Нова Пошта - підерасти!!!!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Igor 21, 27 лис 2025.

1. Панцер V

Панцер V Obergefreiter

Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Україна
    Іноді важко відмовити собі у простих життєвих задоволеннях)

бол подобається це.
    1. Полевой костюм армии Бундесвера ( Германия ) Feldanzug orig. Bw 5-Farben flecktarn. Полевой китель -...
      3500 грн.
    2. (в наявності 9 шт.)
      Брюки BW flecktarn. Оригинальное название: Feldhose orig. Bw 5-Farben flecktarn Оригинальные военные...
      2100 грн.
    3. Китель ВС Германии в расцветке FLECKTARN Производитель WAHLER Контракт 2009 года. 65% хлопок / 35% п...
      350 грн.
    4. жакет , кітель в/с. Німеччини 1995 р. .кольору хакі . 65 % поліестер 35 % поліестр . із якісної ткан...
      350 грн.
    5. Feldhose 5-Farben-Tarndruck (neue Art) Страна: Германия Армия: Bundeswehr Поставка через: BwBM а зна...
      700 грн.
  2. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.465
    Адреса:
    Україна
    Ця цікава теза працює до тих пір, поки сам не пішов туди працювати))))

Як тільки но вдягаєш фірмову куртку НП, зненацька нетрадиційно орієнтованими становляться 2/3 відправників та половина отримувачів)))

Klimantus та corsar_s подобається це.
  3. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    88
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    180
    Повідомлення:
    5.331
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Прикольно що у відділенні де я відправляю працює пацанів з 10, всі спортивні та молоді. Я так розумію що НП добре маже членограю і у них бронька .

брандмейстер подобається це.
  4. бол

бол Oberfeldwebel

Повідомлення:
    653
    Адреса:
    украина
    Жаба - це святе.Хто Вам не дає, туди піти працювати.?У сусіда і ......довше.

5. бол

бол Oberfeldwebel

Повідомлення:
    653
    Адреса:
    украина
    Ви написали те,що Вам потрібно.Багато чого не домовляєте ,як було насправді.Срам ,а так людина з виду поважна.

6. tuman

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    88
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    180
    Повідомлення:
    5.331
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Жаба не может контракт подписать уже который месяц - типа старая . Хоть и возраст еще позволяет и воинская специльность востребованная наверно ...
    Так что не надо тут это .....

7. Панцер V

Панцер V Obergefreiter

Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Україна
    У країні, яку ми для себе зробили, усе вирішується за гроші.
    Так було, є і буде незалежно від.
    Але притягнути членограя це святе.

tuman подобається це.
  8. tuman

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    88
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    180
    Повідомлення:
    5.331
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Вы тоже мне не верите , тоже труселя надо предоставить , или то вы были на отделении НП ? :D:p:beer:

9. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.465
    Адреса:
    Україна
    Дійсно в НП, як у підприємстві критичної інфраструктури можливе бронювання.

Але я знав хлопця, який по віку не потребує бронювання. Він місяці три відпахав у НП, та звільнився. Дуже важко, постійно мерз та хворів, не вивіз такої роботи.

А був в іншому місті хамло у відділенні, я привожу купу посилок, створених онлайн, він більшу частину приймає, постійно усе переважує та перемірює. Але деякі відмовляється відправляти, та намагається переоформлювати.
    Зазвичай це були посилки у поштомати. Та ця крайня плоть членограя надувала мені у вуха, що вантаж не проходить по розміру, і треба переоформити на відділення. Але не редагуванням створеної ттн, а формуванням нової, за що йому вочевидь капає копійчина.
    Сформувати нові ттн не дав, посилки забрав, з автівки зателефонував до контакт центру та залишив скаргу. Знову створив ттн у поштомати та віддав другому працівнику, який прийняв посилки без питань та без зважування /вимірювання. Посилки доїхали без питань.

Через місяць ситуація з тим організмом повторилась. Після другої скарги на цього обмилка його звільнили.
    Жодних проблем в тому відділенні на протязі року я більше не мав.

Таким чином я зробив висновок, що компанії не насрати на свій імідж, і вона як може у цих складних умовах на звернення таки реагує.

Omikron, tuman та БукинГена подобається це.