Всё ясно. Дискус по батону с вами закончил ибо бестолку. Вопрос второй. А кто же должен был обьявлять войну? Неужто мы? нет. Обьявляет войну агрессор. Как Гитлер обьявил СССР. Всё просто. Рашка обьявила? Нет.
Ну тоді і не жалійтесь, що Порошенко не виграв вибори. Як зробив, такий і результат. Військовий стан повинен бути проголошений на всій території України. Агресор повинен бути визначений в усіх документах на рівні держави. Заглядання в очко Путіну призведе до громадянської війни.
Что за бред? На вопрос кто должен обьявлять войну вы мне какую то хрень пишите. Шо Порошенко должен был войну обьявлять?)))))
Я прочёл и даже процитировал то что было написано. Я же не экстрасенс и не читаю мысли которые потом вкладываю в отредактированный пост. 1. Военный стан и на ни на на всей территории. Это фиаско для экономики и кредитов. 2. Агрессор обозначен и в наших и в международных документах. 3. В очко путлеру заглядывает зе а не порох. Так вот продолжим. Кто должен обьявлять войну и в чём виноват Порошенко?
Тю, Турція оголосила військовий стан на днях і не померла . Ізраіль перебуває в стані військового стану з 1960-х років і не помер . Який агресор, чому торгум, маєм сполучення, руки тиснем ?
Краще б ви були в "ахує" з того, що боєприпасів не роблять в Україні 7-й рік анонізму під назвою "АТО/ООС", або немає закону про "Териториальну оборону", "Про зброю", реформи мами в папу, або міліції в поліцію, з подарунку Криму, із біди з українською мовою.
Спасибо. И вас хватило. А ещё говорили про причинно следственные связи. Как вы живёте с такой кашей? Неужели невозникало желание разобраться во всём этом? Не? Приход к власти нынешних это и есть причинно следственная связь. Вот такие как вы (не говорю что вы за него голосовали) выбрали такую власть.
Я согласен,к Зеленскому много вопросов...но как можно голосовать за этих лжецов у которых одна задача добраться до корыта что бы нажраться до отвала.Никогда они не думали о народе и не будут.Они с жиру бесятся,а я чуть ли не каждый день смотрю как бабушки сгорбившись повозки с ветками таскают с леса и жалуются до чего людей довели,пенсии в 2000 гр ни на что не хватает.Задумайтесь пенсия 2000 гр...что бы было понятно это мешок собачего корма и еще не премиум класса.Вот отношение нашего государства к нашим гражданам...
Ну, як би не військовий, а воєнний стан... Давайте притримуватись правильної термінології. І потім- невже Ви думаєте, що для перемоги(чи хоча б "нічиєї") в гібридній війні треба просто оголосити війну Російській Федерації? Тобто "вставай, страна агромная"? А встане? Ну, на Вашу особисту думку? Патріоти на низькому старті, чекають тільки команди? Всі як один "в борьбє за ето?"... Желєзной мєтлой вимєтєм агрєссора с нашей зємлі и т.д. і т.п. Гарно для пропагандистського фільму в стилі РашаТВ. Але на практиці все трошки інакше... Чомусь черг у військомматах не дуже спостерігалось, і... А, що там казать. Стрельнуть сєпари по позиціям ЗСУ, ті руки в ноги і тікать, кинувши купу техніки і озброєння. Сєпари на позиції виходять поживитись трофеями- а тут откуда нє возмісь Айдар нагрянув(слєгка навєсєлє)) Вломив з усього чого можна, зайшов на позиції і все позабирав, що погано лежало. І сєпарське, і ЗСУ-шне. На другий день командування "тактично відступивших" сил ЗСУ клянчить своє ж озброєння у Айдара, бо буде бо-бо за втрату майна... А ті ще "веселі" після вчорашнього, ніяк не зрозуміють, що від них хочуть. Війна...)) Отакий він, реальний воєнний стан 14-го року. Про самовільне залишення позицій різними підрозділами(в тому числі і добровольчими) навіть не згадую. Звичайно, так було не всюди, але загальну картину характеризує. І на Вашу думку, у цьому "натюрморті" не вистачало лише якихось нормативних документів?))) Порошенко просто потрібний папірець не підписав? Тоді Ви оптиміст. Невиправний)) Все що міг тоді зробити головнокомандувач цього "війська"- гукати "старшого брата" В принципі, з цим Порох і впорався більш-менш вдало. Санкції животворящіє таки йопнули по Рашці. І тільки завдяки цьому факту лінія розмежування пролягає (поки що) саме там, а не десь в Дніпропетровській і Запоріжській областях. Але ще не вечір- Сивохо вже работаєт над етім)) Під патронатом президента Зе))
Не зовсім зрозумів питання. А взагалі- якщо коротко, то там все було набагато пєчальнєє... Без шансів взагалі. У випадку ескалації була б м"ясорубка із швидким переходом на материкову частину без всяких "гібридних" технологій.
Там є констатація факту. Особисто я сподіваюсь, що в цих "достойних" людей нічого не вийде з їхнім "примиренням". А як воно буде- скоро побачимо.
Я навіть не сподіваюсь, я впевнений, що з примиренням нічого не вийде. Але то буде початок чогось грандіозного для України. Від війни втомиться кожен, а не тільки ті, що відчули її через військовий 1.5 відсотковий збір.
М'яч не на нашому боці поля зараз, на жаль. Залишається тільки сподіватись проскочити між краплями дощу))