Нужен совет по "помпе"

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Dr.Gonzo, 28 лип 2014.

?

Из собственного опыта лучше

1. помпа Hatsan

56,6%
  2. помпа Maverick

43,4%
  1. CHASER618

CHASER618 Oberleutnant

Повідомлення:
    1.767
    Адреса:
    Украина
    Ухх! развоевальсь то как! Я с 14 года вожу помпу с патронами в магазине, и даже это не оптимал... подумываю про травмат, но бабло сильно усохло при владе патриотов. Прицениваюсь наградить себя сам(цены лояльны) а то у авакова нема часу на расового пэресичного Человека... с собачниками воюю довольно давно, в квартале где живу(ну ладно, на детской и спортплощадке) трохи их усмирил... про 9мм а уж тем более 45к я бы не выражался так однозначно, ибо набої разные есть(та даже стандартный фмж попилить на крайняк можно).

harley 85, Dr.Gonzo, Парторг та 7 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 96 шт.)
      Технічні характеристики магазину: Корпус поліаміду (PA6 70%) + скловолокна (PA66 30%) Скло: полікар...
      750 грн.
    2. Стокова пружина для AR-15 Абсолютно нова.
      500 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      MAG556-BLK Магазин Magpul 223 Rem (5,56/45), Gen M3, з вікном, на 30 патронів | оптимізований для...
      1240 грн.
    4. (в наявності 50 шт.)
      Спарювач для магазинів - нескладне пристосування, що дозволяє скріпити між собою 2 магазини. Подібни...
      250 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Артикул MAG310-FDE ОРИГІНАЛ Бренд Magpul Модель зброї AR15 Колір Flat Dark Earth Країна в...
      3520 грн.
  3. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    Можно думать что угодно, но мне в свое время все точки над и поставило видео,где питбуля пытались пристрелить с пяток копов. И уже после того как в него высадили с десяток пуль финальную точку в споре поставил мужик с кувалдой, засандалив псине в голову.

Dr.Gonzo, Р а д і с т, Парторг та 5 іншим подобається це.
  4. Roomster

Roomster Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.409
    Адреса:
    Kalush
    Ха, вот тема пошла и как раз вмасть - прохожу антирабическую вакцинацию...еще два укола. Вечером после работы, в полной тишине, сзади за лтдыжку впилась сука чуть меньше овчарки. Ебанул ее рюкзаком, потом достал телескопическую дубинку, но та уже ретировалась. Доганять не стал, бо рядом с ней крутилось еще три кобеля и расклад мог выйти не в мою пользу.....

Itonix, Dr.Gonzo, Р а д і с т та 8 іншим подобається це.
  5. Crane075

Crane075 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    1.237
    не боитесь в машине бросать оружие, если отойти куда-то нужно? я всегда стремаюсь что вытащат, в те редкие случаи когда еду со стрельбища и нужно что-то где-то купить и оставить сумку со стволами в машине

6. CHASER618

CHASER618 Oberleutnant

Повідомлення:
    1.767
    Адреса:
    Украина
    Ну так зубов бояться, в ... .. давать. Да боюсь конечно, но продумываю маршрут и не делаю ненужных остановок... а какие еще варианты пока кс ток подарунковые? Вот то-то. ..

7. Crane075

Crane075 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    1.237
    давно думаю в машину сейф впихнуть для оружия - просто решил что может вы уже это реализовали, мало ли

CHASER618, Dr.Gonzo, Kozhuh та 4 іншим подобається це.
  8. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Ух які пристрасті! Так собаки становлять загрозу, від людей не знаєш чого очікувати, а то тварина. Але на моє стійке переконання, більшість конфліктів з собаками провокують саме люди. Повторюсь не всі, а більшість. Провокацією до нападу часто стає прояв страху. Собаки дуже добре відчувають страх і тоді їх зриває. Ситуаціі бувають різні, але дуже важливо не виказати страху, не тікати, краще йти в напрямку собаки, але не прямо на неї, а наче повз неї. Мені поки вдається бути не покусаним :) Бувало декілька разів сабаці в писок кулаком заряджав, діяло ефективно :))) Зара теж ношу КО, правда в Києві собак зараз доволі мало, то більше проти двоногих.

harley 85, Gatling333, Majestic та 8 іншим подобається це.
  9. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    Мой друг тоже считал себя собачим психологом. Пока его не погрыз соседский питбуль. После этого он посчитал что даже самый хреновый травмат лучше любой психологии.
    Собака это живое существо. И какой ад может твориться в ее маленькой и тупой башке никому не известно.

CHASER618, Crane075, Dr.Gonzo та 7 іншим подобається це.
  10. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Аналогічна ситуація була. Правда тварючка була менша і штанину не прогризла.
    Поки - ключове слово. Але такою поведінкою ви провокуєте собаку. Рух в її сторону - це вже провокація агресивної поведінки.
    Скажу так - від дворових барбосів балончики/травмат ще допоможуть, але від барбоса вагою в 35 кг і більше відбитись вже дуже проблемно. Собакін вагою в 50 кг, з невеликого розбігу знесе як кеглю дядю в 100-120 кг.
    Тому краще великих бродячих псів, зграї собак, обходити стороною. Неадекватних домашніх і таких же господарів цих собак "виховувати".

harley 85, CHASER618, Crane075 та 6 іншим подобається це.
  11. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Молодий... ;)
    не заперечую, хіба що з обмовкою про самий хрєновий не згоден
    То і я ж про те!

