Где можно найти информацию об эвакуированных "китайцах"? Это туристы, члены (семьи) дип. миссий или других государственных сруктур. Представители частного бизнеса, заробитчане. Имею ввиду чем они занимались в Китае?
Мужчина кашляет в автобусе. Весь автобус на него смотрит в шоке. Кондуктор: — Мужчина! У вас коронавирус? — Да нет, вы что! У меня туберкулез! — Слава богу! . .
Прошу вибачення, що вліз і відповів на Ваше питання. Своїм лінком я просто констатував факт, що не всюди виграли Зе. Правда реакція на це якась дивна. І ще, я не львів'янин так що мого голосу у відсотках Порошенка там немає . А от чому так проголосували - мабуть вважають що ПОП краще ЗЕ А стосовно вожаків\пастухів. Тут кожному своє, для мене президент відображає народ який його вибрав. Яке суспільство такий і президент, з вадами і плюсами того самого суспільства. Гарного, Вам, дня
Понятно, шоу-бизнес, значительная часть Кривой Рог, заробитчане страдающие по Родине. А какова участь державных мужей (и их семей) дипломаты, торгпредства всякие, что там ещё есть, которые оказались там по ведению долга (если можно так сказать)? Не встречал в интернете такой информации
Немного торможу, эпидемия я так понял только на некоторых территориях Китая. А дип представительств там могло и не быть.
'Сьогодні рано вранці на одному з каналів виступав Ліхута. Презентував новий альбом тайки "файно"...Совпаденіє? Не думаю. Скоро азарич з хамлом приїде. А ви далі кидайтеся камінням в українців. Хохлота гребана. Як жеж за вас соромно..
Совершенно точно. Вой сейчас там стоит круглосуточный,омерзительный до блевотыНаше ТВ заблокировано,жена перешла смотреть кацапов,смотрит новости ихние и ржет,а я вчера ей телек хотел на кукушке побить,я больше 5 сек не выдерживаю
а чому ви виключаєте такий варіянт? для довідки: 86% жителів Санжар проголосували за Зеленського.... хоча, насправді, впевнений що каміння жбурляли не місцеві, а завезена тітушня. ситуація навколо Санжар вигідна владі, бо відволікає елєкторат від багатьох набагато важливіших тем...
Тому ставити питання слід так: АБО справжній радянський контрреволюційний терор (не отого миршавого Портнова), АБО диктатура Авакова, при сплитті Яценюка (бо хтось має бути на хазяйстві).
Купите лучше смарт и через инет. Вон сяоми 32е под новый год вроде по 4 тык стояли новенькие. У меня телек вообще не включаеся.