Чорт забирай... Подарунків ніхто не хоче, на кулемет грошей нема в людей... Що за життя... Надобраніч.
мо треба не там копати? я ось одне місце знаю так там хельми обовязково повині бути. нагадайте мені про це десь у жовтні я покажу.
Тепер ми знаємо, в кого Сервер свою танкетку придбав. Щось не виходить в мене до люлі піти, вже вдруге обіцяю...
А не надо копать! Надо искать и надеждуили одеждуне забывать!!!А коим боком ,этот крик души!!! Относится к теме? Все за комп!!!Друже! Копай всю жизнь! Копай в Новый год,день труда,свадьба!Выкопаешь свою или нашуКаску!
а хочеш я тебе у кошові отамани проізведу чи у гетьмани? мені влада дозволяє! бо я є людина вільна і можу обрати більшістью голосів і кошового і гетьмана. то є наш старий звичай. погоджуйся добром прошу.
Дякую за довіру, але (як показує практика) будь-яка посада крім прав передбачає також обов"язки. А без посади "я птица вольная, куда хочу - туда лечу" (с) . Он, поки ви тут вирішуєте хто з ким поїде копати панцерника, я вже лопату наточив. Зараз вихідні, укину мішок в машину - та й гайну . Лишень, поки не вирішив куди саме.
У Новоричну нич так уж! наводка: Водяне у ставку е 2 тигри, глибина 3-5 метрив,голова сильради дуже злий, а ще е щаблюка Мамая(усё в золоти) у посадци на пивнич вид Кр.Рога приемного копу!
до речі. по старому звичаю ти маєш можливість отказатись лише три рази. але якщо четвертий раз запропонують то мусиш погодитись. такий звичай.