Скорее его стоит обсудить. Пока что мне видится реплика. Клейма на клинке? Пока что в этом ноже мне нравятся только ножны. Известный тип клипсы, который я не видел у реплик. Но всё остальное напрягает.
Згоден із думкою камрада, варто відправити на обговорення автентичності. Клейм не побачив, піхви наче сувенірні. Руківя теж викликає сумніви. Чому ви думаєте, що це Італія?
От саме піхви тут на перший погляд гарні, проте може бути кастомна переробка репліки під цей тип клипси. Тут варто зробити велике фото виштамповки MVSN та порівняти з оригінальними того ж типу. Наразі фото мильне, нажаль. А от що клин, що руків'я - не подобаються.
В усіх загонах каміче нере були сходні типи ножів. Тож, що в студентських законах MVSN, що у фронтовиків з різних легіонів - ножи майже однакові. Саме те що майже. Тип однаковий, а от виробників багато. Тож клинок клеймився виробником для звітності.
Нож современная копия, заводская. Их выпускали серией и итальянцев, и немцев. Есть тема на форуме об оригиналах, кому интересно полистайте https://reibert.info/threads/kinzhaly-m-v-s-n.220127/