І чим же я маніпулюю!?За останній рік звільнилися всі,хто працював по пять-чотири роки до того,зараз працють пацани,якім на цигарки і не більше,бо живуть вони ще з мамою,батьком...і Ви то прекрасно знаєтеРецепти виписуйте собіПовірте,я знаю не менше за ВасГарного вечора
Ви маєте відношення до керівництва НП? Чи збираєте плітки під генделиками? Змініть перевізника і буде вам щастя. Не псуйте собі нерви. НП не достойна такого моцного клієнта.
З мене сталеві троси можно робитиПовірте,генделики то не моєЧого Ви так нервуєте,я нікому,нічого не скажуНі,не так...Ви повністю належите нп,мож мєдальку дадуть
150 грн -це ж шалені гроші!!! Якщо ви заробляєте таким чином (побираючись по форумчанах) так , можу поправити ваш фінансовий стан на дві пачки цигарок, або кухоль бренді сумнівної якості. Та може Вам краще все ж таки прислухатися порад пана Витта та змінити перевізника ( на ринку дуже забагацько " кращої " альтернативи ) а не поводитись , наче той їжак з анекдоту , нащо Ви мучаєте себе??
не курю з 95го,сумнівний бренді не вживаю,хочете,щоб дерли-нехай деруть...А взагалі то було на гуморі...якщо нема,то пічалька
Так я теж,я лише навів факти,а мені "міняйте перевізника",що не так зробив...Я хочу ,щоб стало краще,а вого все гірше і гірше,тільки й того
Так в Укрвїні ніби ринкова економіка. Наприклад, коли я піднімаю ціну на свою продукцію, вимушений піднімати, то ні в кого не питаю, чи варто те мені робити.
Пане "Витт". А от поясніть, з якого і за що, жителі села і смт, повинні доплачувати по10 грн, адже всюди вже є відділення, і не по одному, то списувати на те що спеціально їде машина не вийде. Щось до НР такого не було....
Все считают что как минимум топ менеджер и лично настояли на повышении тарифов. А самому додуматься никак? Даю подсказку - какой оборот посылок в городском отделении и в сельском ? И вообще, НП это частная контора, она не является монополистом на рынке и может устанавливать любые тарифы, хоть 51 грн хоть 151 грн. А мы можем либо пользоваться её услугами либо нет, никто никого насильно не заставляет. Хочешь быстро, комфортно и без проблем иди в НП, хочешь долго, с очередями и шансом что твоё отправление не доедет иди в Укрпочту, но там дешевле конечно.
Я 13, 14 и 15 декабря отправлял посылки в Одессу разным людям в числе прочих. Посылки в день отправки уехали на терминал в Запорожье, откуда поехали в сторону Одессы. Каково же было мое удивление , когда пыцкая кнопку "посмотреть на карте" видел шо первая поехала через Умань, вторая через забыл шо, третья по левобережью - Мелитополь - Каховка и тд. Пришли в Одессу все в обратном порядке. Ничо не понял, но удивился ))
Буває що на якомусь відділенні працюють дуже талановиті клоуни. У мене так було у Києві на Новоконстантинівській - яку послику лише не запакують, та порахують - капець. З іншими відділеннями доходило до різниці у 300 гривень - реально міст від 940 вольво на Новоконстантинівський порахували у 500 гривень, а на іншому - 200. Така ж біда була і з іншими специфічними відправленнями.
Заради гастроному ще ж не продали, чого вже тут блюзнірствувати? Прохарчуватися у нас коштує вже дорожче, ніж в Італії. А кур'єрської доставки за 2 євро там немає, за аналогічну посилку. А мови про те, що сьогодні-на завтра взагалі не йдеться - якщо обіцяли 4-5 днів, а прийшло на третій - радіють як малі діти. І здебільшого ви взагалі не в курсі про вартість пересилання - там це сплачує за умовчанням відправник, і одразу враховує це у вартості товару.
Вчера утром, около 11, заказал нужную вещь, в интернет магазине и живой тоже есть, заказал по телефону, через 10 мин пришла ттн, сегодня в 11 супруга получила... Это рекорд в моей истории по всем пунктам.
НП розумом не зрозуміти. То вони "стрибають" вище голови, то обсира...ться як немовлята. 4.01 вечером відправлена посилка з Луцька, 5.01 зранку в Богородчанах отримана. майже 300 км.(різні області) 3.01 зранку відправлена з Коломиї, сьогодні отримана після обіду . біля 70км.(одна область)