Ця цікава теза працює до тих пір, поки сам не пішов туди працювати)))) Як тільки но вдягаєш фірмову куртку НП, зненацька нетрадиційно орієнтованими становляться 2/3 відправників та половина отримувачів)))
Прикольно що у відділенні де я відправляю працює пацанів з 10, всі спортивні та молоді. Я так розумію що НП добре маже членограю і у них бронька .
Ви написали те,що Вам потрібно.Багато чого не домовляєте ,як було насправді.Срам ,а так людина з виду поважна.
Жаба не может контракт подписать уже который месяц - типа старая . Хоть и возраст еще позволяет и воинская специльность востребованная наверно ... Так что не надо тут это .....
У країні, яку ми для себе зробили, усе вирішується за гроші. Так було, є і буде незалежно від. Але притягнути членограя це святе.
Дійсно в НП, як у підприємстві критичної інфраструктури можливе бронювання. Але я знав хлопця, який по віку не потребує бронювання. Він місяці три відпахав у НП, та звільнився. Дуже важко, постійно мерз та хворів, не вивіз такої роботи. А був в іншому місті хамло у відділенні, я привожу купу посилок, створених онлайн, він більшу частину приймає, постійно усе переважує та перемірює. Але деякі відмовляється відправляти, та намагається переоформлювати. Зазвичай це були посилки у поштомати. Та ця крайня плоть членограя надувала мені у вуха, що вантаж не проходить по розміру, і треба переоформити на відділення. Але не редагуванням створеної ттн, а формуванням нової, за що йому вочевидь капає копійчина. Сформувати нові ттн не дав, посилки забрав, з автівки зателефонував до контакт центру та залишив скаргу. Знову створив ттн у поштомати та віддав другому працівнику, який прийняв посилки без питань та без зважування /вимірювання. Посилки доїхали без питань. Через місяць ситуація з тим організмом повторилась. Після другої скарги на цього обмилка його звільнили. Жодних проблем в тому відділенні на протязі року я більше не мав. Таким чином я зробив висновок, що компанії не насрати на свій імідж, і вона як може у цих складних умовах на звернення таки реагує.