4 іншим подобається це.
  10. CHASER618

CHASER618 Oberleutnant

Повідомлення:
    1.767
    Адреса:
    Украина
    Я тканевые ставил. Пластик думаю поставить, но пока нет свободного лавэ... колхозил с сантехнических крепежей - но видок не феншуйный получился...

Р а д і с т, Kozhuh, рамзэс та 5 іншим подобається це.
  11. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Той варіант що ви вказали я зразу відкинув. Якщо ставити планку на піни умс, то сама приблуда буде триматись на рівні правої руки, що створить незручності при хваті. А пиляти ствольну коробку щоб закріпити планку посередині я не хочу. А цей сайдседл що я скинув ссилку дає можливість (поки-що чисто візуально) прикріпити його на піни умс, і він ляже якраз акурат на ствольну коробку там де і має лежати.

Р а д і с т, Kozhuh, рамзэс та 5 іншим подобається це.
  12. _AURUM_

_AURUM_ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.532
    Адреса:
    Запоріжжя Україна
    Планку можна винести на середину ствольної, нічого не пиляючи...
    Але згоден, дорого, та й громіздко вийде.
    У мене на старому веслі був шкіряний чохол зі щокою та карманами на шість набоїв, поміняв весло, тепер сам ломаю голову куди набої приткнути.

Р а д і с т, Kozhuh, рамзэс та 3 іншим подобається це.
  13. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Планку на середину ствольної коробки ви не винесете. Якщо кріпити на піни умс - то планка вийде нижче середини, і цей сайдседл буде виступати нижче ствольної коробки. Я думаю до вівторка цей сайдседл що я давав ссилку поставлю, тоді відпишу що-як воно підійшло.

Р а д і с т, Kozhuh, рамзэс та 2 іншим подобається це.
  14. igorzoloto28

igorzoloto28 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    396
    Я за тканевой от Романа.Работает отлично,крепить легко,пилить ничего не надо

RomanP, DW011, Kozhuh та 6 іншим подобається це.
  15. Венн

Венн Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.057
    Адреса:
    Украина, Киев

Нормальная тема. Пользуюсь

DW011, Kozhuh, MIKC та 6 іншим подобається це.
  16. CHASER618

CHASER618 Oberleutnant

Повідомлення:
    1.767
    Адреса:
    Украина
    Тканевый седдл хорош, но. Я опосля пострелух маю дурную привычку хорошенько запшикать внутрянку помпы и П/А хадошкой и протереть. Видать не все вытираю и через отворы пинов олива просякает и седдлы отпадают. Притом что никакого отношения к качеству изделий сие не имеет(качество тканевых седдлов наВЫСОТЕ). Просто вот такой бзик... и по сему хочу попробовать седдлы от TEGов... имхо.

RomanP, DW011, Kozhuh та 6 іншим подобається це.
  17. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Маю такий в користуванні. На полюванні для мене виявився не дуже зручним-під час носіння деякі набої повилітали. Тому і задумався над таким що на ссилці. Тим більше що бюджет під 300грн.не дуже великий.

Kozhuh, Dr.Gonzo, рамзэс та 3 іншим подобається це.
  18. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Трохи смущає ціна на українського виробника. Да і по експлуатації виникли деякі питання.

RomanP, Kozhuh, _AURUM_ та 4 іншим подобається це.
  19. CHASER618

CHASER618 Oberleutnant

Повідомлення:
    1.767
    Адреса:
    Украина
    Так ни кто и не говорил что выбор отечественной продукции легок и комфортен... дай Бог научатся.

RomanP, DW011, Kozhuh та 7 іншим подобається це.
  20. Kozhuh

Kozhuh Leutnant

Повідомлення:
    1.275
    Адреса:
    Днепр
    Я точно такой сэдл купил для установки на Узкон, но еще не ставил. Стоил чуть меньше 9 баксов, крепить можно через отверстия УСМ, но надо менять штатные штифты на винты М5 (40 мм коротки, 45 мм - длинноваты). Соответственно в салазках сэдла нужно по месту просверлить два отверстия и нарезать резьбу М5. При установке на коробку турков есть два варианта - либо укоротить цевье, чтобы оно не наезжало на ствольную коробку, либо сдвинуть сайдсэдл максимально назад и укоротить сам сэдл и салазки (придется сделать новый стопор на салазках вместо срезанного). Вот как-то так вкратце...

ЗЫ. Для надежности думаю дополнительно приклеить салазки к коробке двумя полосками акрилового двустороннего скотча (как автомобильный, только прозрачный) толщиной 0,3 мм.

Images:

P1140019.JPG
    Останнє редагування: 7 тра 2017
    Парторг, RomanP, Dr.Gonzo та 8 іншим подобається це.
  21. GerichB

GerichB Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    683
    Адреса:
    Днепропетровская обл.
    Ибис - хитрые жуки.
    Обратил внимание, что патроны подорожали на 10-20-30 грн за пачку, хотя доллар подешевел :)

Парторг, RomanP, Dr.Gonzo та 6 іншим подобається це.
  22. Чиж

Чиж Leutnant

Рейтинг:
    -1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.181
    Адреса:
    Полтава, Украина
    Алчность и жажда наживы...

Парторг, RomanP, Dr.Gonzo та 5 іншим подобається це.
  23. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    І то ще до відкриття полювання далеко. А що буде в липні-серпні з цінами?

Парторг, RomanP, Dr.Gonzo та 4 іншим подобається це.
  24. Kozhuh

Kozhuh Leutnant

Повідомлення:
    1.275
    Адреса:
    Днепр
    Еще пару слов о креплении вышеупоминаемого сайдсэдла. Можно обрезать салазки не спереди, а сзади. Тогда можно убрать клиновидный "хвост", который выполняет роль направляющей площадки при задвигании сэдла в салазки, упор в передней части останется, но надо будет заново сделать в основании два углубления под шарики-фиксаторы. При такой обрезке (чтоб не пилить цевье) можно оставить 4 гнезда под патроны, а остальные два перенести в любое удобное место (например, на правую сторону коробки по подобию тканевых сайдсэдлов от уважаемого камрада Roman P). Крепить оставшийся фрагмент можно без салазок (на тот же двусторонний скотч), но учитывая что корпус с тыльной стороны пустотелый - надо будет предварительно заполнить его либо эпоксидкой либо автомобильным полиуретановым компаундом.

Парторг, RomanP, Dr.Gonzo та 4 іншим подобається це.
  25. Davlatt

Davlatt Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    1.211
    Адреса:
    Країна Героїв
    Все намного сложнее...По нарезным:
    [​IMG][​IMG]

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

Парторг, Itonix, Dr.Gonzo та 5 іншим подобається це.