Ну так це зараз, коли Київ пройшов 350-ти річне омоскалення ... А до приходу москалів у Київ, до 1654 року, жоден українець навіть не знав що то таке "єврей" ... і хороших і поганих жидів називали жидами, ба навіть самі жиди себе називали жидами ... і коли їх вирізали разом із ляхами, то ніхто "добрих" жидів від "поганих" не відрізняв ... Ну але як сказано у класика ... "Люди як люди ... подібні на колишніх"
Комрад,я Вас запрошую до своєї,нажаль ще не створеної партії. Пока шо есть лозунг: Землю крестьянам, Заводы рабочим!!! Жыдам гетто, Камуняку на гіляку!
маєте, друже, два великих вуха а так погано чуєте ... В Ізраїлі живуть "ізраїльтяни" ... і той самий ізраїльтянин, покидаючи Ізраїль, автоматично стає у Європі жидом а у москалів мінімум євреєм ... Сумно, але самим собою, себто ізраїльтянином він може бути лише в Ізраїлі ...
Я не знаю пана Щикельбургера,але якщо Ви його рекомендуєте,то він в нашому гетто буде в привілегійованному положенні
Камради, вернімося до "жидівських, халявних" машин ... То хто з Одеси ? І хто зможе відвідати там той офіс і засняти на відеокамеру той гешефт, а потім викласти нам тут у темі ... Невже будемо змушені викликати мою краянку Ольгу Коник-Фреймут ... З таким прізвищем їй і одесити по зубах ...
В уран ліпше , знаю де накопати до речі . Тільки копати самі будете , я не вмію Та й лопати в мене нема
я из Одессы, и гиде тот салон? я любитель японоавтопрома. сузука есть, мазда есть, тоета есть, хонда есть, а вот королки нема, а хочу. давайте адрес салона. а ну да, не еврей и не жид. ну таке "маланец" как называют, а чо? яне в курсе.
Я так и знал, что найдется кто-то, кто втихаря прокрутит схему, и получит шаровую королу. Но чтобы за 200 баксов... Вы часом не из Одессы? Дайте хоть побибикать
чисто теоретически, знаем того "валерика" и салон его передвижной, правда че из Киева в Одессу? обычно наоборот. по воскресеньям автовозы те тоетки табунами везут по киевской трассе. а тут наоборот? 14 года? да еще и на гарантии, да за таки деньги? уже хочу, кому платить?
Я - я - я гроші візьму ... а "корову" Вам факсом або електронкою вишлю ... ось тільки хвильку зачекайти, поки домалюю ...
усе тогда, договорились, грошики Валерику смской отправил, там разберетесь. коровку получу только через аську или вайбер. жду, после получения дам отчет о тест драйве, даже дам побибикать