Gatling333, Majestic, CHASER618 та 5 іншим подобається це.
  12. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Не треба недооцінювати їх розумові здібності. Це дуже небезпечно. Собака - зграйний хижак, з розвинутим інтелектом.

CHASER618, Crane075, Dr.Gonzo та 4 іншим подобається це.
  13. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    Так же не стоит переоценивать умственные способноси существ,которые большую часть времени тратят на то,чтобы нюхать задницы себе подобных и жевать их говно. Да простят меня за прямоту :)
    А так да, привентивно считаем существо врагом и реагируем соответсвенно.

CHASER618, Crane075, Dr.Gonzo та 3 іншим подобається це.
  14. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Не більшу частину життя це точно. І зазвичай недооцінюють. Кажу як людина, що більшу частину життя прожила з собаками.
    От тут якраз правильна стратегія відносно всіх собакінов.

CHASER618, Crane075, Dr.Gonzo та 4 іншим подобається це.
  15. _AURUM_

_AURUM_ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.532
    Адреса:
    Запоріжжя Україна
    2Х120Дж хватило блоховозу размером чуть меньше нем. овчарки, чтобы потерять интерес ко мне(возможно и ко всему прочему так же).
    Балончики (нормальные) так же эффективны.
    И я не стал бы преуменьшать возможностей 9Х19 против собак, другое дело что по малоразмерной быстродвижущейся цели довольно сложно попасть, особенно когда их несколько, так что да, картечь рулит.
    Но с дробовиком по улице как то некомильфо ходить, а для самообороны КС, всё же лучше ГБ.
    ИМХО

CHASER618, Crane075, Dr.Gonzo та 2 іншим подобається це.
  16. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Можливо, але в даному випадку ПОКИ значно краще ніж ВЖЕ ;)
    а от тут Ви не уважно прочитали мою пораду.

Gatling333, Majestic, CHASER618 та 4 іншим подобається це.
  17. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Колеги, а які донори найбільш пртдатні для виробу "смерть прєдсєдателя"? З урахуванням доступності й зручності.

Gatling333, Majestic, CHASER618 та 4 іншим подобається це.
  18. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Якраз уважно. Аналогічний прийом досить часто відпрацьовують на заняттях. З натасканим собакіном виглядає досить кошерно.

CHASER618, Crane075, Dr.Gonzo та 3 іншим подобається це.
  19. Большой Макс

Большой Макс Major

Повідомлення:
    2.665
    Адреса:
    г. Черкассы
    К сожалению, у нас это не доступно:
    Serbu SUPER-SHORTY

Miha832, sania75, Gatling333 та 9 іншим подобається це.
  20. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Якщо ж повернутись до початку розмови, то з доступного в мережі матеріалу більше питань ніж відповідей по власнику собак.
    4 алабаї, а собачки це "маленькі" якимсь дивом шарились всю ніч по вулиці - в одному з джерел вказувалось що десь 18:00 собаки мали доступ за межі прибудинкової території.
    Собаки в дворі постійно знаходились в електронашийниках.
    Виходить власник не міг їх контролювати. Та й сам персонаж досить цікавий. Знову ж таки висновок з матеріалів в мережі.
    P.S.
    Кстаті да. (с) В матеріалах фігурють як мінімум 3 різних породи собак: середньоазітська вівчарка, у посиланні вище - німецька вівчарка, на трк "Україна" свистіли наче про східноєвропейську вівчарку.
    Питання в наступному - що там за собаки були насправді?

CHASER618, Dr.Gonzo, Crane075 та 3 іншим подобається це.
  21. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Ну то перечитайте ще ;)

Gatling333, Majestic, CHASER618 та ще 1-му подобається це.
  22. Mc'Laut

Mc'Laut Oberschütze

Повідомлення:
    10
    Адреса:
    Україна
    Аэрозольный или струйный?

CHASER618, Dr.Gonzo та Hubchmann подобається це.
  23. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Фактором атаки може бути не тільки "запах страху", собаки можуть охороняти свою територію, а "своєю" вони вважають будь яку - з якої годується. І прикладів тут може бути багато.
    повторюсь ще раз, з собаками живу поряд 23 роки. Трохи вже їх вивчив. І діяти по вашій методиці при можливому конфлікті з собакою я б не радив.

рамзэс, CHASER618, Crane075 та 4 іншим подобається це.
  24. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Що я можу сказати - моя хотеть...
    $_57 (2).jpg $_57 (3).jpg $_57 (4).jpg $_57 (5).jpg $_57 (6).jpg $_57.jpg

Miha832, harley 85, Большой Макс та 10 іншим подобається це.
  25. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Я звісно прислухаюсь до Вашої поради, але таки буду користуватись своїм багатодесятирічним позитивним досвідом :)

Gatling333, рамзэс, Majestic та 3 іншим подобається це.
  26. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Я ж не проти. Свою думку і аргументацію виклав.
    Тому це місце й називається - форум. ;)

рамзэс, CHASER618, Dr.Gonzo та 4 іншим подобається це.