Відкладемо на наступний раз, я спати, завтра вранці діти подарунки з-під ялинки дістануть, купа вражень, то ж спати не вдасться. Добраніч усім.
Любий друже! За компом сидеть,это не шаблей махать! А чорная метка,ну может Вам поставили 2!!! По истории!
це не чорна мітка а виявлення великої довіри. хочу щоб Алекс гетьманом був. ви згодні? я теж! та і всі інші теж погодились.
можна і так, але як на мене то бурячиха ліпша, тільки правильно треба її виготовити. тоді вона аж з блакитним відтінком і з рота гичка не виглядає.
Друзі, в мене сталась велика біда. Мадера майже закінчилась, півпляшки вже тільки. Як що станеться - прохання вважати мене патріотом.
Нажаль, я зараз у Києві, а ви - ні. Не зможу дістатись, бо в таксомоторів сьогодні подвійний тариф, а я так нічого й не заробив.
хорошо вам. гуляете. А тут сидишь. думаешь-допивая без заепивона. а потянет ли мопед из болота танчик.(постреливая задумчиво из ППШ в окно)
так може ви іще знаєте де саме я? проста цікавість чи можна взнати точно звідки та чи інша людина на цьому сайті.