яке? і взагалі надмірне вживання алкоголю шкоде здоров'ю. це я кажу як голова товариства тверезості та моралі, хоч його і розігнали(((((((((((((
Та ни я(не не сплю,працюю) тягну кучугури з шлаком, вид танкив- щоб захистити наше сало в перекуре пью компот!
Та ладно! Я думал шлаки! Это после Нового года?А куда вы их тяните?Село от танков,так не захищаьют!!!!Встречаем с хлебом ,солью! А потом ,обушком по дулу!
можу запропонувати один голандський цент 1942 року. рариТТет. беріть швидше бо тут вже приват від резервів ломиться.
Пане Консерватор, Ви тут мені три сторінки тому про святковий бан розповідали: Дивлячись дні народження я шарудів по форуму, та випадково виявив, що Ви до вічного бану набагато ближче, аніж вважаєте. Ви під ким ніжки стільця пиляєте, поясніть громаді: Нагадало: " Тепер вiн може на Олiмп полiзти У свiтлії палати до богiв, Щоб звiдти їх на землю постягать, А потiм сам на крiсло Зевса сяде І буде видавать укази".
Понял! Просто смотрел урывками.Я свои два года,ну в армии,отмечал в Эстонии.Фильм драйвовый! Пойду накачу рюмаху.От блин! Шо я пишу?
одну мінуточку(с) це ти ревнуєш що у нас звання рівні? але мені тутешне звання якось не бентеже. мені моє рідне те що є більш до душі, а тут так, забавки, щоб веселіше було.