Вот что интересно , когда банк терпит банкротство депозиты как-правило накрываются оцинкованым тазом . А как в таких случаях обстоит дело с кредитами , которые выдал банк ?
Не надо ничего отдавать! Сами, если что, отберут. Лучше вкладывайте забранное! Знающие люди плохого не посоветуют:
чья половина больше, тот и жид, а чья меньше половины от оставшейся после жида половины - еще учится быть жидом
А в таких випадках завжди знаходяться "правонаступники" і переслідують вас роками, допоки останнього з горла не витягнут ... До речі, цікавий момент ... банкіри це на українській мові - ЛИХВАРІ, а лихварство згідно Біблії - паскудний гріх ... Виходить усі банкіри грішники і горіти їм у пеклі ... !!! ...
Та знаю я Ви не закінчили логічно-поступово свою думку - ...банкіри , це лихварі . Дозвольте продовжити , а лихварі - це євреї , а євреї - (особлива їх каста) , це ЖИДИ !
Євреї і жиди це одне й теж ... просто назва "єврей" це від старогрецької пішло, а назва "жид" від латинської ... тому у православних москалів в обіході "єврей", а в католицькій Європі в обіході "жид" ...
А я чув, що євреї живуть в Ізраілі, а жиди в Україні і останні не дуже поспішають від'їзжати на історичну батьківщину.