Новый импульсный Garrett Axiom

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем denmlab, 26 лип 2022.

1. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    478
    Адреса:
    Ukraine
    https://md-arena.com/wiki/garrett-ace-apex-all-coils/

Ну від деуса чи нокса не підійдуть, але асортимент ширший чи не втричи. Особливо кайфова нел снейк, я її люблю :)

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    3. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    4. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    5. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
  3. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    478
    Адреса:
    Ukraine
    Макс абсолютно інший прилад. Лише бездротові кайфові вуха варті уваги. Але там ще безліч кайфових фішок ;)

4. dominator343

dominator343 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.173
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Тобто ви вважаєте що з АСЕ 250 підійде до Апекса? То що Нел та Детеч роблять до нього катушки мені відомо.

5. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    478
    Адреса:
    Ukraine
    Не підійде. До апекса окрема серія у гарет, нел, та детеч. Але то інша історія
    ..

Тут трішки історії, можливо комусь буде цікаво)

6. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.173
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Дякую, а то почало гризти сумління що дарма гроші витрачені на той же улюблений Вами Снейк. До речі в мене Апекса в гермобоксі від Жекі з Маріуполя. На жаль зараз не можу в повному обсязі його використовувати. С повагою.

denmlab подобається це.
  7. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А я вже вибрав! Саморобнi Маска-4 й Крот-2ХМ запасним!:smile_12:
    А купляти фiрму в наш час - грошi на вiтер:smile_11: Без горiлки й пива:D

denmlab подобається це.
  8. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.173
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Гаррет вже робив підводні імпульсні мд, яки не вразили чутливістю до дрібного золота. Той же Інфініум шалених грошей коштує, але зі стандартною катушкою тільки кільця бачить, але дуже глибоко. Цей новий імпульсний нагадує Минелаб серії GPX, тільки в них екранів не має.

denmlab подобається це.
  9. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    638
    Адреса:
    Львів
    в Україні багато є золота, просто масово не видобувають. Український щит. А на рахунок квазара, то що в ньому нема такого в плані пошуку і комфорту,що є в Аксіом? Квазар підходить для наших грунтів,дешевий, і грловне з ним в нашій області знайшли монету за 5000$,люди золото і ауреуси таскають ним.. з Аксіом треба ходити,шукати ,щоб щось про нього казати. Рекламі вірити-самого себе дурити

denmlab подобається це.
  10. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    638
    Адреса:
    Львів
  11. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    478
    Адреса:
    Ukraine
    Буває такий стан, чи мабуть період, коли вже пофігу ті знахідки, аби чимсь новим поблимкати)) Крутих імпульсних мд не було, тому хочеться шось отаке. А там може дійсно, виїдемо колись на коп з сусідом. в якого фортуна, по 150 , і нею рарик підніметься :beer:
    Фарт він такий))

Mishka* подобається це.
  12. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я перше свое золото знайшов з Скiфом ПИ, iмпульсним прибором вiд Паштета, який колись виложив схему й прошивку до контроллера. Потiм були Корсар-Супермастер, Аська, Фiiшер-Ф5, Текнетiкс Альфа, Квазари, Крот, Маска-4, Тесорки саморобнi - Эльдорадо й TGSL. Але конкретне золото, старовинне, я знайшов з Маскою-4, саморобною! А я усi прилади окрiм фiрмових роблю собi сам. Маска-4, судячи з звiтiв пошуковцiв - краще з усих приборiв веде себе на полях ЧК та скiфiв. Нащо мiняти цей прилад на якийсь новий, та ще й iмпульсний? Ця тема схожа на рекламу та пiар прилада, без реальних вiдео тестiв вiд самого топiкстартера.

13. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    478
    Адреса:
    Ukraine
    Я Вам про всесвітні патенти, якість пошуку, та естетичеий кайф, а Ви про самопали якісь... Юзав декілька екземплярів. Мені вистачило раз і назавжди. Це все рівно шо рівняти "Катюшу" і Himars. А золото я очима знаходив ;) За Гарет радуюсь, за його новий прилад, що вони розвиваються й роблять якісні кайфові речі.
    Жодної реклами.

Rastaarheolog та флегМАТ подобається це.
  14. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.173
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Чекаю на цінник, потім радіти будемо.

15. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    638
    Адреса:
    Львів

Images:

Screenshot_2022-08-18-13-10-24-350_com.android.chrome.jpg
  16. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    478
    Адреса:
    Ukraine
    Звичайно, могли б й кольоровий дисплей за такі бабки зробити з якоюсь графічною функцією:beer:
    Але ж америкоси не винні шо в нас такий дорогий бакс:)

17. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Кольоровий дисплей на сонцi дуже погани видно в порiвняннi з монохромним.
    Яка якiсть пошуку на вщент вибитих полях?:D Ще й з приладами, в котрих половина функцiй не зрозумiла. А в самопалах все зрозумiло, особливо в аналогових, там ще на стадii зборки, пайки, мотання котушок та настройки - вже починаеш розумiти що як працюе, яка деталь чи схемний вузол за що вiдповiдае в реальному пошуку, як вiдстраюватись вiд грунта з найменшими втратами глибини та дискримiнацii.
    Майже задарма:D!

18. melan

melan Stabsgefreiter

Повідомлення:
    352
    Адреса:
    Украина
    Майлабовские Експролеры и Етраки работают по импульсной технологии. И хотя на данный момент старички, но фору многим моделям дадут. А по дискриму то самые лучшие.

denmlab подобається це.
  19. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.173
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Экспоподобные мелкого золота не видят. Факт!

20. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    478
    Адреса:
    Ukraine
    Та я бачу Ви гуру "квазарології" :eek:
    Куди там користувачам зозо чи спектри;)
    У самопала ані глибини, ані інформативності достатньої немає й бути не може. Бо маде ін гараж не можна порівняти з серійним заврдським виробництвом. Та й вибитих місць не буває. Я у лісопарку через дорогу з величезною кількістю різних приладів, при різних котушках, особливо після дощів, по сей день знаходжу цікаві знахідки. Таж сама історія й на полях після перепашки. Кожен рік щось цікаве, тай вискоче. П.С. копайте у якісних вухах, і буде щастя.

Rastaarheolog подобається це.
  21. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    478
    Адреса:
    Ukraine
    Экспы очень медленные, и их нужно слушать. Дискрим на высоте. Вообще кайфовые, хоть и древние и сняты уже все с производства:(

22. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.173
    Адреса:
    Украина, Бровари
    О тут я не згоден! В Україні є дуже багато талановитих радіо-інженерів, яки виробляють дуже якісні саморобні мд, яки легко можуть сперечатися з фірмовими мд. В свій час дуже вразив Тесоро Голден Сабре виробництва Бійця Групи Сівер, та Ред Голд від Редрам. Вони і зараз дуже актуальні, особливо Ред Голд.

23. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.173
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Я фанат Minelab Sovereign, хоча були і Сафарі та Єксп, но вони не вразили - гарні, але в моїх умовах результати не вразили.

24. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Да,да,да,дуже талановиті,самі сконструювали,фірмові так не можуть.

Rastaarheolog та dominator343 подобається це.
  25. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.173
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Згоден,

26. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.173
    Адреса:
    Украина, Бровари
    90 тис.грн. для мене забагато, тому постою в сторонці, з цікавістю, як дивляться на дорогі суперкари звичайні люди.