Муха по полю пошла. муха денюжку нашла!(с) Собрала она гулянку и все деньги пропила. Вот чему отец Корней учит маленьких детей.
як це? тільки-но перевірив. є! та і куди вони подінуться? я не як та муха щоб гроші пропивати. так що можемо торгуватись.
А я думав, що Похабич подлєц. Доречі, запросіть його в цю тему, йому варто почитати. А я, як модератор Чорного списку, вже розберусь. Якщо гроші є - то заїжджайте, вже вкотре вам кажу. Тільки не сьогодні, я поїхав до друга, в якого є мадера. Або приєднуйтесь.
так похабич тут почне торгуватись і ми залишимось без нічого. ви без кулеметів і я без ваших кулеметів. бо він заведе стару казочку що є в нього сусід-історік рідного краю і йому, сусіду, дуже треба до шкільного музею тії кулемети та інше збіжжя по войні.
Так антифриз в орган!Кушать и закусывать,надо в меруГдето видел фильму! Печень будут пересаживать ,как перхоть ,лечить! От блин! Надежда умирает последней!
То мабуть Сократ? Стукаэ в свiтлини? Шось хоче вкрасты!Шо я лезу,куда голова не пролазит? Мне просто скучьно! А тема распологает флудить! Всем респект и с Новым годом!
Я вже десь кнопав що фото звит за моим сином."ДитрихSS" находки. я так рядом хожу, и так сьогодни:дид хабар вид новоричного салюту втик вид нас, а настрий у нас був, знайшли арт.позицию РККА настрил,пульки,й ще кисточки з слив майже останних старожилив на цому поли повно наших воякив Боронив нашу землю до останьго,розмарадеренний(а ни зброи,капсули,и т д) зроблена времянка у посадке.не подалик ще е вояки часу не вистачило.