Нескладний ніж Нож выживания

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем delfikon, 30 лип 2012.

1. $.T.A.L.K.E.R.

$.T.A.L.K.E.R. Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    583
    Адреса:
    UA
    отримав вантаж, спробую описати суб'єктивне враження

оскільки бачив на аукро схожі "рембоїди" с пластиковою ручкою, хвилювався що тут також буде пластик... метал, алюміній або сплав на кшалт ЦАМ-у
    ручка як на мене, замаленька - можливо китайці робили під китайську ладошку :)
    під кришкою є гумове кільце, тобто контейнер і справді може бути герметичним (не перевіряв, але думаю що вода всередину не попаде)
    чехол можна зразу викинути (не докоряю продавцю, оскільки на фото видно якість чехла)
    особисто я, розпакувавши, так і зробив... в мене був чехол від ШН до АКМ - і туда цей ніж входить ідеально (хвилясті пружини від акм-го чехла не дають йому хитатись, навіть враховуючи малу товщину клинка)
    лише майте на увазі, що китайці штампують 2 варіанти таких "рембоїдів" - той що з довшим лезом не поміститься
    ще приємний момент - якщо розширити отвір на лезові, то цим ножем можна перекусити дріт так само, як ШН від АКМ (алюміній 2мм, сталь не ризикував кусати, не знаю чи витримає кріплення ручки)

свою ціну ніж виправдовує на 110%, дякую продавцю

MuzDie подобається це.